Στο Μέγαρο Μαξίμου τα στελέχη της 331 Μ που πρώτευσαν στο TLP

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πιλότους και στελέχη της 331 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι διακρίθηκαν στη διεθνή άσκηση TLP του ΝΑΤΟ, υποδέχθηκε σημερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός. Ακολουθεί η δήλωση του Πρωθυπουργού:

«Μας κάνατε όλους υπερήφανους και με το δικό σας παράδειγμα παίρνουμε κι εμείς δύναμη, γιατί κι εμείς αγωνιζόμαστε σε μια υπερπροσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαρά απευθυνόμενος στα στελέχη της Π.Α..

Ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε πως παρά τις τεράστιες περικοπές που έχουν υποστεί τα στελέχη τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις κρατούν υψηλό ηθικό μέσα στην κρίση και δήλωσε ότι έχει πλήρη συναίσθηση του προβλήματος, διαβεβαιώνοντας ότι προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με όλες του τις δυνάμεις.

«Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο θα φανεί το ξέφωτο. Η Πατρίδα θα αποδώσει και στους άντρες και στις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων αυτό που τους αξίζει. Για να αισθάνεστε κι εσείς ότι η δικιά σας η προσφορά στην Πατρίδα γίνεται με όρους σεβασμού και αξιοπρέπειας από την Πατρίδα», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς για να προσθέσει: «Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα που μας πληγώνει, υπάρχει και η άλλη Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους».

«Εσείς», είπε , «είστε άξιοι εκπρόσωποι αυτής της άλλης Ελλάδας» και κλείνοντας ευχαρίστησε τα στελέχη της 331 Μοίρας της Π.Α. «για την τιμή που δώσατε στην Πατρίδα σας και για την περηφάνια που μας κάνατε όλους να νιώσουμε».

Πηγή: www.naftemporiki.gr

8 σχόλια:

Pro από Συμβασιλεύουσα 19 Απριλίου 2013 στις 5:01:00 μ.μ. EEST  

Τι λε ρε παιδι μου .
Ετσι γινεται καθε φορα ή πρωτη φορα πρωθυπουργος υποδεχεται στελεχη που διεπρεψαν ;
Εντυπωσιαζομαι .

Ανώνυμος 19 Απριλίου 2013 στις 6:23:00 μ.μ. EEST  

http://www.haf.gr/el/news.asp?id=7484

Manolis 19 Απριλίου 2013 στις 8:35:00 μ.μ. EEST  

Κατι μου λεει οτι ο κ. πρωθυπουργος παει να εκεμταλευτει "επικοινωνιακα" (ποσο το σιχαινομαι...) μια απο πολλες διακρισεις ιπταμενων μας σε διεθνη ασκηση. Αθελα τους οι υπεροχοι ιπταμενοι μας, ριχνουν νερο στον κυβερνητικο μυλο του "πληρους αξιομαχου των ΕΔ παρα την κριση " και τα στελεχη τους "παρά τις τεράστιες περικοπές που έχουν υποστεί τα στελέχη τους, κρατούν υψηλό ηθικό". Ειδικα πολλοι μηχανικοι α/φων (πρωην ΣΜΑ/ΠΑ), ακουω οτι εχουν υψηλο ηθικο σε αερογραμμες του Κολπου. Χωρις να μπορει καποιος να τους κατηγορησει.

Ανώνυμος 19 Απριλίου 2013 στις 10:14:00 μ.μ. EEST  

Αφού παρά τις τεράστιες περικοπές που έχουν υποστεί τα στελέχη κρατούν υψηλά το ηθικό και άρα έχουν ακόμη ψυχικά αποθέματα και αντοχές ,σκεπτόμαστε να τους περικόψουμε κι άλλα χρήματα.Εμείς θα τους χτυπάμε στη πλάτη,θα τους λέμε χαμογελώντας ''εύγε Ιπτάμενε,έκανες το χρέος σου προς τη πατρίδα'' ,όμως θα τους περικόπτουμε κι άλλα κι απο την άλλη θα παίζουμε τις κουμπάρες για μήνες ακόμη για το ποιόν θα βαφτισουμε επίορκο και προς αποπομπή δημόσιο υπάλληλο.Σίγουρα πάντως όχι κάποιο δικό μας παιδί....

Μέντωρ

Ανώνυμος 19 Απριλίου 2013 στις 10:15:00 μ.μ. EEST  

Manolis:παει να εκεμταλευτει "επικοινωνιακα" φίλε μπορεί να είναι και έτσι αλλά δε νομίζω γιατί είναι θέμα που πουλάει σε λίγους. Βλέπεις όμως τι έχουμε πάθει σαν λαός; κάνει κάποιος κάτι καλό, τον λέμε υστερόβουλο. Κάνει κάτι κακό, τον λέμε κακό (σωστά). Κάνει κάτι αυθόρμητο τον λέμε αφελή. Ας κουλάρουμε λίγο...

Ανώνυμος 20 Απριλίου 2013 στις 11:18:00 π.μ. EEST  

Ο ανεπάγγελτος τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό αντί να τσακιστεί και να πάει στην Μοίρα και να τους προσκυνήσει,κλέβει από την δόξα τους και προσπαθεί να ωφεληθεί τα μέγιστα.

Ένεκα αυλικών ίσως..?

Υ.Γ1: Σου έχω πει να βάζεις αστεράκια αν θεωρείς ότι κάτι δεν είναι δημοσιεύσιμο, μην το κόβεις.

Υ.Γ2:Ρε μπας και ανήκετε στην "ομάδα αληθείας"..?

Προβοκάτωρ

Manolis 20 Απριλίου 2013 στις 3:33:00 μ.μ. EEST  

Ανωνυμε φιλε 19 Απριλίου 2013 - 10:15:00 μ.μ. EEST
Εαν αυριο οι διαπρεψαντες (και κουρεμενοι μισθολογικα) αξιωματικοι πανε να πεταξουν προγραμματισμενη πτηση και πχ. δεν υπαρχουν καυσιμα (ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ-δεν χρειαζονται λεπτομερειες), την ιδια ωρα που πχ. οι παχυλες "αποζημιωσεις" βουλευτων που δινουν σοου στις προανακριτικες της βουλης καταβαλλονται στο ακεραιο και στην ωρα τους, πες μου πως να ονομασω την πρωτοβουλια αυτη του κ.Σαμαρα αν οχι επικοινωνιακη?

Οδυσσέας 21 Απριλίου 2013 στις 9:47:00 π.μ. EEST  

@Προβοκατωρ:
Όπως βλέπεις τα μισά δημοσιευμένα σχόλια είναι επικριτικα. Άρα τις @@ περί "ομάδας αλήθειας "αλλού. Ξέρεις πολύ καλά γιατί κόπηκε το σχόλιό σου, γι αυτό και λες για αστερακια κλπ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP