Γκαζάκια σε αυτοκίνητα του πρώην ΥΕΘΑ Γιάννου Παπαντωνίου

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στις 4.30 τα ξημερώματα, σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του, στην οδό Ολυμπίας 5-7 στην Κηφισιά.

Από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά που ακολούθησε, τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ενώ προανάκριση για την επίθεση διενεργείται απο την Κρατική
Ασφάλεια.
AMΠΕ

6 σχόλια:

Ανώνυμος 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:34:00 μ.μ. EET  

Δεν τον φοβαμαι Καπου θα 500.000 ευρω τοσοοο πολυ εχει δουλεψει για να παρει 2 καινουργια αυτοκινητα τωρα ειναι και φτηνα .

E.A.V. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:22:00 μ.μ. EET  

Έχετε παρατηρήσει ότι κάθε φορά που κάποιος πολιτικός στριμώχνεται, εμφανίζεται ξαφνικά μια "οργάνωση" και του καίει το γραφείο του ή το αυτοκίνητο;
Έτσι βραδιάτικα και εκ του ασφαλούς (μη πάθει και κανένας τίποτα!) και μετά... χάνεται! Χωρίς ίχνη, χωρίς λόγο, ούτε καν μια προκήρυξη για να αναλάβουν την ευθύνη και τη "δόξα"!
Ίσα όσο χρειάζεται για να χαρακτηριστεί το πολιτικό πρόσωπο "στόχος τρομοκρατίας" και να εκστομιστούν πύρινοι λόγοι για να υπερασπίσουν τους "αδύναμους" και να καταδικάσουν τους άνανδρους δολοφόνους (που εκπορεύονται από "γνωστά (?) κυκλώματα", κατά τον ξύλινο λόγο της πολιτικής!)...

Δεν ξέρω... ας περιμένουμε το πόρισμα. Απλά το έχω δει τόσες φορές το έργο τα τελευταία 30 χρόνια που μου ήρθε ένας συνειρμός και ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας.

Ζητώ συγγνώμη για την κατάχρηση των εισαγωγικών αλλά ζούμε σε μια χώρα όπου το αυτονόητο πάσχει.

Ανώνυμος 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:35:00 μ.μ. EET  

επίσης αγαπητέ E.A.V. μήπως παρατηρήσατε την κινητοποίηση με ε/π και ΟΛΕΣ τις ειδικές και μη επίγειες δυνάμεις της ΕΛΑΣ, προκειμένου να βρουν τα κλεφτρόνια που ΑΡΠΑΞΑΝ το "τουτού" του μάκη!! μάκης είναι αυτός θέλεις να μας ξεφωνίσει από την TV και το radio!! ότι είμαστε άχρηστοι και τζάμπα πληρωνόμαστε!!!
το φονιά όμως του νεαρού αστυνομικού θέλεις από βλακεία, θέλεις από αμέλεια τον άφησαν ελεύθερο!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ζούμε σε μια χώρα όπου το αυτονόητο πάσχει.

Γιάννης

Mithridates 8 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:42:00 μ.μ. EET  

Το τζιπ με την παραλλαγή ειναι Νισσσάν του ΕΣ??? Και αν ναι τι κανει εκει???

Ανώνυμος 8 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:46:00 μ.μ. EET  

"Το τζιπ με την παραλλαγή ειναι Νισσσάν του ΕΣ??? Και αν ναι τι κανει εκει???"

εάν κινητοποίησαν και το στρατό!! (από τον οποίο ο μάκης "την έκανε" με "τρελόχαρτα". κορόιδο είναι αυτός;; άλλοι είναι!!) τότε τι να ΠΟΥΜΕ;;!!! επειδή "ανταριάστηκε" το παιδί που τον κατέβασαν βιαίως από το τζιπ! (πορσε καγιέν!! πως γράφεται;)ΤΟΣΗ ΒΙΑ στις μέρες μας!!! τι κάνει το ΚΡΑΤΟΣ. η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ο ΣΤΡΑΤΟΣ, η ΠΑ, το ΠΝ, οι ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ γιατι εκπαιδεύονται;;!!!! η ΕΛΑΣ!!
Ντροπή ΟΛΑ αυτά για ένα αχυράνθρωπο μάκη!

Γιάννης

Mithridates 8 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:38:00 μ.μ. EET  

H ANARTHSH EINAI GIA TON ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΘΑ Γ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.


Για κανέναν Μάκη.,

Το τζιπ πιθανον μετά τις φλόγες να φαίνεται σα να είχε παραλλαγή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP