Παραίτηση Τσιατούρα και δημόσια συγνώμη Χρυσοχοΐδη

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Παραιτήθηκε πριν λίγο ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τσιατούρας με αφορμή τα όσα έγιναν χθες στα Εξάρχεια και τις προσαγωγές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Χρυσοχοΐδη την παραίτηση του κ. Τσιατούρα ζήτησε ο ίδιος ο υπουργός, ο Αρχηγός την υπέβαλε και έγινε δεκτή. Σε δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι λογική σερίφη και Ράμπο δεν έχουν θέση στην Αστυνομία.

Όπως είπε, ζήτησε συγνώμη από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαχρήστο και τον κ. Ελληνιάδη και τόνισε ότι ζητάει δημόσια συγνώμη για τα όσα συνέβησαν.

antinews.gr

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την προσαγωγή και την συμπεριφορά αστυνομικών και προσαχθέντος (ο οποίος προσπάθησε να αφαιρέσει το κράνος αστυνομικού) για να μπορέσουν όλοι να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα."Ξέρεις ποιος είμαι εγώ", "θα σας ....την Παναγία","θα σε πάρει ο διάολος" και άλλα χαριτωμένα ακούστηκαν δυστυχώς απο στελεχη της Αριστεράς τα οποία όμως δεν πρέπει να θεωρούν πως η καθόλα σεβαστή πορεία τους τους δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο χωρίς συνέπειες.Τα σημερινά μεθεόρτια αποτελούν και ένα απτό παράδειγμα του πώς εννοεί ο υπουργός Μ.Χρυσοχοίδης την δημιουργία "δημοκρατικής και φιλικής στον πολίτη αστυνομίας".

23 σχόλια:

Ελληνόψυχος 22 Οκτωβρίου 2009 στις 5:03:00 μ.μ. EEST  

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο Παπαχρήστος συννελήφθει διότι προσπαθησε να αφαιρέσει το κράνος αστυνομικού της ομάδας Δ!!! Ειδικά δε την στιγμή που βιντεοσκοπούσαν οι καμεραμεν της ΕΡΤ και του TVXS. Φανταστείτε τι θα γινόταν έπειτα με το πρόσωπο του αστυνομικού στο Ιντυμιντια, το TVXS κτλ.

Φαίνεται καθαρά στο βίντεο του TVXS!

enkripto 22 Οκτωβρίου 2009 στις 5:09:00 μ.μ. EEST  

έχεις απολυτο δίκιο φαίνεται καθαρά στο βίντεο

Νήμα 22 Οκτωβρίου 2009 στις 5:24:00 μ.μ. EEST  

Χάβρα κυριολεκτικά... άντε να βγάλεις άκρη με την αναρχο-αριστερο-καμόρα.
Συγνώμη να ζητήσουν αυτές που τσιρίζουν και αυτοί που βρίζουν ρε Χρυσοχοίδη κι όχι η ομάδα Δ.

ΝΗΜΑ

flanker7 22 Οκτωβρίου 2009 στις 6:30:00 μ.μ. EEST  

Και φυσικά πληρώνει ο ένστολος ως εύκολο εξιλαστήριο θήμα της ξεφτίλας του πολιτικού κόσμου

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2009 στις 7:04:00 μ.μ. EEST  

Για να καταλάβω κάτι εσείς οι ανησυχούντες για τους μπάτσους δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει νόμος που απαγορεύει την κουκουλοφορία και την απόκρυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου? Μήπως γνωρίζετε ότι ΕΦΟΣΟΝ είσαι δημόσιος λειτουργός σε υπηρεσία τότε ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να αποκρύβεις τα χαρακτηριστικά σου όταν αυθαιρετείς τόσο ξεκάθαρα όσο χτες.
Επιπλέον πού είναι οι αριθμοί μητρώου των μπάτσων αυτών για να υποβάλλει κανείς μήνυση για υπέρβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας?
Βλέπετε δυστυχώς για εσάς το νόμισμα έχει και αυτή την όψη...

enkripto 22 Οκτωβρίου 2009 στις 7:18:00 μ.μ. EEST  

Αγαπητέ φίλε,εάν και εφόσον θίγεσε απο το γεγονός ότι οι αστυνομικοί φορούσαν κράνος,κάνεις επίσημη καταγγελία/καταθέτεις μήνυση κτλ κλτ

(παρεπιπτόντως δεν είδα καποιον να ζητά πολιτισμένα τον αριμό μητρώου στο βίντεο,γιατί εξανίστασαι?)

ΔΕΝ προσπαθείς να τους βγάλεις το κράνος δια της βίας,ούτε τους λές "θα σας .. την Παναγία" ,γιατί εκτός απο τον νόμο που ανέφερες,υπάρχει και άλλος νόμος για αντίσταση κατα της αρχής,έργω εξύβριση κτλ κτλ

Όταν κάνεις όλα τα ανωτέρω και συμπεριφέρεσαι σαν να σου χρωστάνε και απο πάνω,τότε δεν μπορείς να διαμαρτύρεσε γιατι σε μπουζουριάζουν

Dura lex,sed lex για ΟΛΟΥΣ συμπεριλαμβανομένων των βαρύγδουπων ονομάτων της αριστεράς.Δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Θα μπορούσα να συμφωνήσω με κάποιον απο τους επικριτές αν έβλεπα στο βίντεο αυθαιρεσία απο μέρους της αστυνομίας.Δεν υπάρχει όμως,τι να κάνουμε?

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2009 στις 7:28:00 μ.μ. EEST  

Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις από τέτοια σκηνικά αντιπαράθεσης με αστυνομικούς και μαινόμενους ματάδες και δελτάδες αλλά εκείνη την ώρα ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να ακούσουν εσένα που τους δίνεις τα στοιχεία σου και ζητάς τα δικά σου.
Σε οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια σου να ζητήσεις τα στοιχεία τους ενώ τους βλέπεις να αυθαιρετούν, κινδυνεύεις να φας πολύ ξύλο και να φορτωθείς με τις κλασσικότατες κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής, εξύβρισης και απείθειας. Αυτές οι κατηγορίες είναι ΠΑΝΤΑ το κερασάκι της τούρτας σε κάθε σύλληψη με οποιαδήποτε άλλη κατηγορία.
Είναι το εκφοβιστικό εργαλείο κάθε μπάτσου που τραβάει στα κρατητήρια και πολύωρη ταλαιπωρία κάθε πολίτη που παρατηρεί και καταγράφει την αυθαιρεσία. Είναι απολύτως ξεκάθαρο και το ξέρω από την αρχή προσωπικών δεδομένων ότι ΚΑΘΕ αστυνομικός σε ώρα υπηρεσίας μπορεί να καταγράφεται και να ελέγχεται για παράνομη και εκτός εξουσίας του δραστηριότητα. Είναι κάτι πολύ καθαρό και καμία κατηγορία δεν μπορεί να σου δοθεί επειδή ζητάς τα στοιχεία και απαιτείς να αποκαλυφθεί ο κουκουλοφόρος μπάτσος.
Επιπλέον πιστεύεις ότι οι μπάτσοι εισέβαλλαν μέσα στο φλωραλ με κουφέτα και λουλούδια? Μάλλον δεν έχεις τύχει ποτέ μπροστά σε τέτοιο σκηνικό για να διαπιστώσεις πόσο προσβλητικά και πόσο εξευτελιστικά φαίρονται...

enkripto 22 Οκτωβρίου 2009 στις 7:45:00 μ.μ. EEST  

Ανώνυμε,δεν σου είπα ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι άγγελοι ούτε ότι δεν υπάρχουν περιστατικά καραμπινάτης αυθαιρεσίας τα οποία πρέπει να κοπούν μαχαίρι..

Αυτό που είπα είναι ότι το συγκεκριμένο περιστατικό προσαγωγής -με βάση αυτά που φαίνονται στο βίντεο- δεν είναι ένα απο αυτά..ΔΕΝ φαίνεται να αυθαιρετούν οι ένστολοι στο βίντεο,συνεπώς και κακώς φωνάζουν οι παρεβρισκόμενοι και κακώς κάκιστα βρίζουν και προσπαθούν να βγάλουν τα κράνη απ τους αστυνομικούς.

Οπως και στο παραμύθι με τον λύκο,όταν κάνεις ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής κάθε τρείς και λίγο και βγάζεις φιλλιπικούς στα κανάλια για ψίλου πήδημα,μπορεί κάποια στιγμή όντως κάποιος να αυθαιρετήσει και σου ανήξει το κεφάλι χωρίς λόγο, και να μην σε πιστεύει κανένας.

Κριτική όπου πρεπει και όσο πρέπει,με μέτρο δλδ αυτή είναι η γνώμη μου

Νήμα 22 Οκτωβρίου 2009 στις 8:22:00 μ.μ. EEST  

Τι λέτε ρε'σεις να βγάλουν τα κράνη για να τους ανοίξουν τα κεφάλια;
Για κάφε βγήκαν στην παραλία;
Μια και δυο φορές έχει συμβεί; με όλα αυτά τα ημι-εξαγριωμένα ψευτο-επαναστατημένα πλήθη;

Στην Αγγλία θα τους μπαγλάρωναν και δεν θα τολμούσε να κουνηθεί κανένα Συριζόπουλο ...αλλά είπαμε στην Ελλάδα έχουμε γεμίσει επαναστάτες της φακής.

Ποιος νόμος και ανοησίες περι κράνων... σε λίγο θα μας πεις ότι υπάρχει νόμος να μην φορούν κράνη οι στρατιώτες ή η της αντι-τρομοκρατικής να μην καλύπτουν τα προσωπά τους όταν είναι σε κάποια επιχείρηση.

'Ενταξει ...για όλα ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ αφού έτσι σας έχουν μάθει να λέτε.


ΝΗΜΑ

Νημα 22 Οκτωβρίου 2009 στις 8:25:00 μ.μ. EEST  

>Επιπλέον πιστεύεις ότι οι μπάτσοι >εισέβαλλαν μέσα στο φλωραλ με >κουφέτα και λουλούδια?



Τι είναι ανθοπώλες;

ΝΗΜΑ

Ελληνόψυχος 22 Οκτωβρίου 2009 στις 8:37:00 μ.μ. EEST  

Ανώνυμε 2 Οκτώβριος 2009 7:28:00 μμ EEST

Αν και αυτό που λες ισχύει αφού δοθεί η εντολή για προσαγωγές και βια, αναρωτιέμαι γιατί οι πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών δεν αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, αλλά πάντα τυγχάνει τα φερόμενα θύματα της αστυνομικής βίας να είναι κάποιοι Αριστεροί επαναστάτες;

πχ στην περίπτωση της ζαρντινιέρας ο "άθωος" νεαρός αντιστεκόταν στην προσαγωγή και προσπαθούσε να διαφύγει. Αυτό το κατάφερε ο φίλος του. Οι ασφαλήτες τον πέταξαν κάτω και έφαγε καμιά δυό να ηρεμήσει. Παρόλα αυτά, αν δεν προσπαθούσε να αποδράσει τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Το γεγονός και μόνο της αντίστασης προσέδιδε ότι δεν ήταν απλός παρεβρισκόμενος.

Εχθές, αν ο αστυνομικός δεν είχε κάνει την προσαγωγη, ο Παπαχρήστος και ίσως άλλοι θα επιχειρούσαν ξανά να αφαιρέσουν το κράνος. Η κατάσταση θα είχε ξεφύγει από τον έλεγχο και θα είχαν φάει ξύλο οι "συντροφοι". Με την προσαγωγή λοιπόν αποφευχθηκαν τα χειρότερα.

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2009 στις 9:02:00 μ.μ. EEST  

Μιλάτε για τη "ζαρτινιέρα" και εφευρίσκετε μια δηθεν αντισταση για να δικαιολογήσετε το ξύλο που έφαγε αλλά σας προκαλώ να μου δείξετε σε ποιο σημείο του βιντεο του ξυλοδαρμού του άτυχου κύπριου φοιτητή από μαινόμενους ασφαλήτες υπάρχουν στοιχεία αντίστασης. Μήπως όταν φώναζε βοήθεια όταν δεμένος με χειροπέδες έτρωγε κλωτσιές και μπουνιές?
Επιπλέον σας προκαλώ να ψάξετε να βρείτε αν σε νόμο του 2004 περιγράφεται κάποιος "κώδικας δεοντολογίας" και αν αναφέρεται εκεί ότι οι αστυνομικοί φέρουν διακριτικά και μητρώα και αν είναι νόμιμη η απόκρυψη των στοιχείων τους και των διακριτικών τους. Γνωρίζετε ότι καθε στυνομικος ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ να δειχνει τα στοιχεια του και να μην τα αποκρύπτει? Γνωρίζετε ότι ακόμα και σε περίπτωση προσαγωγής ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σου φορέσει χειροπέδες (αφού δεν έχει αποδειχτει μέχρι την εξακρίβωση οτι ο προσαγωμενος είναι κατηγορούμενος ή ένοχος). Γνωρίζετε ότι η βιντεοσκόπηση ή φωτογράφιση αστυνομικού σε υπηρεσία ΔΕΝ είναι παράνομη μιας και τη στιγμή της φωτογράφισης του είναι δημόσιος λειτουργός?
Χωρίς να έχετε γνώση των γεγονότων ούτε της σχετικής νομοθεσίας που καταπατούν σωρηδόν οι μπάτσοι τρέχετε να υπερασπίσετε παράνομούντες μπάτσους μόνο και μόνο γιατι ιδεολογικά είστε απέναντι σε οτιδήποτε σας μυρίζει αριστερά.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον φίλο που αναφέρει ότι κριτική όσο πρέπει και με μέτρο.

Ελληνόψυχος 22 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31:00 μ.μ. EEST  

Που τον είδες δεμένο με χειροπέδες τον Κύπριο. Ορίστε το βίντεο για να μην λέμε ότι θέλουμε. Αρχίζει να τις τρώει από την στιγμη που σταματά και αρνείται να προχωρήσει. Φυσικά δεν εγκρίνω την κλωτσιά και την γροθιά που έφαγε, αλλά αν εσύ βλεπεις στο βίντεο ότι είναι συνεργάσιμος...τότε πάω πάσο! Την ίδια στιγμή ο φίλος του το σκάει, ενώ ένας τρίτος που δεν αντιδρά δεν εισέπραξε καμία κακοποίηση.

http://www.youtube.com/watch?v=U1ATxN5F-pc

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2009 στις 10:58:00 μ.μ. EEST  

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.[ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ].

aris 22 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05:00 μ.μ. EEST  

Ανώνυμε, 22 Οκτώβριος 2009 9:02:00 μμ EEST,

Αν συμφςωνεις οτι "κριτική όσο πρέπει και με μέτρο", να προσθεσω οτι η κριτικη πρεπει να βασιζεται σε στοιχεια. Διαφορετικα δεν ειναι κριτικη αλλα εξυβριση.

Οι "νομοι" που επικαλεισαι δεν υπαρχουν οπως τους ερμηνευεις - οι "μπατσοι" δεν ειναι αντικειμενα για να εκτονωνονται τα ατομα του περιγυρου σου, ειναι Ελληνες πολιτες και συνανθρωποι μας. Εχεις αντιληφθει ακομα οτι δεν ειναι μονον οι αλλοι που εχουν υποχρεωση συμπεριφορας απεναντι σε σενα, αλλα οτι και εσυ εχεις υποχρεωση να συμπεριφερεσαι πολιτισμενα; Η μηπως ανηκεις σε αυτους που εχουν γεννηθει μονο με δικαιωματα;

Μην καταχραζεσαι την ανεκτικοτητα του ενκρυπτω να φιλοξενει αυτα που γραφεις.

enkripto 22 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14:00 μ.μ. EEST  

Ελληνόψυχε οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό της ζαρντινιέρας δεν δικαιολογούνται σε καμία μα καμία περίπτωση κατα την γνώμη μου..Αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη ήταν απαράδεκτο 100% και οι εμπλεκόμενοι δεν είναι παρα άναδροι τραμπούκοι.Δεν έφαγε απλώς 1-2 ψιλές όσο ήταν κάτω ο Κύπριος φοιτητής,τον στείλαν στο νοσοκομείο με βαρειά τραύματα και παραλίγο να του μείνει και μόνιμη ζημιά.
http://img441.imageshack.us/img441/5828/71312204.png

Η ΕΛ.ΑΣ δεν χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους, χρειάζεται ευσυνείδητους επαγγελματίες.Αν κατανοούσαν τι ζημιά έκαναν στην εικόνα της ΕΛ.ΑΣ αλλά και της χώρας, αυτοί οι κύριοι θα έκαναν χαρακίρι.

Σε αυτά τα θέματα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και σαφέστατοι,αλλιώς αφήνουμε χώρο να να παίξουν μπάλα οι ταπελοφόροι καλοθελητές και πάσης φύσεως προβοκάτορες

Νήμα 23 Οκτωβρίου 2009 στις 3:30:00 π.μ. EEST  

>τρέχετε να υπερασπίσετε >παράνομούντες μπάτσους μόνο και

Το λυπηρό είναι ότι είναι ΠΑΝΤΑ Παρανομούντες για κάποιους σαν και του λόγου σου. Ενώ οι παρανομούντες πολίτες... είναι ΠΑΝΤΑ ΛΑΔΙ ειδικά όταν είναι ψευτο-αριστεροί οι δικηγορίσκοι.


>μόνο γιατι ιδεολογικά είστε >απέναντι σε οτιδήποτε σας μυρίζει >αριστερά.

Για την ακρίβεια ψευτό-αριστερά που δεν μυρίζει.... ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ.
ΝΗΜΑ

Ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2009 στις 12:37:00 μ.μ. EEST  

Δεν νομίζω ότι ήταν οργανωμένο για να φάνε τον ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ. Αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα. Απλά θα μπορούσαν να του ζητήσουν την παραίτηση.
Απλώς ήταν ένα ακόμη φιάσκο της Αστυνομίας. Οι άνθρωποι είναι ανεκπαίδευτοι. Ορισμένοι το παίζουν νταήδες και τσαμπουκάδες. Απαράδεκτη νοοτροπία.
Η χειρονομία του ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ήταν ασήμαντη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι πιθανόν να προκληθείς, πρέπει να είσαι ήρεμος, διαλλακτικός, δημοκρατικός και θα επέμβεις μόνο στη περίπτωση που θα σημειωθούν αξιόποινες πράξεις. Όχι για ψήλου πήδημα. Έχεις να κάνεις με στελέχη και εκλεγμένους εκπροσώπους ενός κόμματος στην Ελληνική Βουλή και όχι με αλήτες των Εξαρχείων. Ήταν μία νόμιμη και δημοκρατική εκδήλωση μέσα στα Εξάρχεια, αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν ύποπτη.
Τα λάθη αυτά είναι παιδαριώδη, είναι απαράδεκτα, δεν συνάδουν σε επαγγελματίες Αστυνομικούς.
Άριστος ο χειρισμός του Υπουργού, κατεύνασε τα πνεύματα.
Μ.Μ

enkripto 23 Οκτωβρίου 2009 στις 1:20:00 μ.μ. EEST  

μα αυτό που επιχείρησε να κάνει ο Παπαχρήστος ήταν αξιόποινη πράξη..

τι εννοείς ότι πρέπει να είσαι "δημοκρατικός" σε τέτοιες περιπτώσεις? μήπως θα έπρεπε να θέσουν σε δημόσια ψηφοφορία το αν θα τον πάνε μέσα?

Για τον χειρισμό του υπουργού θα διαφωνήσω,στέλνει λάθος μηνύματα ο κ Χρυσοχοίδης,μας λέει ότι έχετε το ακαταλόγιστο και μπορείτε να εξυβρίζετε τους αστυνομικούς χωρίς συνέπειες αρκεί να δηλώνετε οπαδοί του Σύριζα.

Σε ποια σοβαρή χώρα του κόσμου απελευθερώνεται κρατούμενος με εντολή της πολιτικής ηγεσίας φίλε Μ.Μ? οι εισαγγελείς τι ρόλο παίζουν,τις γλάστρες?

Ο κ Χρυσοχοίδης με το που υπουργοποιήθηκε έσπευσε να συναντήσει αντιπροσωπεία αποτελούμενη απο τους απολογητές των Μπαχαλάκηδων του Δεκεμβρίου,τους υποκινητές της διοργάνωσης των επειδοδίων απο λαθρομετανάστες τον Μάιο και όλα τα γνωστά αντιρατσιστικά μπουμπούκια των γνωστών για τον ρόλο τους ΜΚΟ..

(προσεχώς ανάρτηση για το θέμα)

Τον είδατε να συναντά κάποια αντιπροσωπεία πραγματικών κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα (όχι τους γιαλατζί..) ή τον πρόεδρο κάποιου εκ των εμπορικών συλλόγων τα μέλη των οποίων υποφέρουν απο το παρακράτος των Εξαχρείων?

Ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2009 στις 2:57:00 μ.μ. EEST  

Η αντίδραση Χρυσοχοοίδη ήταν βιαστική αλλά άμεση.
Πιθανότατα γιατί ήθελε να αλλάξει την ηγεσία της ΕΛΑΣ πριν τον Δεκέμεβρη.
Αν περίμενε λίγο θα μπορούσε να βγει μπροστά και να κερδίσει την πρωτοβουλία βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.
Πιθανότατα άκουσαν πως υπάρχει βίντεο και τρομοκρατήθηκαν άλλωστε κανένας δεν θα πίστευε πως οι αστυνομικοί δεν αυθαιρέτησαν αν δεν έβλεπε πρώτα το βίντεο.
Η λογική λέει πως στην επόμενη γκέλα ή "γκέλα" ο νέος αρχηγός θα απομακρύνει τον αποκάτω μέχρι να έρθει η κατάσταση στα ίσα.
Το όφελος; Εξευμενίζεις τα πλήθη των αριστερών-αριστεριστών εμφανιζόμενος αυστηρός έως υπερβολής και δημιουργείς πολιτικό κεφάλαιο για να επέμβεις δυναμικά όταν πραγματικά χρειασθεί, έχοντας την έξωθεν καλη μαρτυρία.

Ανώνυμος 27 Οκτωβρίου 2009 στις 5:13:00 μ.μ. EET  

Θα συμφωνήσω με την άποψη του enkripto σχετικά με τη ζαρντινιέρα. Είναι άλλο πράγμα να πέσουν δυο ψιλές όταν ο άλλος δε συμμορφώνεται (πχ. όταν λένε στην τηλεόραση ότι σέρνουν διαδηλωτές: Τι θες να κάνουν όταν τους λένε ακολούθησε μας και αυτοί ξαπλώνουν; Να καθήσουν από πάνω και να περιμένουν πότε θα σηκωθεί;) ΑΛΛΑ, είναι άλλο πράγμα αυτό και άλλο να σαπίζεις τον άλλο στο ξύλο. Όλοι έχουμε δει πως τον έκαναν. Και για να το παίξω και λίγο δικηγόρος του διαβόλου, το βίντεο με τον ξυλοδαρμό δείχνει μόνο τον ξυλοδαρμό αυτό καθ'αυτό, δε δείχνει τι είχε γίνει πριν, τι είχε κάνει ο φοιτητής αυτός (αν είχε κάνει κάτι). Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πιθανότατα καλά του έκαναν. Ήταν λάθος των αστυνομικών αυτών ο ξυλοδαρμός.

Ο φίλος Μ.Μ. μάλλον αγαπάει πολύ το ΠΑΣΟΚ και από όλο αυτό βρήκε να πει μπράβο στον Υπουργό. Τι να πει κανείς;

Ο ανώνυμος που μιλάει περί υπάρξεως νόμου για την υποχρέωση των αστυνομικών να δείχνουν τα πρόσωπά τους παρακαλείται να μας αναφέρει ποιος νόμος συγκεκριμένα είναι αυτός, για να μιλάμε συγκεκριμένα. Δεν ξέρω αν υπάρχει, γι' αυτό και τον ρωτάω.

Για τους "Αριστερούς": Επίσημο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Παπαχρήστος; Επίσημος εκπρόσωπος του κράτους και ο αστυφύλακας; Ποιος είναι πιο επίσημος;

Έβρισες; "Προσαγωγή ο κύριος." Απλά και όμορφα. Και δεν πάει να είσαι και ο Χριστός ο ίδιος. Να γίνεται σε όλους ΝΑΙ, "αριστερούς" και "δεξιούς".

Στον ανώνυμο που λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ότι και να τους πεις για την αποκάλυψη της ταυτότητάς τους θα σε μαζέψουν:
Ο "επίσημος" κος.Παπαχρήστου το δοκίμασε; Ή είναι μάντης και λέει ας προχωρήσω στο επόμενο βήμα κατ' ευθείαν;

"Ο/Η flanker7 είπε...

Και φυσικά πληρώνει ο ένστολος ως εύκολο εξιλαστήριο θήμα της ξεφτίλας του πολιτικού κόσμου"

Το παραπάνω είναι η ουσία του ζητήματος.

Δημήτρης

Ανώνυμος 27 Οκτωβρίου 2009 στις 6:00:00 μ.μ. EET  

+1 στην απάντηση του Δημήτρη

Ανώνυμος 4 Νοεμβρίου 2009 στις 5:27:00 μ.μ. EET  

"....Αφορμή γι’ αυτές τις γραμμές στάθηκαν όσα συνέβησαν πριν από μερικές μέρες στα Εξάρχεια. Κυρίως η τζάμπα αντίσταση κάποιων 50ρηδων που ήξεραν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι κάνουν με πιτσιρικάδες αστυνομικούς, αφού μετά θα τους προστάτευε μια μεγάλη κομματική και μιντιακή «ομπρέλα».
...."

Από άρθρο του Α. Παπαχελά στην Καθημερινή http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_04/11/2009_335942

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP