Eνοχλούν οι έφεδροι στην Θράκη..

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Οι δραστηριότητες των σωματείων εφέδρων στην Θράκη, φαίνεται πως ενοχλούν έντονα τις γνωστές πρακτοράτζες της Άγκυρας στην περιοχή. Έτσι,  άγνωστοι τοιχοκόλησαν στα γραφεία του συλλόγου ΛΕΦΕΔ στην Θεσσαλονίκη  γνωστά σύμβολα των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη και την επιγραφή "Τrakya bizimdir", δηλαδή "Η Θράκη είναι δική μας".. Πρόκειται για την τρίτη πρόκληση του είδους, μάλιστα δεν δίστασαν να κολλήσουν ανάλογο σήμα μεγέθους κόλλας Α4 και επάνω στην πόρτα των γραφείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκλήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα πάντα μετά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εφέδρων στην περιοχή. Οι ανωτέρω εικόνες μας φέρνουν στο μυαλό παλαιότερα περιστατικά στην Κύπρο, και αποτελούν σαφή ένδειξη ότι έχουμε μπεί σε έναν πολύ ολισθηρό δρόμο...Τα όργανα του τουρκικού παρακρατικού μηχανισμού στην χώρα μας, πλέον έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.  Κύριοι, αντιδράστε επιτέλους. Αντιδράστε πριν είναι αργά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μετά το περιστατικό:

Πριν από μερικές ημέρες ''αυτό'' βρέθηκε απέναντι από τα γραφεία της λέσχης , είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει και πάντα μετά από δραστηριότητα της λέσχης στην Θράκη. Αναρωτιόμαστε λοιπόν προβληματισμένοι τι μπορεί να σημαίνει , κάποιοι προσπαθούν να μας πουν κάτι ή μήπως θέλουν να μας δείξουν ότι μας παρακολουθούν ή ακόμα ποιο μακριά προσπαθούν να μας φοβίσουν ;

Θέλοντας να απαντήσουμε στην κίνηση αυτή πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και να ζητά ότι νομίζει ότι του ανήκει ακόμα και αν διαφωνούμε , ακόμα και αν αυτό που ζητά είναι το δικό μας σπίτι , η δική μας Πατρίδα η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΑΚΗ. Το ίδιο δικαίωμα όμως έχουμε και εμείς και θα το υπερασπίσουμε ακόμα και με τίμημα την ζωή μας αν ποτέ χρειαστεί και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είμαστε οι μόνοι , ξέρουμε ότι όποιος τολμήσει να διεκδικήσει κομμάτι Ελληνικής γης θα βρει μπροστά του όλους τους Έλληνες ενωμένους για ακόμα μία φορά ,ανίκητους για ακόμα μια φορά.

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δίκαιο έχετε που μας υπολογίζεται και επιλέγετε να τα ''βάλετε'' μαζί μας γιατί μπροστά απ όλους τους συμπατριώτες μας που θα σπεύσουν να υπερασπίσουν την Πατρίδα τους θα βρισκόμαστε ΕΜΕΙΣ και να είστε σίγουροι ότι είμαστε ακριβώς αυτό που φοβάστε. Έως ότου έρθει αυτή η μέρα δηλώνουμε σε εχθρούς και φίλους ότι πλέον αν και είναι πολύ δύσκολο για όλους μας από οικονομικής απόψεως όλες οι μεγάλες ασκήσεις τη λέσχης θα γίνονται μόνο στην Θράκη.

28 σχόλια:

Ανώνυμος 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:28:00 μ.μ. EET  

Μην άγχεστε συνΈλληνες. Θα επιληφθεί επί του θέματος αρμοδίως και καταλλήλως ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του.Στην τελική, θα το ρισκάρουμε.
Τελειωμένες δουλειές(-είες;).

Προβοκάτωρ

Ανώνυμος 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:45:00 μ.μ. EET  

Δεν είδε κανένας τίποτα; Δεν μπορούν να τους μπουζουριάσουν πολίτες τους εν λόγω πράκτορες; Πρέπει να περιμένουμε από ΔΥ να φιλοτιμηθούν να υπερασπίσουν την Πατρίδα;

Ανώνυμος 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:47:00 μ.μ. EET  


Η ανακοίνωση της ΛΕΦΕΔ τελειώνει με το εξής

"ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ"

Συγχαρητήρια στο ΕΝΚΡΥΠΤΩ για την ταχύτητα αντίδρασης .


Να θυμίσω ότι τα γραφεία της Λεφεδ είχαν γίνει στόχος εμπρησμού στο παρελθόν από τους "φίλους" μας τους πυρήνες .

Όλοι οι ........ φίλοι τις πατρίδας αγαπουν την ΛΕΦΕΔ .

Και να φανταστείτε ότι είναι ακόμα ένα (συγκρητικά με Ευρώπη) μικρό σωματειο εφέδρων .

Τέλος πάντων . Το κράτος πρέπει να κινηθεί . Η δράση του Τουρκοπροξενείου και των Τουρκοπρακτόρων πρέπει να σταματήσει . Έχουν ξεφύγει .

Προξενειο STOP .

Pro από Συμβασιλεύουσα 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:55:00 μ.μ. EET  


Τι θα γίνει...........
Πληρώνουμε από την τσέπη μας για να εκπαιδευόμαστε .
Πληρώνουμε από την τσέπη μας για να αγοράζουμε εξοπλισμό .
Πληρώνουμε από την τσέπη μας για να ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και να αντιπροσωπεύουμε την πατρίδα σε διάφορες διοργανώσεις , αγώνες και ασκήσεις (και να εκπαιδευόμαστε)
Θα πρέπει να πληρώσουμε και ιδιωτικούς ντεντέκτιβ για να αποκαλύψουν τον ρόλο του προξενείου και των Τουρκοπρακτόρων???????
Άντε να τελειώνουμε με δαύτους .
Να φύγουνε . Να πάνε αλλού .

Κράτος-κράτος....... ακούει κράτος ?

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:28:00 π.μ. EET  

Η ψυχή του Έλληνα εφέδρου ανέκαθεν ενοχλούσε τους απο απέναντι .Κατέστη εμφανές εξάλλου στις αναμεταξύ μας αναμετρήσεις στο παρελθόν αμέτρητες φορές.Pro γι'ακόμη μια φορά θα με βρεις σύμφωνο,διότι απο αυτό το σημείο και μετά η ευθύνη έγκειται καθαρά στο κράτος.Χρειάζεται άρα,
α.Η προστασία των ενώσεων των εφέδρων και κατ'έπέκταση και των ίδιων των προσώπων (οι απέναντι είναι ικανοί να φθάσουν σε ακραίες συμπεριφορές,άλλωστε δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί όταν ένας αξιωματικός π.χ. της ΠΑ διακρινόταν στους κόλπους του ΝΑΤΟ να δημοσιοποιείται το όνομά του και να υπάρχει η πιθανότητα να τεθεί έως και η ζωή του σε κίνδυνο ,λόγω κακόβουλης ενέργειας απο εχθρικό κράτος.Οι Ισραηλινοί δεν είναι βλάκες που δε φανερώνουν ούτε τα πρόσωπα!)
β.Άμεσος και συνεχής έλεγχος του ρόλου του προξενείου,να τους κοπεί ο βήχας!

Μέντωρ

ΑΧΕΡΩΝ 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:49:00 π.μ. EET  

Η τελευταὶα παρὰγραφος εὶναι ῸΛΟ το ζουμὶ.

Άσχετο 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:58:00 π.μ. EET  

"Μολών Λαβέ"

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:28:00 π.μ. EET  

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ

ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ

ΣΕΛΕΥΚΟΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ-ΕΦΕΔΡΟΣ

Nikos 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:39:00 π.μ. EET  

Πάντα στη διαχείριση των Ε/Τ σχέσεων το υπ αριθμόν 1 πρόβλημα είναι η έλλειψη πολιτικής βούλησης. Αλλά και στο επιχειρησιακό κομμάτι φοβάμαι ότι πάσχουμε. Υπάρχουν δυο κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να αποκτήσει η Ελλάδα μυστική υπηρεσία που να μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στης ανάγκες ασφαλείας της χώρας. Πρώτον, διάλυση της ΕΥΠ και απόλυση του συνόλου του προσωπικού και δεύτερον επανασύσταση με επαναπρόσληψη μόνο των ικανών με αυστηρά αξιοκρατικά κριτήρια και δια ροπάλου απαγόρευση του συνδικαλισμού. Με διαδικασίες πρόσληψης τύπου ΘΒ πράκτωρ 000 και εκ τον προτέρων καθορισμένη λίστα εισαχθέντων δεν πάμε πουθενά και δεν έχουμε και κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι αυτός ο οργανισμός είναι καλά στελεχωμένος.

Αναδελφος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:14:00 π.μ. EET  

Το μονο που καταφερνουν ενεργειες οπως η παραπανω, ειναι να συσπειρωνουν ακομη περισσοτερο τους εφεδρους, υπενθυμιζοντας τους οτι οι ενεργειες τους δεν γινονται αδικα αλλα εχουν αντικτυπο, αρα τελικα κινουνται προς την σωστη κατευθυνση.Σε αντιθετη περιπτωση δεν θα ασχολουνταν κανεις μαζι μας.Και αυτο απο μονο του ειναι πολυ ενθαρρυντικο.Πρακτικα τωρα, αν θελουμε να αποτραπουν η να περιοριστουν αναλογες προβοκατορικες δρασεις, μπορουμε να τοποθετησουμε καμερες ασφαλειας συνδεδεμενες με καταγραφικο μηχανημα στις εισοδους, ωστε να εχουμε καποια επιπλεον στοιχεια που θα μας βοηθησουν να συγκεριμενοποιησουμε τα συμβαντα και να αναζητησουμε τους δραστες με σαφως αυθημενες πιθανοτητες επιτυχιας.

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:03:00 μ.μ. EET  

Kαμία κολόνα βρε παιδιά δεν υπάρχει; Δεν άφησε καμία ο Σαδίκ;

BIZIM TRABZON IC COGLAN!!!

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:47:00 μ.μ. EET  

είναι απλό τους πρακτορες τους ξερουμε να πηγαινει καθε μέρα το ΣΔΟΕ να τους ξετινάζει στους ελέγχους και να τους ταράξει στα πρόστιμα να στρώσουν χαρακτήρα! Απλά πράγματα!

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:17:00 μ.μ. EET  

Τσ Τσ τι κάνει ένα πυρ και κίνηση με ρεαλισμό!!!
Κουτά παιδιά μη κάνετε τέτοια γιατί μας βγαίνουν τα " ΟΧΙ "....

" Ου πόσοι αλλά που "

Αρματιστής 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:23:00 μ.μ. EET  

@ Προβοκάτωρ

Δεν νομίζεις ότι μέχρι να επιληφθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να είχε επιληφθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια το επίσημο κράτος, ή μάλλον η κυβερνώσα επί δεκαετίες εθνικοπατριωτική παράταξη και να έχει συμμαζέψει το προξενείο και τους πράκτορες της Τουρκίας που αλωνίζουν τη Θράκη και έχουν καταστεί κράτος εν κράτει;;;

Δεν νομίζεις ότι δεν κάνει καλό να πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα;

Και δεν πρέπει να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο το επίσημο κράτος δεν συνδράμει και δεν στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο τις προσπάθειες των εθελοντών εφέδρων; Ή ακόμη δεν πρέπει να αναρωτηθούμε για τους λόγους που η εφεδρεία μας είναι ........... ....... ;;;

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:36:00 μ.μ. EET  

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2013

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΣΕΛΕΥΚΟΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ-ΕΦΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:29:00 μ.μ. EET  

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΗΣΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!
ΜΕΜΕΤΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!! ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!

Πέτρος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:03:00 μ.μ. EET  

Όποιος κι αν ήταν ο στόχος των πρακτόρων της άγκυρας, τους βγήκε μπούμεραγκ! Η απάντηση τόσο των εθελοντών εφέδρων, όσο και των Ελλήνων που σχολιάζουν σε όλα τα ιστολόγια δείχνει ένα πράγμα: Κατάφεραν να μας ενωσουν και να επικεντρωθούμε όλοι μας στο καθήκον. Την υπεράσπιση της Πατρίδας μας με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Να είναι σίγουροι όλοι, ότι όταν έρθει η ώρα, θα μας βρουν ενωμένους σαν μια γροθιά όλους τους Έλληνες, και θα νικήσουμε!

Ανώνυμος 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:22:00 μ.μ. EET  

@Αρματιστή

"εθνικοπατριωτική(??) παράταξη(??)"..σε παραπέμπω στον Εμ.Ροΐδη και τη δική του απόδοση.

Για τις αρμόδιες ενέργειες επίσης σε παραπέμπω εδώ, http://www.enkripto.com/2012/12/blog-post_2670.html σε απάντηση μου προς τον Αχέρων.

Για το θέμα της εφεδρείας έχω ξαναγράψει και επαναλαμβάνω πως ειδικά σε Θράκη και Δωδεκάνησα, πρέπει να εφαρμοσθεί άμεσα η επαγγελματική εφεδρεία σε στυλ Αμερικής(6 μήνες ανήκεις στις Ε.Δ. & 6 μήνες στο επάγγελμα που είχες).

Σε ότι αφορά τις δραστηριότητες τύπου πολιτοφυλακής, Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων(και όχι εθελοντών εφέδρων), φωτογραφίες με όπλα και εξαρτύσεις και δε συμμαζεύεται, είμαι κάθετα αντίθετος εφόσον οι δραστηριότητες τους βρίσκονται εκτός της άμεσης εποπτείας του Υπ.Αμ. και των επιτελείων του.

Υ.Γ: Βοηθάω το ΣΥΡΙΖΑ να έρθει πιο γρήγορα στην εξουσία, διαδίδοντας τις θέσεις του.

Προβοκάτωρ

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:21:00 π.μ. EET  

Τοσα τρενα πανε μεχρι Αλεξανδρουπολη χαθηκε και εμεις μια φορα να γεμισομε 2-3 να τους στειλομε εκει που πρεπει να πανε οι μογγολοι .

Αρματιστής 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:17:00 π.μ. EET  

@ Προβοκάτωρ

Να σου το ξαναβάλω το ερώτημα μήπως και το καταλάβεις;

Μέχρι να επιληφθεί ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν επιλαμβάνεται η επίσημη πολιτεία;

Και αφού οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν τη κατάσταση να ξεφύγει επιτρέποντας στο Τουρκικό προξενείο και στους εγκάθετους της Άγκυρας να αλωνίζουν ασύδοτοι τη Θράκη, γιατί δεν επιλαμβάνεται του θέματος η ΝΔ που ουσιαστικά έχει αναλάβει στη παρούσα περίοδο την κυβερνητική ευθύνη στον ευαίσθητο χώρο της εθνικής ασφάλειας; Η οποία ΝΔ βεβαίως είναι κόμμα ταγμένο στην υπεράσπιση και τη προστασία του εθνικού κράτους. Και η οποία ΝΔ άσκησε πρόσφατα και επί πενταετία την εξουσία. Για να μη ξεχνάμε.

2ο Ερώτημα:
Είναι υπεύθυνες οι κυβερνήσεις που προηγήθηκαν για το ότι η εφεδρεία του ΕΣ να είναι α......;;;

Και επειδή συμφωνείς με τη διαπίστωση ότι η εφεδρεία του ΕΣ είναι α........, επεκτείνω το παραπάνω ερώτημα; Για ποιο λόγο η παρούσα ηγεσία του ΥΕΘΑ δεν επιλαμβάνεται του θέματος προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση;
Και οι λύσεις για να διορθωθεί η κατάσταση είναι πολύ απλές:
1) Αύξηση της θητείας.
2) Κλείσιμο σχεδόν όλων των στρατοπέδων, ΚΕΝ κλπ που βρίσκονται στη νότια και τη δυτική Ελλάδα.
3) Άδειασμα των στρατιωτικών μονάδων κ' υπηρεσιών της Αθήνας και των μεγάλων πόλεων από τους αναρίθμητους βολεμένους.
4) Πάταξη της φυγοστρατίας.
5) Ρεαλιστική απαιτητική και σκληρή εκπαίδευση μέχρις εσχάτων.

Σε ρωτώ λοιπόν για ποιο λόγο η παρούσα κυβέρνηση και ειδικά το κύριο μέλος της η ΝΔ δεν λαμβάνει μέτρα προς αυτή τη κατεύθυνση; Για ποιο λόγο ο Παναγιωτόπουλος αναφέρεται συνεχώς στους νέους μας που έχουν υποφέρει πολύ από τη κρίση και ως εκ τούτου δεν πρέπει να μιλάμε για αύξηση της θητείας κλπ ανοησίες;

Τις απόψεις σου για το τι πρέπει να γίνει τις έχεις αναφέρει και εγώ έχω αναφέρει τις δικές μου.
Η ερώτηση είναι γιατί δεν επιλαμβάνεται η κυβέρνηση.

Αν το ερώτημα το κατάλαβες απαντάς. Διαφορετικά δεν μπορώ να μαζεύω τη μπάλα από την εξέδρα.

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:16:00 μ.μ. EET  

@Αρματιστή

Διακρίνω μια ιδιαίτερη ευαισθησία που επιδεικνύεις όταν γίνεται αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ-ἜΚΜ. Να υποθέσω ότι είσαι εγγεγραμμένο και ενεργό μέλος του?

Ρωτάς εμένα να σου απαντήσω γιατί δεν κάνει ή γιατί δεν έχει πράξει η παρούσα αλλά και η εκάστοτε κυβέρνηση αυτά που πρέπει;;

Δεν νομίζω να ανέφερα πως ανήκω σε αυτή ή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση κατά το παρελθόν αλλά ούτε βέβαια σε κάποιο κόμμα.

Για το 2ο ερώτημα δεν χρειάζεται να σου διευκρινήσω τους ψηφοθηρικούς λόγους.

Ή κάτι δεν καταλαβαίνεις σωστά ή οι προβοκατόρικες αναρτήσεις μου.. βρίσκουν "ευήκοα ώτα".

Προβοκάτωρ

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:55:00 μ.μ. EET  

"τον φάγατε" το μίμη με την ασχετοσύνη του!
να που πολύ διπλωματικά είπε του ερντογάν να το βουλώσει, όταν ο "κος" αυτός τσαντίστηκε που η S&P αναβάθμισαν τη χώρα κατά 6 μονάδες!
και βέβαια πολύ συγκινητικό το ενδιαφέρον του νταβού για τα σκόπια, όταν δηλώνει ότι στα σκόπια αισθάνεται ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!
γνωρίζουμε καμιά τούρκικη βρισιά εκτός του άι σιχτιρ!

Pro από Συμβασιλεύουσα 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:25:00 μ.μ. EET  

Ναι οντως . Ξεσπαθωσε ο "Κουκλος" .

Ανώνυμος 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:00:00 μ.μ. EET  

Μία ματιά και εδώ,ελπίζω να μην ενοχλεί το Εν κρυπτώ.

http://www.parapolitiki.com/2012/12/fragoudaki-dragona-lifo.html


Φυσικά και ενοχλούν οι έφεδροι στη Θράκη.Δεν θα αργήσει η μέρα που θα χαρακτηριστούν ως ακροδεξιοί ή ΧΑυγίτες και θα απαγορευτεί η δράση τους.Είναι όμως αστείο που οι εν λόγω κυρίες έχουν μούτρα και μιλάνε και που έντυπα όπως το LIFO που δεν κάνει ούτε για χαρτί τουαλέτας τους δίνουν βήμα.Πάμε για καραμπινάτη προβοκάτσια στη Θράκη και ήδη φαίνονται οι αφορμές.

Ανώνυμος 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:29:00 μ.μ. EET  

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΟΙ, Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΑΜΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:06:00 μ.μ. EET  

Η πατρίδα μας έχει πάρει έναν μεγάλο κατήφορο προς μια εθνική καταστροφή και δεν φαίνεται να μπορεί να αποτραπεί. οι πολίτες χτυπημένοι από την ανεργία και το πρόβλημα επιβίωσης δεν το βλέπουν και δεν μπορούν να αντιδράσουν, οι ρουφιάνοι του συστήματος λασπολογούν και επιτίθενται σε κάθε εθνική φωνή η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αποκαλώντας τον φασίστα και ακροδεξιό. Όσο το κράτος (λέμε τώρα) δεν αντιδρά στους προσκυνημένους/αργυρώνητους και να τους οδηγήσει στην δικαιοσύνη τόσο θα δυναμώνουν οι φωνές τους και θα κυριαρχούν παραλύοντας το έθνος και εγκλωβίζοντας το στην λογική δεξιοί/αριστεροί ώστε να μην δούμε την Νεο-Οθωμανική απειλή ότι είναι ήδη προ των πυλών και η Θράκη και το σύμπλεγμα της Μεγίστης είναι στο στόχαστρο.

Και το πιο τρελό θα είναι όταν επέλθει η καταστροφή οι ίδιοι προδότες θα λένε ότι για την καταστροφή φταίνε οι εθνικιστές και οι φασίστες γιατί προκάλεσαν την άγκυρα η οποία και προστάτευσε τα δικαιώματά της! και επιβεβαιώθηκαν αυτά που έλεγαν "να τα βρούμε ειρηνικά και να σκύψουμε το γόνυ για μια ειρήνη με τα αδέλφια μας τους Τούρκους γιατί τους λαούς δεν τους χωρίζουν τίποτα, μόνο κάτι φασίστες που θέλουν το κακό τους! και να είμαστε και ευχαριστημένοι που δεν πάθαμε και χειρότερα γιατί πάλι εμείς φταίγαμε όπως και στην Κύπρο!"

Πέτρος Κ.

Ανώνυμος 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:55:00 π.μ. EET  

@ ανώνυμο 22 Δεκεμβρίου 2012 10:55:00 μ.μ. EET
"γνωρίζουμε καμιά τούρκικη βρισιά εκτός του άι σιχτιρ!" Αγαπητέ μου ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ είναι τούρκικο. Είναι μογγολική παραφθορά του οικτίρω με παράγωγο τον οικτιρμόν μου στα νεοελληνικά λέγεται λυπάμαι λύπηση λυπήσουμε κλπ. Όταν εισέβαλλαν στην Μικρά Ασία από την ανικανότητα η και την προδοσία κάποιων βυζαντινών της εποχής είχαν ένα λεξιλόγιο από 9 λέξεις. Μετά "έμαθαν". Την δε Θράκη, την έφεραν ρυμουλκώντας την από την Μογγολία, γι' αυτό είναι ..."δική" τους. Χρόνια πολλά σε όλους.

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:55:00 μ.μ. EET  

Χρονιάρες μέρες αλλά δεν αντέχω μ΄αυτά που διαβάζω.
Παιδιά, για ψάχτε το λίγο με τον Μίχαελ Μάρτενς http://www.faz.net/redaktion/michael-martens-11104332.html , ο οποίος βρίσκεται από το 2009 στην Τουρκία "για να την καταλάβει και να ρίχνει και ματιές στην Ρούμελη" και ο οποίος πρέπει να ανήκει στην νεότερη γενιά γερμανών δημοσιογράφων, οι οποίοι δημοσιογραφούν κατά παραγγελεία του "σουλτάνου"(υπάρχει και παλιότερη φυσικά), με το αζημίωτο φαντάζομαι!

Βρήκα και διάβασα σήμερα το απαράδεκτο άρθρο του από 1.8.2012 με τίτλο Γκρίχενλαντς Σουεντενφαλλ / ντι γκεσιχτε εινερ (φαστ) φεργκεσενερ φερτράιμπουνγκ!
Ονλάιν δεν μπορεί κάποιος να το διαβάσει ολόκληρο αλλά υπάρχει εδώ: http://www.seiten.faz-archiv.de/faz/20120802/fd1201208023578819.html

Ο φίλος μου ο Σάκης για κάτι τέτοιους τύπους έκανε την παρακάτω διαπίστωση "Πρέπει να γαμιότανε από μικρός!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP