Παραβιάσεις στο Αιγαίο, στο Μαξίμου ο Ερντογάν

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

6 παραβιάσεις του Εθνικού εναερίου χώρου συνοδεύτηκε η έλευση Ερντογάν, τον οποίο υποδέχτηκε πριν από λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός ΓΑΠ.

To γνώριμο σκηνικό της έντασης επανήλθε και σήμερα στο Αιγαίο παρά την παρουσία του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα. Την ώρα που ο Ερντογάν εξαπέλυε ακόμα μια "επίθεση..φιλίας" προς την χώρα μας, τουρκικά μαχητικά παραβίαζαν 6 φορές τον εθνικό εναέριο χώρο στο Βόρειο Αιγαίο. Καμία επίσημη αντίδραση προς το παρόν από το Υπουργείο Εξωτερικών. Περιττό να πούμε δε, πως η ένταση που συντηρούν στην περιοχή του Αιγαίου οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχει απασχολήσει -μέχρι στιγμής- κανένα από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Ομαλά και βάση προγράμματος συνεχίζεται η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, τον οποίο προσφώνησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Κ.Παπούλιας και ο πρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος (στα ελληνικά, παρουσία μεταφραστή), ενώ ο κ Παπανδρέου επέλεξε την Αγγλική γλώσσα την οποία προφανώς χειρίζεται καλύτερα..

5 σχόλια:

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2010 στις 5:16:00 μ.μ. EEST  

δεν φτάνει που η σύγχρονή ελληνική Ιστορία είναι γεμάτη με σελίδες επαίσχυντης προδοσίας, η Υπουργός Παιδείας συζητά πως να αλλάξει και τις παλαιότερες σελίδες
http://agrupnoipolites.wordpress.com/2010/05/14/1534/
Τόση ασυδοσία πια!

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2010 στις 6:24:00 μ.μ. EEST  

Ρε παιδιά τι περιμένετε.....
είπαμε στην Τουρκία είναι δύο παράλληλα κράτη.Το ένα λέγεται στρατός και το άλλο πολιτικοί..!
Περιμένατε τίποτα καλύτερο από τον στρατό?Αυτοί αυτό ακριβώς θέλουν...να μην γίνουν ποτέ συζητήσεις να μην λυθούν ποτέ τα ελληνοτουρκικά και γενικά να συντηρείται αυτή η κατάσταση.
Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι εμείς πρέπει να είμαστε τα κορόιδα της υπόθεσης επειδή αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους.Απλά όλα αυτά είναι αναμενόμενα ειδικά αυτές τις μέρες.

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2010 στις 9:00:00 μ.μ. EEST  

Πλατεία Κολοκοτρώνη ΤΩΡΑ: Τα ΜΑΤ έτοιμα να χτυπήσουν πατριώτες


Κάλεσμα σε όλους όσους αισθάνονται έλληνες

Σε αποκλεισμό εκατοντάδων ελλήνων πατριωτών, που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, έχουν προχωρήσει διμοιρίες ΜΑΤ, οι οποίες έχουν κλείσει όλους τους δρόμους και ταυτόχρονα κάθε έξοδο διαφυγής των ελλήνων που βρίσκονται στην πλατεία.
Οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν φορέσει εξαρτήσεις με αντιασφυξιογόνες μάσκες και δείχνουν έτοιμοι να επιβάλουν την πυγμή του νέο-οθωμανισμού στους έλληνες που συγκεντρώθηκαν για να αντισταθούν στην παράδοση της χώρας στον Ερντογάν.
Ακολουθώντας πιστά τις εντολές του ιδιότυπου νέο-πατριωτισμού, ο υπουργός Προστασίας Πολίτη, κύριος Χρυσοχοΐδης, δείχνει πως είναι αποφασισμένος να επιβάλει την προσκυνηματική πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, σε όσους δεν επιθυμούν να παραδοθεί η χώρα στις ορέξεις της Άγκυρας.
Γίνεται κάλεσμα, σε όλους τους πατριώτες, να κατέβουν στην πλατεία Κολοκοτρώνη και να σπάσουν τον ασφυκτικό επιθετικό κλοιό των ΜΑΤ, που είναι έτοιμα να χρησιμοποιήσουν αέρια απέναντι στους έλληνες πατριώτες που με γυμνά χέρια και στήθια περιμένουν την επίθεση των πραιτωριανών του Γιώργου Παπανδρέου και της Νέας Τάξης…

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2010 στις 10:47:00 μ.μ. EEST  

Έσπευσε να προσκυνήσει και ο Σαμαράς. Κρίμα.

enkripto 14 Μαΐου 2010 στις 10:57:00 μ.μ. EEST  

αντιθέτως, ο Σαμαράς ήταν ο μόνος που υπενθύμισε στον Ερντογάν ότι η μόνη διμερής διαφορά είναι η υφαλοκρηπίδα..

κάτι που εκαναν γαργάρα προεδρος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,μιλώντας ανοιχτα -ακουσον ακουσαν- για ελληνοτουρκικες εδαφικές διαφορες.


Πρίν απο λίγο το γραφείο του Σαμαρά εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει την ωμή παρέμβαση Ερντογάν στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, θα ανεβει κατι σχετικό αργότερα.

Νωρίτερα ο αυθάδης μεμετης έφτασε σε σημείο να προτρέψει την αντιπολίτευση να πεί ναί στα μέτρα "του φίλου του" -κατα δηλωση του- Γιώργου.

Μετά το ΠΑΣΟΚ, την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη, στην ανιερη συμμαχία υπερ του ΔΝΤ εντάσεται και ...ο Ερντογάν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP