Σύμβουλος Αναστασιάδη ο Μακάριος Δρουσιώτης..

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

O περιχαρής κ.Δρουσιώτης (επάνω αριστερά)
με  Μπαγίς και Ερντογάν. Όμοιος ομοίω αεί
πελάζει..
Του Λάζαρου Μαύρου

Χρειάστηκαν μόνο 19 μέρες..

Το πρωί της Κυριακής 24ης Φεβρουαρίου 2013, όταν διεξαγόταν από 06:00 ο 2ος γύρος των προεδρικών εκλογών, ο υπογράφων, βέβαιος ων για την εκλογική νίκη που προσέφεραν οι άοκνες προσπάθειες μιας πενταετίας των Χριστόφια-ΑΚΕΛ στον Αναστασιάδη -με Ιφιγένεια εν Αυλίδι τον κ. Στ. Μαλά (εάν τον ενθυμείστε)-, συνέγραψε ώρα 9:23πμ, όπως βεβαιώνει ο ημέτερος ηλεκτρονικός υπολογιστής, δηλαδή πολλές ώρες πριν υπάρξουν τ’ αποτελέσματα των εκλογών, το άρθρο υπό τον τίτλο «1η κατά Νικάρχου» (εκ του Νίκος+άρχω) που δημοσιεύτηκε την επόμενη μέρα, Δευτέρα 25.2.2013 στη στήλη.

Έγραφε και τα εξής: «Ψες [ο κ. Αναστασιάδης] ανήλθε στον προεδρικό θώκο, θρόνο εκλελεγμένου οιονεί μονάρχη 5ετούς προεδρίας. Πολλοί εξ εκείνων που αρέσκονται να τρέφουν ευσεβείς πόθους και διακατέχονται από λίγες ή πολλές, μόνιμες ή προσωρινές αυταπάτες, είναι ήδη πρόθυμοι να του παράσχουν πίστωση χρόνου, να δοκιμαστεί κυβερνώντας, με τις ευχές και τις προσευχές ότι, κηδόμενος της υστεροφημίας του, δεν θα επιδεινώσει, τουλάχιστον, την κατάσταση. Τέτοιου είδους αυταπάτες δεν τρέφει η στήλη, η οποία μαστιγώνεται παλαιόθεν νυχθημερόν απ’ τη μόνιμη πίκρα του εθνικού μας ποιητή, «δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε, πάντοτ’ ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε». Η πολιτική ιστορία του κ. Αναστασιάδη, κατά τη δική μας αντίληψη, τον αναδεικνύει «από χέρι» επικίνδυνο Πρόεδρο. Ο θρόνος ο ίδιος εμπεριέχει τον επιπρόσθετο κίνδυνο εμφανίσεως και του Συνδρόμου της Ύβρεως. Προέχει, όθεν, κατεπείγον το καθήκον και άμεση η ανάγκη ανάληψης αποστολής για την εξαρχής καθημερινή, αυστηρή παρακολούθησή του. Για την ανακοπή του εν εξουσία πλέον πιθανού υποτροπιασμού του» («Ειρήσθω 25 Φεβ.2013)…

Πέμπτη 7 Μαρτίου, με τίτλο «Ούτε καν 89 μέρες;» η στήλη έγραφε και τα εξής: «Χρειάστηκε 89 μόνο μέρες αφότου είχε εκλεγεί ο αυτοδιαφημιζόμενος ως «πρόεδρος δίκαιης λύσης» [Δ.Χριστόφιας] για ν’ αποδειχθεί η εξαπάτηση του εκλογικού σώματος με την οποία έλαβε στον 2ο γύρο των εκλογών 24.2.2008, τις νικητήριες τότε ψήφους ΔηΚο και ΕΔΕΚ: Παρασκευή 23 Μαΐου 2008 πήγε και δώρισε στους Τούρκους τον «Συνεταιρισμό Δύο Συνιστώντων Στέιτς» […] Ενδεχομένως δεν θα χρειαστούν ούτε καν 89 μέρες για ν’ αποδειχθεί -ό μη γένοιτο- ότι κι ο «πρόεδρος εθνικής σωτηρίας» [Ν. Αναστασιάδης] θα έχει καταντήσει «πρόεδρος εθνικής συμφοράς» («Ειρήσθω 7 Μαρ.2013)...

Χθες , 19 μέρες από την εκλογή Αναστασιάδη, δημοσιεύτηκε ότι ο ΠτΔ διόρισε στο Προεδρικό (και) τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πολίτης» Μακάριο Δρουσιώτη με «ειδικά καθήκοντα, τόσο στον τομέα ενημέρωσης όσο και στον τομέα των μελετών» κι ότι «η επιλογή ήταν του κυβ. εκπροσώπου Χρ. Στυλιανίδη, που έγινε αποδεκτή χωρίς 2η σκέψη από τον πρόεδρο Αναστασιάδη» («Π» 15.3.2013). Με κυβέρνηση, λοιπόν, Αναστασιάδη -Στυλιανίδη - Δρουσιώτη, πόσοι τρέφουν ακόμα ψευδαισθήσεις;

www.sigmalive.com



5 σχόλια:

Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2013 στις 1:08:00 π.μ. EET  

ρε παιδια επειδη τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει και διαβαζω τα βιβλια του κ.Δρουσιωτη..Μπορειτε να μου πειτε τη θελετε να πειτε μ αυτο το αθρο ? οτι δηλαδη ειναι κρυφοπρακτορας των τουρκων?

Ευστάθιος Παλαιολόγος 18 Μαρτίου 2013 στις 10:13:00 π.μ. EET  

Όπως θέλεις πες τον. Ήταν μες τους "opinion leaders" που πήραν λεφτά από διάφορους, Αμερικάνους, UNOPS και λοιπούς για την προώθηση του σχεδίου Ανάν, έτσι λέγεται τουλάχιστον(politically correct διευκρίνηση)

enkripto 18 Μαρτίου 2013 στις 11:52:00 π.μ. EET  

Θέλουμε να πούμε ότι είναι Ανανιστής, σφοδρός πολέμιος του Τάσσου και μόνιμος απολογητής των κατοχικών δυνάμεων.

Μέχρι και ο Σενέρ Λεβέντ τον κράζει.

Αυτό θέλουμε να πούμε.

Μάνος 18 Μαρτίου 2013 στις 10:33:00 μ.μ. EET  

http://magarios.blogspot.com/
ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ......

Ανώνυμος 19 Μαρτίου 2013 στις 12:18:00 μ.μ. EET  

@ Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2013 - 1:08:00 π.μ. EET

Πώς θα σου φαινόταν αν ο Σαμαράς έβαζε εκπρόσωπό του τον Νάσο Θεοδωρίδη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP