Αχμέτ Ιλχάν: "Στηρίζω Ντόρα γιατί έκανε ότι της ζητήσαμε"..

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Επανέρχεται στο θέμα της διαδοχής στην ηγεσία της ΝΔ με συνέντευξη του στο σημερινό "Πρώτο Θέμα" ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Αχμέτ Ιλχάν,εξηγώντας του λόγους για τους οποίους στηρίζει θερμά την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.

"Μας έκανε ότι της ζητήσαμε" λέει χαρακτηριστικά ο κ.Ιλχάν και συνεχίζει : «Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης, παρείχε οικονομική υποστήριξη ώστε να έρθουν σχολικά βιβλία από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία, δρομολόγησε το θέμα του μουφτή και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές θα είχαμε σύντομα την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας ηγέτη…»

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ο Αχμέτ Ιλχάν ο οποίος είχε ξεσηκώσει σάλο το 2006 υπογράφοντας κείμενο που μιλούσε για "Τουρκομουσουλμανική μειονότητα" και "Μητέρα Πατρίδα Τουρκία" ,δηλώνει πως δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αναλάβει πρόεδρος ο Αντώνης Σαμαράς και σε τέτοια περίπτωση θα αναστείλει οποιαδήποτε δραστηριότητα του στο κόμμα.

Είναι περιττό να τονίσουμε ότι ο κ.Ιλχάν είναι ένας εκ των εκλεκτών του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με ότι αυτό συνεπάγεται.Στις τελευταίες εκλογές υπήρξε ξεκάθαρη γραμμή απο τους μηχανισμούς της Άγκυρας στην Θράκη υπέρ Αχμέτ Ιλχάν και άλλων εκλεκτών υποψήφιων εθνοπατέρων, όπως ανέφερε σε ρεοπορτάζ της η Μελαχρινή Μαρτίδου με τίτλο Γραμμή για Ιλχάν και Χατζηοσμάν δίνει το τουρκικό TRT" το οποίο αναδημοσιεύσαμε και εμείς εδώ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP