Επίσκεψη Κοινού σε Μονάδες του Στόλου στον Πειραιά

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη των Ναυτικών Αγίου Νικολάου, η Φ/Γ ΨΑΡΑ, η ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ και το Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ θα καταπλεύσουν από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 έως την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 στον λιμένα του Πειραιά, όπου θα παραβάλουν στους προβλήτες 12 και 13 (Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ – Παγόδα), προκειμένου δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί.

Οι ώρες του επισκεπτηρίου έχουν ως ακολούθως:


- Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, από 15:00 έως 18:00

- Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, από 10:00 έως 13:00 και από 15:00 έως 18:00

- Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, από 10:00 έως 13:00 και από 15:00 έως 18:00

- Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου (μόνο ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ και Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ), από 10:00 έως 13:00



Πλωτάρχης (O) Χρήστος Αρφάνης ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου Γ.Ε.Ν




1 σχόλια:

Νικηταράς 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:29:00 μ.μ. EET  

Επισκέφτηκα τα πλοία την 1η ημέρα και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στα στελέχη του ναυτικού που υπηρετούν στις μονάδες αυτές.Εφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις.Ευγενέστατοι,με χαμόγελο(παρά τις δύσκολες ώρες που περνάμε ολοι μας),έτοιμοι να συζητήσουν μαζί σου και να σε διαφωτίσουν σε κάθε απορία.Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια,μας κάνετε περήφανους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP