Βρέθηκε η προτομή του Κ. Ηλιάκη

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Στις Καλύβες Αποκορώνου βρέθηκε σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι η προτομή του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη η οποία εκλάπη τα ξημερώματα του Σαββάτου από αγνώστους.
Σύμφωνα με τα "Χανιώτικα Νέα" που αποκάλυψαν την είδηση, η προτομή που βρέθηκε πεταμένη, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δεν έχει υποστεί ιδιαίτερες φθορές. Το άγαλμα κοσμούσε από τον Μάιο του 2007 ένα μικρό πάρκο στην περιοχή της Χαλέπας με τα Χανιά ως ελάχιστος φόρος τιμής στον σμηναγό που είχε χάσει τη ζωή του μετά από σύγκρουση ελληνικών και τουρκικών F-16 στην περιοχή της Καρπάθου. Το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι πήραν την χάλκινη προτομή, κατά μία ερμηνεία για να την λιώσουν και να πάρουν τον χαλκό.

Να σημειωθεί πως για το περιστατικό ο Δήμος Χανίων, διαμέσου του αντιδημάρχου Μ. Λιονάκη, κατέθεσε μήνυση ζητώντας από τις Αστυνομικές Αρχές τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

3 σχόλια:

ΑΧΕΡΩΝ 3 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:36:00 μ.μ. EET  

Σὴψη και αποσὺνθεση...
Χρειὰζεται επειγὸντως δραστικὴ θεραπεὶα.
Αλλὰ...απὸ ποὺ να αρχὶσουμε;

Ανιχνευτής 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:38:00 π.μ. EET  

οι σημερινές αξίες και ιδανικά είναι 50 κιλά χαλκός προς 4€/κιλό.

Αν χάσουμε τα χρήματα μας γινόμαστε φτωχοί δεν τρέχει και τίποτα, αν χάσουμε τις αξίες μας γινόμαστε για λύπηση..

Αξιοθρήνητο έθνος καταντήσαμε.. Θέλουμε να "φέρουμε" και το όνομα "Ελληνες"

Ανώνυμος 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:48:00 μ.μ. EET  

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ....ΒΙΒΛΙΑ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ,ΒΙΩΜΑΤΑ,ΠΡΑΞΕΙΣ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP