Eκπομπή Αντιπαραθέσεις : Δημήτρης Αλευρομάγειρος

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009



Ο καθηγητής κοινωνιολογίας και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Βασίλης Φίλιας επισημαίνει συγκεκριμένες επιλογές της κυβέρνησης που έγιναν την επομένη ημέρα των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009 και αφορούν τα εθνικά θέματα, με καλεσμένο τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Δημήτρη Αλευρομάγειρο, επίτιμο Γεν. Επιθ. Στρατού.


Επιστολή του υπερασπιστή της Λευκωσίας,Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού στρατηγού Δημήτρη Αλευρομάγειρου στον πρωθυπουργό:

Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
Κυριες και Κυριοι,

1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου “Εθνικής” απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;

3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;; )

4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .

Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,

Δημητρης Αλευρομαγειρος,
Αντιστρατηγος ε.α,
Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου
[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP