Καλά Χριστούγεννα!

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

... με το παραδοσιακό στολισμένο καράβι, και με την ευχή το καράβι της Ελλάδας να περάσει επιτέλους τον κάβο...Καλά Χριστούγεννα σε όλους, και ιδιαίτερα σε όσους τα περνούν φυλάσσοντας Θερμοπύλες.

14 σχόλια:

ΑΧΕΡΩΝ 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:17:00 π.μ. EET  

Kαλὴ δὺναμη στους Φρουροὺς του Ὲθνους,απὸ τις υπερυψωμὲνες σκοπιὲς του Ὲβρου μὲχρι την Γραμμὴ Αντιπαραθὲσεως,τις ετοιμὸτητες της Π.Α και τους σκοποὺντες και περιπολοὺντες του Π.Ν,καθὼς και των Σ.Α.
Καλὰ χριστοὺγεννα στην παρὲα μας και στὴν Πατρὶδα μας.

Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:02:00 μ.μ. EET  

Καλό κουράγιο στα παιδιά από Ορεστιάδα έως Άργος Ορεστικό, που έχει ένα ψοφόκρυο άλλο πράγμα. Και ελπίζω να έχουν βάλει καλοριφέρ γιατί το να κόβεις παγωμένα και πετρωμένα καυσόξυλα είναι ζόρικο σπορ.

Ανώνυμος 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:31:00 μ.μ. EET  

Καλά Χριστούγεννα επίσης στο "Εν Κρυπτώ", καθώς και στους επισκέπτες/σχολιαστές του.
A.E.

Ανώνυμος 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:46:00 μ.μ. EET  

Καλά ηλιούγεννα.

Προβοκάτωρ

Ανώνυμος 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:40:00 μ.μ. EET  

Εύχωμαι καλά χριστούγενα σε όλους μας και στης οικογενειές μας. Στους συντελεστες του εν κρυπτώ να συνεχίσουν στο δύσκολο δρόμο που έχουν να αγωνίζονται για το καλό της πατρίδας! Μικρός Ήρωας Δικαίος Γεώργιος.

Ανώνυμος 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:42:00 μ.μ. EET  

Φίλε αρματιστή στο κέιμενο που δημοσίευσες για την αρματομαχία στα υψωματα του γκολάν στο ιδιο σαιτ υπηρχε ένα ακόμα κείμενο αλλά φαίνεται πως δεν το πρόσεξες αν δεν το βρείς θα στο στείλω εγώ την πέμτη απο το ΕΙΜΑΛ μου

Ανώνυμος 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:03:00 μ.μ. EET  

Χρόνια Πολλά και από τις προφυλακές!
Είμαστε στην Ορεστιάδα, σκοπιά στην πρώτη τη γραμμή, εδώ τελειώνει η Ελλάδα μα δεν τελειώνει η ζωή
Πάνω από όλα υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας, και καλή δύναμη σε όλους μας. Και στην ομάδα του "Εν Κρυπτώ" εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο πατριωτισμό και την ίδια σοβαρότητα!

Αρματιστής 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:30:00 μ.μ. EET  

Εύχομαι στους διαχειριστές του εν κρυπτώ και σε όλους τους αναγνώστες και σχολιαστές του Χρόνια Πολλά, Υγεία, Θετική Διάθεση και Καλή Ανάσταση.

Ανώνυμος 25 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:37:00 μ.μ. EET  

Αμήν!

Ανώνυμος 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:47:00 μ.μ. EET  

Άντε και πρωτοχρονιάτικο μποναμά μια καραβιά άρματα Abraams!

Manolis 26 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:20:00 μ.μ. EET  

Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες, όπου κι΄αν βρίσκονται, στους διαχειριστές και αναγνώστες του εν κρυπτώ Υγεία και Χρόνια Πολλά και το 2013 καλυτερο.

Ανώνυμος 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:40:00 π.μ. EET  

Έυχομαι σε όλους αυτούς που ξενυχτάνε στις σκοπιές, στα φυλάκια, στα πλοία, στα αεροπλάνα, από τον Έβρο έως το Καστελόριζο, μόνιμους και κληρωτούς, σε όλους τους Έλληνες πατριώτες που αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδας μας, στους διαχειρηστές και στους σχολιαστές-αναγνώστες του "εν κρυπτώ" Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία.
Marines575

Νικόλας 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10:00 π.μ. EET  

Χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία και ελπίδα για τη νέα χρονιά.

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:26:00 μ.μ. EET  

καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες … ελπίζω ότι το 2013 θα είναι ηπιότερο, από άποψη άμεσης αφαίμαξης του κράτους έναντι των Ελλήνων πωλητών … πράγμα που δεν φαντάζει λογικό …. οπότε εύχομαι υγεία στους συνανθρώπους μου Έλληνες …. για τους ένστολους να ευχηθώ ¨του χρόνου με την οικογένεια¨ και ¨καλή λευτεριά¨ …. καλή λευτεριά διότι έχουμε παραχωρήσει, οικιοθελώς την Εθνική μας κυριαρχία ….. καλή υγεία και καλή λευτεριά λοιπόν …….

GEODETIS ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP