"Νεολαία του Λαλά Σαχίν Πασά"..

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Κάποιοι στη Δ. Θράκη έχουν ¨ξεφύγει¨ λίγο. Την Κυριακή 23-10-2010 έγινε στο τζαμί του μειονοτικού χωριού Εχίνος της Ξάνθης μία τελετή χάτιμ. Πρόκειται για τελετή περάτωσης των μαθημάτων Κορανίου. Παρόντες ήταν ο ψευτομουφτής Ξάνθης και εκλεκτός της Άγκυρας Αχμέτ Μέτε και ο τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς. Προσέξτε λοιπόν κάποιες φωτογραφίες από την εκδήλωση και κρίνετε μόνοι σας…

Υπήρχαν πάνω από 15 άτομα που κυκλοφορούσαν με την μπλούζα που βλέπετε. Η μπλούζα αυτή από μπροστά έχει όπως βλέπετε την σημαία της "τουρκικής Δημοκρατίας της ανεξάρτητης Δ. Θράκης" !!! Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε την πίσω μεριά αυτής της μπλούζας με την φράση ¨Νεολαία του Λαλά Σαχίν Πασά¨. Ο Λαλά Σαχίν Πασάς ήταν ένας από τους Οθωμανούς στρατηγούς που συνέβαλαν στην κατάκτηση της Δ. Θράκης…

Οι τελετάρχες της εκδήλωσης ψευδομουφτής Ξάνθης και Τούρκος πρόξενος Σάρνιτς. Κύριε Παπανδρέου μην ανησυχείς. Αφού το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη παίρνει ψηλά ποσοστά στην μειονότητα, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Συνέχισε με το κανό σου….

www.tourkikanea.wordpress.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος 28 Μαΐου 2010 στις 4:18:00 μ.μ. EEST  

Ο μεγαλύτερος εχθρός του έλληνα είναι μακράν ο ίδιος ο έλληνας. Αυτοί που έριξαν μολότωφ και μπήκαν μετά να βάλουν και άλλη φωτιά σε ελληνικό πολεμικό αεροδρόμιο πρέπει να τους πιάσουν και να τους εκτελέσουν επιτόπου.

Ανώνυμος 28 Μαΐου 2010 στις 5:12:00 μ.μ. EEST  

Και που ξερω εγω αμα δεν τους εβαλαν "αλλοι"....Δε παει ο καθε Ελληνας να πεταει μπομπες στα αεροπλανα μας!

Ανώνυμος 29 Μαΐου 2010 στις 2:50:00 π.μ. EEST  

Κάποιοι στη Μειονότητα, συμπεριφέρονται με συναίσθηση ότι κατέχουν "εξουσία". Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για την ελληνική κυριαρχία στη Θράκη.
Το ανωτέρω περιστατικό, και γενικά την κατάσταση στις μειον. περιοχές, μας ανέλυσε διεξοδικά ο ηρωϊκός εκδότης του "ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ" Κ.Κ. στην προχθεσινή εκδήλωση του ΑΡΔΗΝ στο Χολαργό.
Παρόντες επίσης Σαρρής, Καραμπελιάς και Κοσώνας.


ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

Ανώνυμος 29 Μαΐου 2010 στις 4:10:00 π.μ. EEST  

Αυτούς με τα μπλουζάκια δεν πρέπει να τους εξηγήσει κάποιος τ΄όνειρο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP