Η φωτογραφία της εβδομάδας

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012


Μια φωτογραφία γνωστή και αγαπητή στα στελέχη των μοιρών ελικοπτέρων της ΔΕΝ, που επιχειρούν από τα πλοία του Στόλου και τη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού στο Κοτρώνι. Η ελληνική ναυτική παράδοση τηρείται και στα εναέρια μέσα: η εικόνα του Άη Νικόλα σε περίοπτη θέση πάνω από τον πίνακα οργάνων...

3 σχόλια:

Ανώνυμος 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:46:00 μ.μ. EET  

Αγαπητό εν κρυπτώ φοβάμαι ότι σύντομα αυτή η εικόνα θα αλλάξει στα πλαίσια της ανοχής, του πολυπολιτισμού αλλά και ότι στα χειριστήρια θα είναι κάποιος "Έλληνας" από το Μογκαντίσου.
Πράγματι είναι μια ωραία φωτό και την καμαρώνω όσο ακόμη θα υπάρχει.
Να είναι καλά οι άνθρωποι του Π.Ν.

Exocet4 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:10:00 μ.μ. EET  

@ Ανώνυμος 4:46:00 μ.μ. EET
Νομίζω ότι κολλάμε στο δέντρο πάλι …

Μεγάλωσε τον εσύ (ως κράτος και ως κοινωνία) έτσι ώστε να νιώθει δέος όταν βλέπει την γαλανόλευκη και να θεωρεί ύψιστη τιμή και καθήκον το να υπερασπιστεί την Ελλάδα ακόμα και με κίνδυνο να χάσει την ζωή του … και μετά δεν πάει να είναι από το Μογκαντίσου, από το Κασμίρ ή από την Κιργιζία…

Ανώνυμος 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:46:00 μ.μ. EET  


Δεν θα γίνουν φίλοι αυτά . Ποτέ των ποτών .
Όυτε θα μας αντικαταστήσουν Αλλόφυλοι ούτε ποτέ υπάρχει περίπτωση κάποιος τέτοιος να βλέπει την Γαλανόλευκη και να νοιώθει δέος .
Αυτά τα λέγανε και οι Άγγλοι κάποτε και τώρα έχουν Σαρία σε κάποιες συνοικίες των πόλεών τους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP