Στην Κύπρο για το μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012


Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς ήταν ο κύριος ομιλητής, την Κυριακή, στο τέταρτο ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε «σύμβολο του Ελληνισμού, του οποίου το όνομα έγινε εθνικό κεφάλαιο».

Το μνημόσυνο τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Δευτεράς, όπου βρίσκεται η οικογενειακή κατοικία της οικογένειας Παπαδοπούλου, που τον προσκάλεσε στην Κύπρο.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι στα δύσκολα αυτά χρόνια «ο Ελληνισμός χρειάζεται ηγέτες και ο Τάσσος Παπαδόπουλος φωτίζει τα βήματα μας».

Αναφερόμενος στην περίοδο του δημοψηφίσματος για το σχέδιο Ανάν, ο κύριος Σαμαράς είπε ότι το 2004 κάποιοι προσπάθησαν να τιμωρήσουν την Κύπρο.  Υπενθυμίζοντας την αναφορά του Τάσσου Παπαδόπουλου, ότι παρέλαβε κράτος και δεν θα παραδώσει κοινότητα, ο κ. Σαμαράς είπε ότι ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλούσε για λογαριασμό όλων των Ελλήνων.

Επεσήμανε επίσης ότι, επί των ημερών του Τάσσου Παπαδόπουλου η Κύπρος έγινε πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ανακηρύχθηκε η Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη η οποία, όπως είπε, ήταν μια πολιτική κίνηση μεγάλης έμπνευσης.

Πριν από το μνημόσυνο ο κ. Σαμαράς είχε διαδοχικές συναντήσεις στο ξενοδοχείο του με τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού και τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν.

Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού, στην εξοχική κατοικία του στο Κελλάκι κοντά στη Λεμεσό.

Αργότερα την Κυριακή ο κ. Σαμαράς αναχωρεί για το Μόναχο, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας.

Πηγή: www.in.gr

28 σχόλια:

Mithridates 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:35:00 μ.μ. EET  

"Σε καλώ να υπερασπιστείς το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία σου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία, στο παρόν και το μέλλον της Κύπρου και του λαού μας, σε καλώ να μην υποθηκεύσεις το μέλλον στην πολιτική βούληση της Τουρκίας. Να προασπιστείς την Κυπριακή Δημοκρατία, λέγοντας ΟΧΙ στη κατάλυσή της. Να συστρατευτείς για μια νέα πιο ελπιδοφόρα πορεία επανένωσης της πατρίδας μας μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Καλή Ανάσταση σε όλους!"


Μόνο γι αυτή την φράση αξίζει στο Τάσσο Παπαδόπουλο μια θέση στο Πάνθεον των ηγετικών μορφών του Ελληνισμού!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:06:00 μ.μ. EET  

τι δουλεια εχει ενας προδοτης εκει?
γελοιοποιειται ο Σαμαρας μονο που κανουμε τι συγκριση στο μυαλο μας

Ευστάθιος Παλαιολόγος 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:20:00 μ.μ. EET  

Την τελευταία παράγραφο Μιθριδάτη δεν την ανάγνωσε. Τον είχε καταβάλει η συγκίνηση. Σπάνιο είδος πολιτικού και ανθρώπου. Δεν είμασταν άξιοί του γι αυτό και μας τον πήρε νωρίς ο Θεός...

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:06:00 μ.μ. EET  

@ Ανώνυμο 5.06:

Διάβασε καλά την είδηση. Τον κατ' εσένα "προδότη" Σαμαρά τον κάλεσε η οικογένεια του Τάσσου να εκφωνήσει τον επιμνημόσυνο λόγο.
Η ίδια οικογένεια που είχε κηρύξει ανεπιθύμητους το ΓΑΠ, το Δρούτσα και όλους τους άλλους που τον υπονόμευσαν το 2004.
Αυτή η οικογένεια λοιπόν τίμησε το Σαμαρά με την πρόσκλησή της. Είσαι εσύ αρμοδιότερος από αυτούς να κρίνεις; Ή μήπως είναι κι αυτοί "προδότες";

Mithridates 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:13:00 μ.μ. EET  

Ευστάθιε το θυμάμαι σαν τώρα! Βούρκωσε!

ΑΝΤΡΑΣ πολιτικός με βαριά κάκκαλα που λέμε και στον Πόντο...

θΑ Αποτελεί Πάντα το Παράδειγμα!!!

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:26:00 μ.μ. EET  

Το Ιστορικό διάγγελμα

http://goo.gl/rqeEe

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:09:00 μ.μ. EET  

εκτός από την εκφώνηση επικηδείων λόγων μπορεί ο σαμαράς να τον ΦΤΑΣΕΙ;;!! μπορεί να δείξει όπως ΕΚΕΙΝΟΣ ότι έχει τη ΔΥΝΑΜΗ να τα βάλει με τους "μεγάλους";; και να πάρει το λαό με το μέρος του λέγοντας, όπως ΕΚΕΙΝΟΣ: δεν παρέλαβα κράτος για να παραδώσω ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;!!!

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:59:00 μ.μ. EET  

Χωρίς να θέλω να τον υπερασοπιστώ, είναι ο μόνος που έμεινε 10 χρόνια στην απ έξω οικειωθελώς για ΕΘΝΙΚΟ θεμα!

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:05:00 μ.μ. EET  

Αν ήθελε ο Σαμ θα είχε τσακίσει τα κόκκαλα των ανθελλήνων πρίν τη ψήφιση του πρώτου μνημονίου όπου η δημοτικότητα της ΝΔ ήταν στην κορυφή
(35% νομίζω). Διάλεξε τον άλλο δρόμο.
Σε περιπτώσεις κρίσεων φαίνεται ο χαρακτήρας του καθενός. Καλύτερα έτσι, κάθε εμπόδιο σε καλό για να ξεκαθαρίζει το τοπίο του ποιός είναι ποιός και ποιός βρίκεται στο μισθολόγιο ποιού.

Ανώνυμος 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:19:00 μ.μ. EET  

Ανώνυμε 11.05, δηλαδή μας λες ότι ο Σαμαράς είναι σε μισθολόγιο, σωστά;
Να το πεις και στην οικογένεια του Τάσσου, ότι κάλεσαν ένα πουλημένο να μιλήσει για τον μεγάλο νεκρό τους.
Να δεις τι θα σου απαντήσουν.

Αρματιστής 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:21:00 μ.μ. EET  

Το διάγγελμα του Τάσου Παπαδόπουλου αποτελεί πλέον μια ιστορική εθνική παρακαταθήκη για το πως ένα ηγέτης που εμφορείται από γνήσια πατριωτικά αισθήματα θα πρέπει να αντιλαμβάνεται σε κρίσιμες στιγμές την ιστορική του ευθύνη, όσο αφορά την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας. Ο αείμνηστος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσος Παπαδόπουλος, μολονότι βρέθηκε ΜΟΝΟΣ (και άνευ συμμάχων) κάτω από το κράτος αφόρητων πιέσεων που προέρχονταν από όλους τους ισχυρούς του κόσμου, αλλά και από το σύνολο της Ελληνικής και Ε-Κ πολιτικής ηγεσίας, επέλεξε το δρόμο της τιμής και της εθνικής αξιοπρέπειας. Απάντησε με ένα μεγάλο ΟΧΙ στην αποδοχή τους άθλιου σχεδίου Ανάν. Ένα όχι σαν τα πολλά άλλα που είπε το έθνος μας στο διάβα της ιστορίας μας.

Νομίζω ότι το ΟΧΙ του Τάσου Παπαδόπουλου συμπυκνούται στην ακόλουθη φράση:

«Παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών παραπλανητικών δήθεν προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της».

Και αν θέλετε, αντιστοιχίστε το ΟΧΙ του Τάσου Παπαδόπουλου με ότι συμβαίνει σήμερα στη πατρίδα μας και με ότι θα συμβεί σε λίγο και στη Κύπρο.

Δυστυχώς οι μεγάλοι είναι πάντα λίγοι.
Και δυστυχώς η μνημόνευση των μεγάλων από τους «μεταγενέστερους», δεν σηματοδοτεί ότι αυτοί είναι και άξιοι μαθητές.

Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:56:00 π.μ. EET  

Την Πέμπτη που μας πέρασε μιλώντας στην Πολιτεία του Πλάτωνα για την ευθύνη του πολιτικού απέναντι στους πολίτες ανέφερα την Τ.Παπαδόπουλου όταν τον ρώτησε δημοσιογράφος πώς θα αντιμετωπίσει το ψυχρό κλίμα στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ μετά την απόρριψη του σχεδίου Ανάν: "Κι εσύ τι φοβάσαι δηλαδή; Μήπως δεν με σερβίρουν τα γκαρσόνια;" Το τι συγκρίσεις έκαναν οι μαθητές με τα γκαρσόνια της τρικομματικής το αφήνω στη φαντασία σας (δε θέλει και πολύ...).

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:04:00 π.μ. EET  

Αλήθεια ο Κωστάκης τότε (που σήμερα πολλοί τον πλασάρουν ως Μεσσία), τι θέση είχε πάρει για το σχέδιο Ανάν;

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:08:00 μ.μ. EET  

φίλε μηδενιστή ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Όμως όσον αφορά την οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου γνωρίζουν και ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά το τι παίζεται εδώ πάνω, σε σχέση με ΑΡΚΕΤΟΥΣ από μας που βλέπουν ως ΗΡΩΑΣ τους "εθνοπατέρες" (τρομάρα τους!)
και βέβαια δεν είχαν την ανάγκη του σαμαρά για να εκφωνήσει λόγους κ.λπ. Απλά με την κίνηση ΑΥΤΗ περιμένουν μήπως το Εθνικόν Κέντρον φιλοτιμηθεί, μήπως ξεφύγει από τις αγκυλώσεις του και δει πέρα από τη μύτη του, δείχνοντας σε εχθρούς και φίλους ότι Ελληνισμός δεν έχει ΠΕΘΑΝΕΙ,αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την πορεία του τόσο στη μαρτυρική Κύπρο όσο και στην Ελλάδα!

Γιάννης

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:45:00 μ.μ. EET  

Προς μηδενιστή
Μην είσαι σίγουρος ότι η οικογένεια του Τάσσου δεν έχει IQ180, μην είσαι σίγουρος ότι δεν έχει επαφές στην ΕΥΠ, και πάνω απ' όλα μην είσαι σίγουρος ότι δεν ξέρουν τι παίζει στην Ελλάδα.
Τον Τζέφρυ και τον Δρούτσα που ήθελαν επισκέψεις και χαμόγελα του ξαπόστειλαν χωρίς συζήτηση.
Θυμούνται πολύ καλά ποιος ήταν φίλος και ποιος εχθρός τις δύσκολες ώρες του 2004.

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:46:00 μ.μ. EET  

@10 Δεκεμβρίου 2012 3:45:00 μ.μ. EET

με όλο το σεβασμό στην οικογένεια του τελευταίου έλληνα ηγέτη δεν νομίζω τα μέλη της οικογένειάς του να ξέρουν προσωπικά ή κρατικά μυστικά.
σε τέτοιες θέσεις δεν πας σπίτι να πεις στην γυναίκα σου ενώ πλένει τα πιάτα οτι ο τάδε είναι ρουφιάνος ή ο νέος κολοκοτρώνης. τα της δουλειάς στη δουλειά.

ούτε ξέρεις εσύ ή εγώ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ σκίστηκε η ΝΔ να πάει να γλύψει αυτούς που έβριζε για να μην χάσει και άλλο ποσοστό στην Χ.Α.

στην ελλάδα να κρατά μικρούτσικο καλάθι όταν ακούς για έλληνα πολιτικό και να ξεκινάς πάντα σκεφτόμενος το χειρότερο.

δεν πάμε ποτέ απο το καλός σε χάλια. πάμε ΣΤΑΝΤΑΡ απο το πολύ πολύ χάλια -ορκ κεμάλ ατατούρκ- και με το χρόνο τον ανεβάζουμε.

αυτή την στιγμή στο πανελλήνιο ελάχιστοι για μένα ξεπερνούν το μέτριο προς κακό.

μηδενιστής


Υγ @Γιάννη μου χέστηκε ο σαμ με 100εκΕ στην τράπεζα για μένα για την κύπρο κτλ όλα γίνονται για την ΧΑ που καλπάζει προς τα πάνω

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:10:00 μ.μ. EET  

Μηδενιστή αμα δεν ξέρεις να ρωτάς.
Η οικογένεια του Τάσσου δεν είναι η νοικοκυρά που πλένει πιάτα και το παιδάκι με τα Playmobil.
Η χήρα του Τάσσου Φωτεινή προϋπήρξε σύζυγος του Πολύκαρπου Γεωρκάτζη, επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας του Μακαρίου.
Ο γιος του Νικόλας είναι αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ.
Λες να μην ξέρουν καλύτερα από σένα και απ' όλους μας τι συμβαίνει σε Κύπρο και Ελλάδα; Μια χαρά ξέρουν, γι' αυτό έριξαν στον ΓΑΠ και στην παρέα του πόρτα ξεγυρισμένη.

Ούτε γλείψιμο παίχτηκε ούτε τίποτα. Απλά ο Σαμαράς είπε Όχι στο σχέδιο Ανάν το 2004, πολύ πριν τεθεί θέμα συγκράτησης διαρροών προς ΧΑ κλπ. Και αυτό δεν το ξέχασε η οικογένεια του Τάσσου.

Pro από Συμβασιλεύουσα 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:14:00 μ.μ. EET  


Για να δούμε πως θα παιχτεί και αυτό

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:27:00 μ.μ. EET  

"ΜΗΝΥΣΙΜΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ", "Απλά ο Σαμαράς είπε Όχι στο σχέδιο Ανάν το 2004...."

1)βαριές κουβέντες! κι αυτό γιατί ο μηδενιστής μόνο "στο βρόντο" δεν μιλάει! ίσως αρκετά παρορμητικός! αλλά όχι συκοφάντης!!
2) είπε ο σαμαράς όχι στο σχέδιπ α(υ)νάν;;!! γιατί δεν θυμόμαστε κάτι σχετικό;;!!
όλα έχουν ένα όριο! όχι μόνο για το μηδενιστή!

Γιάννης

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:05:00 μ.μ. EET  

@ Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 10:04:00 π.μ. EET

Αν ήξερες μονάχα....

enkripto 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:43:00 μ.μ. EET  

να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε, για να μην έχουμε θέματα

ονομαστικές καταγγελίες για χρηματισμό, μαύρο χρήμα κτλ στον εισαγγελέα

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:52:00 μ.μ. EET  

ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΤΑΣΟ ΕΣΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:54:00 μ.μ. EET  

@ Γιάννη
Ο Σαμαράς το 2004 είχε πει Όχι στο σχέδιο Ανάν. Το ότι δε θυμάσαι κάτι μάλλον είναι επειδή τότε δεν ήταν ούτε βουλευτής ούτε καν στη ΝΔ και η δήλωσή του δεν πολυδημοσιεύτηκε.

Άμα δεις κυπριακές πηγές, το Όχι του Σαμαρά το 2004 το θεωρούν δεδομένο όλοι.
Πχ. εδώ ένα άρθρο της "πατριωτικής δεξιάς" στη "Σημερινή":
http://www.sigmalive.com/simerini/columns/antistaseis/348884
Εδώ σε ένα blog της "ενδοτικής δεξιάς": http://offsite.com.cy/blog/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/
δες το σχόλιο "Και ας μην ξεχνάμε ότι το 2004 οι απόψεις του κ Σαμαρά όσον αφορά το σχέδιο Αναν ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες από του κ. Ανανστασιάδη".
Εδώ άρθρο στον Φιλελεύθερο:
http://www.philenews.com/el-gr/Apopsi-ston-F/5510/108514/stefanos-konstantinidis-ellada-topio-stin-omichli
"Στο χώρο της Δεξιάς δεν υπάρχει αμφιβολία πως η παρουσία του Σαμαρά είναι ένα θετικό στοιχείο, δεδομένων των θέσεών του στο Κυπριακό".

Και πάει λέγοντας. Εμείς δε δίνουμε πολλή σημασία, αλλά οι Κύπριοι έχουν πολύ καλή μνήμη ποιος τους στήριξε και ποιος τους πρόδωσε.

Pro από Συμβασιλεύουσα 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:57:00 π.μ. EET  


Λοιπόν........... Μπήκα σε άλλο μπλόγκ , και διάβασα ολόκληρο τον λόγο Σαμαρά , απομαγνητοφωνημένο .
Είναι φοβερός . Επικήδειος που αρμόζει σε έναν ηγέτη του βεληνεκούς του Παπαδόπουλου . Θα προέτρεπα το ΕΝΚΡΥΠΤΩ , να φτιάξει μια ξεχωριστή ανάρτηση μόνο με αυτόν . Αξίζει να υπάρχει στο αρχείο του μπλόγκ . Φυσικά αξίζει να τον διαβάσουν όλοι .
Καλημέρα .

Ανώνυμος 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:49:00 π.μ. EET  

@ενκρυπτώ

δεν ανέφερα πουθενά χρηματισμό ή οτιδήποτε άλλο. Η περιουσία του σαμ είναι γνωστή απο την εποχή που το 99% των ελλήνων δεν είχε παπούτσια και αυτός σπούδαζε στο αμέρικα. Γόνος απο τους λίγους και απο τα 28 αν δεν κάνω λάθος στη βουλή. είναι κοντά 60 αν βάλεις τα 10,000+ το μήνα επί 18, επί 30 χρόνια + την προσωπική περιουσία δεν πεινάει ο άνθρωπος χώρια τα λεφτά της γυναίκας του.
εδώ δήμαρχοι σε χωριά έχουν 5ρια και 10ρια μετά απο 10ετία... αν δεν έχει 100 να τα κάνουμε 50;

@10 Δεκεμβρίου 2012 6:10:00 μ.μ. EET
φίλε είσαι πολύ αφελής αρχικά αν νομίζεις οτι ο καθένας που δουλεύει σε θέση πληροφοριών πάει σπίτι και τα λέει στη γυναίκα του ή στον γιο του.

όχι φυσικά δεν ξέρω την οικογένεια.
ξέρω την ελληνική πολιτική σκηνή.

επι 40 χρόνια απο το 74 έχουμε γράψει στα @@ μας την κύπρο με τεράστια γράμματα. ξαφνικά τρέχει έλληνας πρωθυπουργός σε κηδεία και βγάζει και λόγο...

αν ήθελε ο σαμ να βοηθήσει τη κύπρο ορίστε:

20 μαχητικά, 2 υ/β, 41 leopard2a4, osa. 2ετής θητεία και αποστολή 30,000 ένστολων.

αν ήθελε περισσότερο μια πιστολιά στον κύριο μαρφίν που τους έστειλε νύχτα στο ΔΝΤ.

αν ήθελε και νωρίτερα επί 40 χρόνια θα μπορούσε κάθε χρόνο να τρέχει σε πορείες με την σημαία της κύπρου και να τρέχει σαν τον ισαάκ και τον σολωμού.

οπότε άσε την μπλε προπαγάνδα στους κομματόσκυλους. δεν τρώμε γλάρους ούτε είμαστε τυφλοί.
περίμενε να δεις 20% την ΧΑ, για να δεις μέχρι τον τσίπρα στην βουλή με παραλλαγή.

μηδενιστής

Ανώνυμος 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:30:00 π.μ. EET  

@ενκρυπτώ
αααα τώρα είδα το σβήσιμο. σιγά το πράγμα ρε παιδιά... λέτε ο δρακουμέλ να με κυνηγήσει; χαχαχαχαχα

τυχαία άρθρα
http://www.jetoil.gr/content/view/66/59/lang,el_GR.UTF8/
http://capttassos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_1346.html
http://www.antinews.gr/2009/10/25/20096/

στου κουφού τη πόρτα πάρτη πόρτα και φύγε.

μηδενιστής


Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:38:00 μ.μ. EET  

@μηδενιστή
Πέστα χρυσόστομε. Περιμένετε να σφίξουν τα κρύα και να οριστικοποιηθεί το φορολογικό και τότε το 20% της ΧΑ θα είναι συντηρητική εκτίμηση.
ΥΓ Ζω για να δω τον Τσίπρα με παραλλαγή. Τι άλλο πια να επιθυμήσω...

Ανώνυμος 13 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:42:00 μ.μ. EET  

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. ΕΙΘΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP