Καταδρομή στις φυλακές Τρικάλων

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Καταδρομική επιχείρηση στις φυλακές Τρικάλων
πραγματοποίησαν Αλβανοί κακοποιοί.
Σκηνικό πολέμου χθές στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων, με σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών και απόδραση κακοποιών. Η συνήθως..μετριοπαθής ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε σχετική ανακοίνωση χαρακτήρισε τα γεγονότα "πρωτοφανή ένοπλη επίθεση στρατιωτικού τύπου με καλάσνικοφ και ρίψη χειροβομβίδων".

Λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ, δύο ομάδες ενόπλων Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι επέβαιναν σε ισάριθμα βαν, άνοιξαν πυρ με ΑΚ-47 εναντίον των εξωτερικών φρουρών ,οχήματος της περιπόλου των φυλακών και αστυνομικού οχήματος που βρισκόταν στο σημείο, ενώ έγινε και ρίψη έντεκα(!) χειροβομβίδων. Ταυτόχρονα, Αλβανοί κρατούμενοι πραγματοποίησαν εξέγερση, και xρησιμοποιώντας λίμες κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα από παράθυρα και απέκτησαν πρόσβαση στην ταράτσα της φυλακής.

Yαλοπίνακας φυλακίου του σωφρονιστικού καταστήματος, διάτρητος από βολίδες.
Η σφοδρή ανταλλαγή πυρών διήρκησε πάνω από μισή ώρα. Μετά το πέρας της έγινε γνωστό πώς τραυματίστηκαν στην κοιλιακή χώρα δυο εξωτερικοί φρουροί, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, 11 Αλβανοί κρατούμενοι για εγκλήματα ληστειών και κλοπών, κάνοντας χρήση αυτοσχέδιας ανεμόσκάλας από σεντόνια, κατάφεραν να αποδράσουν από τη Γ2 πτέρυγα των φυλακών εκμεταλλευόμενοι την ένοπλη συμπλοκή των συνεργών τους με τους φύλακες. Οι δυο τραυματισθέντες εξωτερικοί φρουροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση και ο ένας εξ αυτών παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τρείς από τους δραπέτες συνελήφθησαν σήμερα στην Κρηνίτσα Τρικάλων, ενώ στις έρευνες για τους υπόλοιπους συμμετέχουν και δύο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τις φυλακές, ενώ άνδρες της ΕΚΑΜ μετέβησαν στον χώρο των φυλακών όπου και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό των όπλων. Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης έχουν τεθεί σε επιφυλακή όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

22/3/13: Αλβανός έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στην Κυψέλη με 67 αμυντικές χειροβομβίδες τύπου F 1..
Μόλις πριν από λίγες ημέρες Αλβανός βαρυποινίτης πήρε ομήρους 5 σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Μαλανδρίνου, στέλνοντας μάλιστα εικόνες της ομηρίας σε Αλβανικά ΜΜΕ. Μάλιστα η μητέρα του κακοποιού έκανε δηλώσεις σε αλβανικό σταθμό, καλώντας "την αλβανική κυβέρνηση να επέμβει για την παράνομη κράτηση του γιού της από το ελληνικό κράτος", προτρέποντας τον να "το πάει μέχρι τέλους".

Στο Εν Κρυπτώ είχαμε επισημάνει(*) εδώ και αρκετό καιρό την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ανεξέλεγκτη δράση του Αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος στην χώρα μας, καθώς και η αθρόα εισαγωγή βαρέως οπλισμού Αλβανικής -κυρίως- προέλευσης. Τα τελευταία γεγονότα θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά. Είναι προφανές πως  η δυσχερής θέση της χώρας και η απουσία δυναμικής αντίδρασης από τις αρχές, έχει αποθρασύνει μέχρι και κοινούς ποινικούς, με αποτέλεσμα εντυπωσιακές ενέργειες που απαιτούν λεπτομερή σχεδιασμό και ικανές δομές υποστήριξης.

Νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να "βγούν τα γάντια".. 

*Σχετικά άρθρα:

H Αλβανική μαφία εν Ελλάδι
Σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών με Αλβανούς κακοποιούς
Προς βαρύτερα οπλισμένους αστυνομικούς κινείται η ΕΛ.ΑΣ
Ελλάδα - η χώρα των Καλάσνικοφ
Καλπάζει η εγκληματικότητα στην Αθήνα
Ο νόμος του ΑΚ-47
Καμπούλ η Αθήνα...

18 σχόλια:

AegeanHawk 23 Μαρτίου 2013 στις 7:44:00 μ.μ. EET  

Από τις μέχρι τώρα έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τους αρμόδιους δεν ανευρέθησαν πυροβόλα όπλα, ούτε κάλυκες που να επιβεβαιώνουν χρήση πυροβόλου όπλου από κρατούμενους εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, κατά την ώρα της απόδρασης. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση».

Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 23 Μαρτίου 2013 στις 7:58:00 μ.μ. EET  

Αν πριν δυο-τρεις μέρες είχε φάει ο Ρετζάι μια στο δοξαπατρί, θα είμασταν για καιρό ήσυχοι. Και τώρα βέβαια υπάρχει λύση για τα αλβανικά φυντάνια, σοβιετικού τύπου. Απομόνωση και ψυχιατρείο. Έχει κάτι φάρμακα που δίνουν για το Αλτσχάιμερ και σε κάνουν σε έξι μήνες υπάκουο σαν αρσακειάδα. ΄Έχουν βέβαια δυο σελίδες παρενέργειες αλλά who cares. Και μην ακούω για δικαιώματα και άλλα γραφικά. Δεν τους ξέρετε. Μην τους βλέπετε για ανθρώπους. Δεν έχουν ιερό και όσιο, είναι ζώα σκέτα. Ούτε από σωφρονισμό ξέρουν ούτε από συμπεριφορά με το γάντι. Είναι τα κατακάθια από μια πρωτόγονη κοινωνία. Αν δεν τους συντρίψουμε θα μας ανέβουν στο κεφάλι.

Αλήθεια, εδώ δε βρέθηκαν γενναίοι αστυνομικοί να τους αφοπλίσουν και να τους εξουδετερώσουν; Αλλά ξέχασα: αν ο απέναντι είναι Αλβανός, οι γενναίοι εξαφανίζονται δια μαγείας (είναι μακριά, δεν πρόλαβαν, αιφνιδιάστηκαν κλπ κλπ).΄Άμα είναι κανένας πιτσιρικάς τον τουλουμιάζουμε στο ξύλο και στο φωτοσοπ. Είκοσι γεμιστήρες άδειασαν οι επιδρομείς, πού να κάνεις τον γενναίο. Μισή ώρα πυροβολούσαν ανενόχλητοι. Ανενόχλητοι.

ΥΓ1: Αυτοί που ήταν στην ταράτσα δραπέτευσαν; Αν δε δραπέτευσαν ζουν ακόμη; καλά να πάθουμε τότε.
ΥΓ2: Από χτες άρχισα μαθήματα μηδενισμού. Στη γιορτή της 25ης Μαρτίου έτοιμος ήμουν να βάλω στον προτζέκτορα ένα βίντεάκι για τον Καραΐσκάκη αλλά υπάρχει και άμαχος πληθυσμός και δεν το έκανα: https://www.youtube.com/watch?v=JX3dPFNDwF0. Θα το διαβάσω στη τάξη.

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2013 στις 8:00:00 μ.μ. EET  

Η δηλώσεις της μητέρας του εγκληματία Ριτζάι περί "εθνικού ήρωα" και περί "αιχμαλωσίας από το ελληνικό κράτος" είναι ενδεικτικά του τι συμβαίνει. Το Αλβανικό παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με την Αλβανική μαφία και με την καθοδήγηση "φίλων και συμμάχων" προχωρεί για την δημιουργία κλίματος "απελευθερωτικού αγώνα" και με τελικό στόχο την μεγάλη Αλβανία και την αποκοπή Ελληνικών εδαφών. Η επιχείρηση απ ότι φαίνεται ήταν σχεδιασμένη με στρατιωτικές προδιαγραφές και όχι απο τυχαίους κατσαπλιάδες ενω πληροφορίες φέρουν τους εξωτερικά επιτιθέμενους με αλεξίσφαιρα γιλέκα και κουκούλες και συνενόηση μέσω ασυρμάτων
Είναι επόμενη η κακή οικονομική κατάσταση η ολική γεωστρατηγική έκκλειψη της χώρας και οι ανίκανοι να δουν μπροστά πολιτικοί ταγοί να έχουν αποθρασύνει όλους τους "φίλους" μας

enkripto 23 Μαρτίου 2013 στις 8:03:00 μ.μ. EET  

Το ανωτερω απόσπασμα της επίσημης ανακοίνωσης του υπουργείου, προβληματίζει.

Oι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως οι τραυματίες είναι εσωτερικοί φύλακες, ο Ρουπακιώτης σε δηλώσεις πριν απο λίγο είπε ότι είναι εξωτερικοί φύλακες. Επίσης ρεπορτερ οπως η Ναντια Αλεξιου, ανεφεραν οτι αρχικά, η οποια επιχειρηση επέμβασης στο εσωτερικο του Σοφρωνιστικού καταστήματος για καταστολή, κρινόταν αδύνατη, με τους ποινικους να εχουν τον έλεγχο, και να γαζωνουν με πυρά στην οποια κίνηση διακρίνουν.

Ανακριβείς πληροφορίες, ή "μάζεμα" από την ηγεσία του υπουργείου;

Θα διευκρινιστεί και αν χρειαστεί θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές.

AegeanHawk 23 Μαρτίου 2013 στις 8:16:00 μ.μ. EET  

"Άγνωστοι δράστες χωρισμένοι σε δυο ομάδες με δυο οχήματα και βαρύτατο οπλισμό άνοιξαν πυρ κατά των σκοπών εξωτερικής φρούρησης, αλλά και κατά του οχήματος της περιπόλου του σωφρονιστικού καταστήματος που βρισκόταν έξω από αυτό και το οποίο βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά."

Επειδή επιτέθηκαν από δύο σημεία, πιθανότατα έγινε λάθος αρχική εκτίμηση μέσα στο πανικό και έκριναν ότι το ένα σημείο είναι από το εσωτερικό των φυλακών και έτσι οι πρώτες πληροφορίες προς τους "συνεργαζόμενους" δημοσιογράφους ήταν λάθος.

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2013 στις 12:16:00 π.μ. EET  

Για μια ακομα φορα επιβεβαιώνεται η οργανωση και ο επαγγελματισμος της ελληνικής πολιτέιας και ιδίως ο σεβασμός της ισότητας και των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΥΓ
Μέσα στα υπόλοιπα γεγονότα των ημερών και της καθημερινής αποκάλυψης του ηθικού, κοινωνικού, οικονομικού, εκπαιδευτικού, γεωπολιτικού ξεπεσμού το μόνο που πραγματικά βγαίνει με αφορμή ένα ακόμα γεγονός κατάντιας είναι:
Θλίψις...... Απέραντη...

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2013 στις 1:02:00 π.μ. EET  

Όλως τυχαίως η Τουρκική Μιλιέτ δημοσίευσε χάρτη με την Μεγάλη Τουρκία. Τα θηρία που μερικοί έφεραν εντός των συνόρων σχεδιάζουν να κάνουν πάρτι στο πτώμα της Πατρίδας μας και κάποιοι συνεχίζουν να μιλούν για "καλούς αλβανούς". Θα δουν σύντομα και θα πέσουν απ' τα σύννεφα όταν κατανοήσουν πως "καλός" και "αλβανός" είναι ασύμβατα. Αυτοί δεν χωνεύονται μεταξύ τους, πόσο μάλλον εμάς. Ο αλβανικός πολιτισμός είναι πολιτισμός ατιμίας, κλεψιάς και δολοφονιών. Ακόμα και η λεγόμενη Μητέρα Τερέζα (αλβανικής καταγωγής) είχε κατηγορηθεί για διάφορα "περίεργα" πράγματα. Τον νου σας!

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2013 στις 1:42:00 π.μ. EET  

@ Φτωχό και μόνο κάου-μπόυ

Μιας και μνημόνευσες τον Καραϊσκάκη. Ξαναδιάβαζα για τη μάχη της Αράχοβας πρόσφατα όπου ως γνωστό ο Στρατηγός μετά την νίκη των Ελλήνων διέταξε και σχημάτισαν μια πυραμίδα με τα κομμένα κεφάλια του εχθρού. Το άκουσμα μόνο του γεγονότος μπορούμε να υποθέσουμε πως θα αποθάρρυνε την ιδέα και μόνο της συνεργασίας του λαού με τους Οθωμανούς (στη φάση αυτή έχει πέσει το Μεσολόγγι και διάφοροι κάνουν "καπάκια" με τους Τούρκους) ενώ στις τάξεις των τουρκαλβανών κατσαπλιάδων που ακολουθούν τους επικεφαλής Μπέηδες του Κιουταχή ο φόβος εξαπλώνεται και στο όνομα Καραϊσκάκης τρομάζουν.

Ε λοιπόν σε μια αναλογία, σήμερα κανείς δεν τρομάζει με το ελληνικό κράτος. Οι μηχανισμοί του δεν αποθαρρύνουν κανέναν επίδοξο κατσαπλιά και η αποθράσυνση αυτή εκφράζεται και απέναντι στην κοινωνία (κλοπές αυτοκινήτων και περιπτέρων με ΑΚ-47 κλπ.). Αλλά όπως λες και συ, εκεί που μας παίρνει είμαστε άκαμπτοι.

Χιτζάζ

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2013 στις 1:45:00 μ.μ. EET  

Φτωχέ και μόνε κάου-μπόυ,κάτσε στην ζεστασία της κουβερτούλας σου και σχολίαζε ανενόχλητος γιατί το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν έχεις σταθεί απέναντι απο ΑΚ-47 να σου ρίχνει κατα ριπάς κι εσυ με ένα MP5 να προσπαθείς να απαντήσεις,κράτα μικρό καλάθι οταν σχολιάζεις καναπεδάτε.

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2013 στις 3:23:00 μ.μ. EET  

Που είναι ο φίλος σχολιαστής που σε προηγούμενο άρθρο περί ιθαγένειας δικαιολογούσε την ύπαρξη των αλβανών ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ στην ελλάδα (όλοι οι αλλοδαποί είναι παράνομοι πλην των εκ της ΕΕ) με το σκεπτικό ότι αυτά είναι Ιλλυρικά φύλλα και άρα συγγενή με τους Ελληνες (;),
αλλά επιτίθεντο εναντίων άλλων παράνομων ομάδων π.χ. αφρικανών και ασιατών;

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2013 στις 3:54:00 μ.μ. EET  

Η αμφισβήτηση του Ελληνικού κράτους ξεκινάει απο την παράνομη είσοδο στην Ελλάδα δεκάδων χιλιάδων Αλβανών οι οποίοι διαπιστώνοντας την ανυπαρξία του κράτους που αρχικά αμφισβήτησαν εισερχόμενοι παράνομα καταπατούν κάθε έννοια δικαίου δολοφονώντας και πλατσικολογώντας ανυπεράσπιστους πολίτες. Η οργάνωση και εκτέλεση με άψογο τρόπο της απελευθέρωσης των αλβανών κρατουμένων επιβεβαιώνει τα ανωτέρω. Η επιχείρηση θύμισε κάτι απο επιχειρήσεις στρατιωτικών ειδικών δυνάμων σε ξένη χώρα για απελευθέρωση ομήρων. Η συστηματική καταλήστευση απο τους αλβανους μαφιόζους εκτός απο την φοβία που δημιουργεί στον λαό μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά εκτός χώρας για την υποστήριξη άλλων ενεργειών εχθρικών κατα της Ελλάδος. Μην ξεχνάτε την διασύνδεση μυστικών υπηρεσιών-αναρχικών-κακοποιών και απο ποιους προμηθεύοντε τον οπλισμό τους.

AegeanHawk 24 Μαρτίου 2013 στις 7:16:00 μ.μ. EET  

Πολύ ενδιαφέρον γεγονός είναι και η συμμετοχή στελεχών του ΤΕΝΞ για την εξουδετέρωση των χειροβομβίδων που δεν εξερράγησαν. Χρησιμοποιήθηκε και τηλεκατευθυνόμενο μικρο-όχημα για την μεταφορά των χειροβομβίδων σε ασφαλέστερο σημείο για την εξουδετέρωσή τους.

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2013 στις 10:13:00 μ.μ. EET  

ποιοί αλβανοί ρε παιδιά και άλλοι κακοποιοί;!
εδώ υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ αστυνομικοί, ίσως και στρατός επιφυλακή λόγω της εθνικής στρατιωτικής παρέλασης στην πρωτευουσα!
Λίγο τό ΄χετε να βγούν οι άνεργοι, οι πεινασμένοι, οι απολυμένοι και οι κάθε λογής "πικραμένοι" της "ΕΣΩΣΜΕΝΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" και να γιουχάρουν τον πρόεδρο της "δημοκρατίας μας", το σωτήρα σαμαρά, το βενιζέλαρο ή τον μυτόγκα της δημαρ! με τι μούτρα θα πάνε ΟΛΟΙ αυτοί στις βρυξέλες; πως θα αντικρύσουν τους "φιλέλληνες" ευρωπαίους "ηγέτες" όταν ΑΝΗΜΕΡΑ!! της εθνικής μας εορτής "φάγανε" γιαούρτια και βρισιές!
Συνεπώς, αφήστε του αλβανούς στην άκρη, αυτούς τους "έχουμε του χεριού μας"!! το πόπολο πως θα κάνουμε "ζάφτι"! ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!
ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!

Γιάννης

Ανώνυμος 25 Μαρτίου 2013 στις 1:06:00 μ.μ. EET  

Ας αφήσουμε στην άκρη τους Αλβανούς και ας πιάσουμε την ελληνική διαφθορά. Εδω οι σοφρωνιστικοί υπάλληλοι έχουν καταντήσει παιδιά για τα θελήματα των βαρυποινιτών. Οπλα, ναρκωτικά, όλα είναι ελεύθερα στις φυλακές.

Ανώνυμος 27 Μαρτίου 2013 στις 8:03:00 μ.μ. EET  

Οταν οι μισοί συνοριοφύλακες υπηρετούν στην Αττική σας κάνει εντύπωση πως έχει γίνει η Ελλάδα ενα απέραντο ξέφραγο αμπέλι;

Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 30 Μαρτίου 2013 στις 10:26:00 π.μ. EET  

@Ανώνυμο - 24 Μαρτίου 2013 - 1:45:00 μ.μ

Εγώ παλεύω να κάνω τη δουλειά που μου ανέθεσε το κράτος με τα μέσα που έχω. Συνήθως ακούω το επιχείρημα "τόσα δίνει το κράτος, άμα σου αρέσει". Λοιπόν οι άνθρωποι αυτοί είχαν να κάνουν μια δουλειά. Αν τα MP5 τους ήταν λίγα, μπορούσαν να καλέσουν ενισχύσεις. Απλώς κατάλαβαν ότι το ζόρι είναι μεγάλο και κανείς δε ρίσκαρε το κεφάλι του και έτσι οι ενισχύσεις δε φτάσαν ποτέ και οι ίδιοι κρύφτηκαν πλην τριών που μάλλον δεν ήταν μιλημένοι. Σε μισή ώρα και περισσότερο που διήρκεσε η συμπλοκή υπήρχε χρόνος να φτάσουν πενήντα άτομα. Υποθέτω ότι λόγω των φυλακών θα υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να επέμβουν άμεσα. Γιατί δεν έγινε αυτό;

Τι φυλακές είναι αυτές που μπορούν να διεισδύσουν οπλισμένοι κακοποιοί και να κάνουν πάρτυ; Είδες κάποιοι κείμενο διαμαρτυρίας για την ανεπαρκή φύλαξη εξαιτίας έλλειψης προσωπικού, τον κακό οπλισμό, την πλημμελή εκπαίδευση των φυλάκων; Τρεις συνάδελφοί τους στο νοσοκομείο και από αντιδράσεις....σιγή ασυρμάτου. Κανονικά θα έπρεπε να χαλάσουν τον κόσμο και να βάλουν λυτούς και δεμένους να καταγγείλουν όλα τα σφάλματα της φύλαξης στη ιστορία. Το κεφάλι τους παίζεται τελικά. Ή μήπως τελικά υπάρχουν πολλά και ποικίλα συμφέροντα που μπροστά τους, ακόμα και τρεις νεκροί δεν θα ήταν μεγάλο θέμα;

Θυμάται κανείς τι έργο είχε αναλάβει η Χρυσούλα Γιαταγάνα την μακρινή δεκαετία του '80 και πως την εξαφάνισαν δικαστικό-παραδικαστικό και σωφρονιστικό κύκλωμα; Είδε κανείς μήπως τι ευρήματα υπάρχουν με μια βόλτα στα κελιά των κρατουμένων; Όχι G3 ή MAG αλλά και βομβιδοβόλα και ΠΑΟ να χορηγήσεις και να εγκαταστήσεις, θα πάρεις τα ίδια αποτελέσματα. Οι δουλειές γίνονται από μέσα και αλίμονο σε όποιον δεν έχει τις απαραίτητες πληροφορίες και βρεθεί απέναντι από τα AK. Η κατάσταση στις φυλακές δεν θα αλλάξει με φυλακές ασφαλείας και άλλα πράσινα άλογα γιατί δικαστικοί, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και πολιτικοί είναι χεροπόδαρα δεμένοι μεταξύ τους. Άλλωστε, σιγά σιγά και οι συλληφθέντες για το παραδικαστικό άρχισαν να βγαίνουν από τη φυλακή. Κάποιοι πάλι έπιασαν δουλειά...

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2013 στις 12:06:00 μ.μ. EEST  

Τι συνέβη πραγματικά στις φυλακές Τρικάλων; Ο καιρός περνά και οι απόψεις συγκλίνουν στο ότι δεν ήταν μία επίθεση απλών κακοποιών για να ελευθερώσουν κάποιους άλλους, αλλά μία καθαρά στρατιωτική επιχείρηση εκπαιδευμένων καταδρομέων, που δεν έχουν την εμπειρία να κάνουν κοινοί κακοποιοί.

Στο χθεσινό (7/4/13) "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" υπάρχει εκτενής αναφορά.

Το περίεργο είναι ότι όλοι ασχολούνται με το τι απέγιναν οι 11 που απέδρασαν, αλλά κανείς δεν διερωτάται τι απέγιναν και πού βρίσκονται οι περίπου 15 UCKάδες (;) που οργάνωσαν και εξετέλεσαν άψογα την απόδραση.

Θυμάμαι κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν για αποθήκες με οπλισμό και μάλιστα βαρύ, που είχαν βρεθεί, καθώς και οπλισμό που κλάπηκε από στρατόπεδα. Σε ποιους ανήκαν οι αποθήκες και ποιοι έκλεψαν τον οπλισμό από τα στρατόπεδα;

Αποσιωπήθηκαν ή ξεχάστηκαν τα περιστατικά, τουλάχιστον από τα ΜΜΕ. Ελπίζω να μην τα έχει ξεχάσει και η ΕΥΠ.

Ανώνυμος 8 Απριλίου 2013 στις 5:37:00 μ.μ. EEST  

Πάντως αν ήθελαν ενισχύσεις - που δεν ήθελαν - το στεφανοβίκι είναι πολύ κοντά. Ο βόλος είναι κοντά. Η ΣΜΥ είναι κοντά.

Ο ΦΚΜΚ έχει απόλυτο δίκιο για όλα.

φίλε Nativist γιατί UCKάδες;;;; είναι και ακριβοί. γιατί οι φτηνότατοι τοπικοί αστυφύλακες ή στρατιωτικοί. με μια επιχείρηση ένα διαμέρισμα. ίσως γι αυτό δεν ψάχνει η ευπ.
επίσης πες οτι όντως είναι UCK. ακόμα "ψάχνουμε" αυτούς που βρήκε η στρατιωτική δνση πληροφοριών που έβαλαν τις φωτιές το 08....

μηδενιστής

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP