Δημόσια προσευχή μουσουλμάνων στα Προπύλαια Πανεπιστημίου

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Περισσότεροι από 50 χιλιάδες μουσουλμάνοι που ζουν στην Αττική προσευχηθηκαν από το πρωί σε 11 κεντρικές πλατείες του λεκανοπεδίου και στα Προπύλαια του Πανεπιστήμιου.

Στην πλατεία Αττικής η προσευχή έγινε παρουσία διαμαρτυρομένων κατοίκων με ελληνικές σημαίες. Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενο επεισόδιο. Το Αΐντ αλ Αντχα είναι σημαντική εορτή για τους μουσουλμάνους, που τιμούν έτσι την θυσία του Αβραάμ.

Οι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν και το βράδυ της Δευτέρας για να προσευχηθούν επί της πλατείας Αττικής. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν και οπαδοί ακροδεξιών οργανώσεων, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων Νικόλαο Μιχαλολιάκο, χωρίς επεισόδια.
Την πρώτη δημόσια ομαδική προσευχή είχαν πραγματοποιήσει οι μουσουλμάνοι για το τέλος του ραμαζανίου στην πλ.Κοτζιά στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι μουσουλμάνοι ζητούν την ίδρυση τεμένους στην Αθήνα, στο οποίο θα μπορούν να προσεύχονται.

www.in.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 9:27:00 π.μ. EET  

Με Καμίνη δήμαρχο, ετοιμαστείται να τους δείτε και στην Ακρόπολη

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 9:50:00 π.μ. EET  

καλυτερα ακροδεξιος και φασιστας παρα γιουσουφακι και ραγιας

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 9:51:00 π.μ. EET  

ούτε το ένα ούτε το άλλο

Συνειδητοποιημένος πολίτης με πατριωτική συνειδηση και εγκέφαλο που λειτουργεί.

Αρματιστής 16 Νοεμβρίου 2010 στις 10:36:00 π.μ. EET  

«Την πρώτη δημόσια ομαδική προσευχή είχαν πραγματοποιήσει οι μουσουλμάνοι για το τέλος του ραμαζανιού στην πλ. Κοτζιά στις 10 Σεπτεμβρίου.....»

Η δεύτερη (σημερινή) στα προπύλαια και σε καμιά δεκαριά άλλες πλατείες, η τρίτη στην πλατεία συντάγματος και στο Ζάππειο, η τέταρτη στο λόφο του Αρείου Πάγου και στου Φιλοπάππου και στη συνέχεια έχει ο Θεός.

Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά η ευθεία πρόκληση με ενοχλεί. Με ενοχλεί στην αισθητική μου αυτό που γίνεται. Να τους φτιάξουν δυο τρία τζαμιά (όχι πνευματικά κέντρα), εκτός κέντρου για να μπορούν να λειτουργηθούν, αλλά όχι αυτή η πρόκληση.

Με ενοχλεί που το κράτος είναι μπουρδέλο και όποιος θέλει μπορεί να περνά τα σύνορα από όπου θέλει, χωρίς κανένα έλεγχο. Με ενοχλεί που οι εισερχόμενοι λάθρα δεν επανοπροωθούνται στις χώρες τους με οποιοδήποτε τρόπο. Με ενοχλεί που αυτό το παράλυτο κράτος δεν κάνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, πρόβλημα της Ευρώπης.

Πόσους μπορεί να θρέψει και να περιθάλψει υγειονομικά αυτό το έρμο κράτος; Πως θα αντιμετωπιστούν τα πιθανά προβλήματα ασφάλειας που σίγουρα και πολύ σύντομα θα προκύψουν; Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι, ότι αυτά τα δυναμικά δημόσια παρών, είναι η αρχή άλλων συμπεριφορών και καταστάσεων;

Και το ακόμη χειρότερο, δεν καταλαβαίνουν οι κυβερνώντες και οι διάφοροι "υπεύθυνοι" ότι όλα αυτά, με μεγάλη βεβαιότητα, θα διεγείρουν τα αμυντικά αντανακλαστικά του κόσμου και κυρίως αυτού που πλήττεται περισσότερο, θα αποτελέσουν βούτυρο στο ψωμί των ακροδεξιών οργανώσεων, με τελικό αποτέλεσμα να δούμε να εκτυλίσσόνται σκηνές σκληρού ροκ στην Αθήνα και αλλού.

Αμφιβάλλουν ότι με κάτι τέτοια ο Μιχαλολιάκος στις επόμενες εκλογές θα είναι στη βουλή; Και ας μη παραπονιούνται οι διάφοροι ευαίσθητοι.

Περισσότερο όμως απ’ όλα, με ενοχλούν οι διάφοροι γιαλατζί πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λοιποί ευαίσθητοι ψευτοκουλτουριάρηδες που το παίζουν αντιρατσιστές εκ του ασφαλούς…. Δηλαδή αυτοί που αμείβονται με παχυλές αμοιβές, που ζουν σε ασφαλή και ακριβά προάστια, που στέλνουν τα παιδιά τους στα ακριβά ιδιωτικά σχολεία, που διαθέτουν αστυνομική προστασία, που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν και να κάνουν ακριβές διακοπές, που διατρέφονται με ότι ακριβότερο κυκλοφορεί στην αγορά, που κινούνται μόνο με καγιέν, που έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους στο σπίτι τους και το κυριότερο που αισθάνονται ντροπή να συγχρωτίζονται με το λαουτζίκο. Όλοι αυτοί οι καρδινάλιοι, με θράσος χιλίων πιθήκων, κατακεραυνώνουν τους κατοίκους του κέντρου και του Άγιου Παντελεήμονα, που διαμαρτύρονται επειδή έχει καταστραφεί ο τρόπος ζωής τους.

Πιστεύω όμως φίλοι ότι το πρόβλημα θα επιδεινωθεί διότι κουμάντο κάνουν απάτριδες και διεθνιστές, που κανένας δεν γνωρίζει από ποιο κορβανά σιτίζονται και κατευθύνονται.

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 10:42:00 π.μ. EET  

Ολ' αυτά γίνονται για να δεχθεί ο Ελληνικός Λαός πιο εύκολα το χτίσιμο τζαμί ανά τη επικράτεια. Α ρε Κολοκοτρώνη για ποιους πολέμησες. Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουμε. Τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν. Αν έχουμε "ψυχή" ας τους στείλουμε απο 'κει που ήρθαν. Αλλοιώς τα κεφάλια μέσα. Γαπ και σία και κάθε πολιτικάντικη συμμορία όχι μόνον δεν δίνει λύση, αλλά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να εντείνουν το πρόβλημα. Και εμείς "this way ta geladia". Εχθές μωρέ "ψηφίσαμε". Που στο διάολο είχαμε το μυαλό μας;;; Αν τελικά έχουμε γιατί εκ των αποτελεσμάτων, μάλλον διακοσμητικό στοιχείο του κορμιού μας αποτελεί, εκληρώνοντας μόνον τις βασικές λειτουργίες. Μαμ, κακά και νάνι. Με τις "υγείες" μας!!!!

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 3:35:00 μ.μ. EET  

Παιδιά είχα γράψει σε κάποια ανάρτηση Αντίο Θράκη, και διαπίστωσα ΕΥΤΥΧΩΣ ακμαίο ηθικό...
Δυστυχώς όμως όλη η Ελλάδα έχει γίνει Θράκη. (Μη μου πείτε ότι η τουρκική πρεσβεία ή άλλες δεν θα είναι παρόν, από εδώ και πέρα στην Αθήνα).
Πραγματικά δεν μπορώ να βρω λύση...
Ούτε ελπίδα.
Εύχομαι πάντως να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα και κυρίως για τα παιδιά μας.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

enkripto 16 Νοεμβρίου 2010 στις 3:55:00 μ.μ. EET  

Αδελφέ όσο δεν απελπιζόμαστε και παραμένουμε όρθιοι, ελπίδα θα υπάρχει πάντα.

Ψυχραιμία και θα τον ξεπεράσουμε και αυτό τον κάβο.

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 3:59:00 μ.μ. EET  

ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ..Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ 10.42 ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.!!
ΜΑ.. ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!ΕΛΕΟΣ

./ΕΛ

ΚΑΚΟΣ 16 Νοεμβρίου 2010 στις 5:22:00 μ.μ. EET  

16 Νοεμβρίου 2010 3:59:00 μ.μ. GMT+02:00 ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ;

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 5:41:00 μ.μ. EET  

Ο Καμίνης είναι ένας Δήμαρχος ο οποίος αντιπροσωπεύει μόνο τους λαθρομετανάστες και εξαγορασμένους ΠΑΣΟΚΟΥΣ μαζί με ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ κτλ.
Είναι μειοψηφία. Δεν μπορεί να παραμένει Δήμαρχος. Είναι παράνομος!!

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 7:09:00 μ.μ. EET  

Μαζεύεται θυμός, πολύς θυμός.

ΚΑΚΟΣ 16 Νοεμβρίου 2010 στις 7:17:00 μ.μ. EET  

ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ;

enkripto 16 Νοεμβρίου 2010 στις 7:43:00 μ.μ. EET  

Ανώνυμε 5.41 τον νέο δήμαρχο τον νομιμοποίησαν με την ψήφο τους οι Αθηναίοι εχθές, πιο νόμιμος δεν γίνεται.

@Κακέ
Αν θές να σχολιάσεις κανε το κόσμια

πολύ φοβάμε ότι τον όντως κακό δήμαρχο Κακλαμάνη *προσωπική άποψη πάντα* με βάση τα δείγματα γραφής που έχει δώσει ο κ.Καμίνης σύντομα θα τον νοσταλγούμε..ελπίζω να βγώ ψεύτης 100 φορές

Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2010 στις 9:54:00 μ.μ. EET  

@ Ανώνυμο 16 Νοεμβρίου 2010 7:09:00 μ.μ. GMT+02:00

"Μαζεύεται θυμός, πολύς θυμός"

Έχεις απόλυτο δίκιο, 2-3 φορές να ξαναγίνει και θα πέσει ξύλο!

Ανώνυμος 17 Νοεμβρίου 2010 στις 8:39:00 π.μ. EET  

αδερφε και ο γαπ πατριωτης δηλωνει και σιγουρα ο εγκεφαλος του λειτουργει. αυτοι οι ''πατριωτες'' μας εφεραν εδω που μας εφεραν γι'αυτο θα το ξανα πω.

καλυτερα ακροδεξιος και φασιστας παρα γιουσουφακι και ραγιας

Ανώνυμος 17 Νοεμβρίου 2010 στις 9:17:00 π.μ. EET  

τους είδαμε και αυτούς πως έναναν την μιση Κύπρο, δώρο στον Αττίλα και μετά σφυρίζαν αδιαφορα...άσε δεν θα πάρω

δεν χρειαζόμαστε γραφικούς τύπους και αγριοφωνάρες, πολιτικό προσωπικό με @@ και μυαλό χρειαζόμαστε

Tommygun 17 Νοεμβρίου 2010 στις 7:38:00 μ.μ. EET  

Θα συμφωνησω για μια ακομα φορα με τον Αρματιστη, καιτοι πληθυντικος ευγενειας θα ηταν προτιμοτερος απο τον στεγνο πρωτο ενικο που ενιοτε καταστρατηγει τα ορια αποδοσης της ευγενιας.

Για πολλοστη φορα αποδεικνυεται οτι λιαν συντομως θα εχουμε σοβαρα επεισοδια και ισως χυθει και αιμ (μακρυα απο εμας). Ορθως ο Αρματιστης τονιζει οτι με τετοιες πολιτικες προκαλειται το κοινο αισθημα, στο οποιο θα βρει σιγουρα προσφορο εδαφος αναπτυξης η ακροδεξια. Ορθως αναφερει οτι απατριδες και επικινδυνοι (καταφεραν να αποτελει ο ορος "διεθνιστης" κατηγορια, και πως να δωσεις αδικο?) κυβερνουν. Ορθοτατα τονισε την επιμονη των πολιτικων να αρνουνται να δουν τα πραγματα οπως εχει. Ο Αγιος Παντελεημονας ψηφισε Χρυση Αυγη γιατι οι υπολοιπες παραταξεις τον εγραψαν εκει που δεν πιανει η μελανη, θεωρωντας του υποαναπτυκτους και δεν ξερω και εγω τι, θαρεις και αυτοι που μιλανε εχουν γνωση της καθημερινοτητας του πολιτη. Πηγε εκει κανενας, μιλησε μαζι τους, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ? Η ολοι την ειδαν Λαζοπουλοι που μεταξυ ελικοπτερου και Μυκονου επετειναν τον δεικτη προς τους "κακους"?

Οταν δεν ασχολεισαι με ενα προβλημα, να εισαι σιγουρος οτι αυτο θα σε αναγκασει να ασχοληθεις μαζι του.

Ανώνυμος 17 Νοεμβρίου 2010 στις 8:50:00 μ.μ. EET  

Πλήρης αποτυχία καταγράφεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στην επιχείρηση του ειδικού τμήματος της FRONTEX στο νομό Έβρου, καθώς όχι απλά δεν έχει μειωθεί το κύμα των λαθρομεταναστών που «εισβάλουν» καθημερινά στην χώρα, αλλά αντίθετα έχει αυξηθεί! Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΕΘΑ καταγράφεται αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη παράνομη εισροή ξένων πολιτών στη χώρα από την εποχή του Β’Π.Π.! Και χωρίς να έχουμε πόλεμο... Μόνο το Σάββατο και την Κυριακή μπήκαν από το ποτάμι 643 άνθρωποι!

Την Δευτέρα, λόγω της εορτής του Μπαϊραμιού που κορυφώθηκε χθες είχαν μπει 74! Ο ημερήσιος μέσος όρος παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα από τον Έβρο, ανέρχεται σε περισσότερους από 300 ανθρώπους και συνολικά σε 450 περίπου.

Κάθε χρόνο, δηλαδή, προστίθεται στην Ελλάδα μια ολόκληρη πόλη 150.000 ανθρώπων οι οποίοι αλλάζουν γοργά την πληθυσμιακή σύνθεση, αποδομούν τον εθνική και φυλετική ομοιογένεια της Ελλάδας η οποία ήταν και το βασικό θετικό εθνικό χαρακτηριστικό που έχει προστατέψει την χώρα από ακρωτηρισμό, τόσο στον Β’Π.Π., όσο και στον Εμφύλιο. Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις οι ξένοι αρνούνται να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία με βασικότερο παράδειγμα τον ελάχιστον αριθμό αυτών που ενεγράφησαν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν σε σχέση με τον συνολικό αριθμό αυτών που δικαιούντο να κάνουν κάτι τέτοιο.

Βέβαια η ψήφος τους σε πολλές περιπτώσεις έκρινε και το αποτέλεσμα (Θεσσαλονίκη για σχεδόν 350 ψήφους και Αθήνα για κάτω από 7.000 ψήφους όταν οι μετανάστες που ενεγράφησαν εσχάτως ξεπερνούν τις 12.000 και σε ποσοστό 80% ψήφισαν τους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος), αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Εν προκειμένω η κατάσταση στον Έβρο εγκυμονεί μείζονες κινδύνους για την εθνική ασφάλεια. Οι περίφημες «συλλήψεις» λαθρομεταναστών που ανακοινώνονται δεν είναι παρά ... παραδόσεις των παράνομα εισερχομένων στη χώρα. Δηλαδή οι Τούρκοι δουλέμποροι σε αγαστή συνεργασία με τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις (δεν θα γινόταν διαφορετικά γιατί στην ανατολική πλευρά του ποταμού τα σύνορα είναι «σφραγισμένα» και σε μεγάλο βάθος και στο μεγαλύτερο μήκος του ποταμού υπάρχουν κυρίως στρατιωτικές δυνάμεις και καθόλου οικισμοί), περνούν το ποτάμι και τους αφήνουν επί ελληνικού εδάφους, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει ή να μπορεί να παρέμβει.



Ο μοναδικός τρόπος από ελληνικής πλευράς για να αναχαιτιστεί αυτό το κύμα είναι το «σφράγισμα», πάση θυσία, των συνόρων. Διαφορετικά σε δέκα χρόνια από σήμερα, είδηση θα είναι ότι υπάρχουν χριστιανοί που εκκλησιάζονται δημοσίως, όχι ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι που κάνουν κατάληψη στα Προπύλαια για το μπαϊράμι...

εσεις που δε θελετε ακραιες φωνες φατε ισλαμ τωρα να χορτασετε

Ανώνυμος 18 Νοεμβρίου 2010 στις 2:04:00 μ.μ. EET  

KAKE..

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΙ???ΟΣΟ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΟΥ..
ΑΣΤΟ ..ΝΑ ΠΑΕΙ.. ΑΝΟΗΤΟ ΕΜΕΝΑ ..ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ...!!!

./ΕΛ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP