Εκδήλωση στο Χίλτον - Αντίσταση στον νεο-οθωμανισμό

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ομιλία Σταύρου Λυγερού


Ομιλία Χρύσανθου Λαζαρίδη



Ομιλία Γιώργου Καραμπελιά



Έναρξη - χαιρετισμοί




http://www.antibaro.gr/node/1535

4 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Μαΐου 2010 στις 7:30:00 μ.μ. EEST  

Εξαιρετικές ομιλίες, Μπράβο.

Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο.

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2010 στις 3:09:00 π.μ. EEST  

Κουραγιο...?Αυριο θα παω να παρω την εφημεριδα του.Οτι φτωχεια εχω θα τη δωσω στον Καραμπελια γιατι δεν ειναι μιζεροι,το Πολεμουν.Ο Καραμπελιας αξιζει τη δραχμη μας,σιγα μη τη δωσω σα λαμογια.
13

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2010 στις 10:36:00 π.μ. EEST  

Εν τέλει, ο Γιωργάκης ή ΓΑΠ ή τέλος πάντων όπως αυτός επιθυμεί να ονομάζεται, καθώς και η κυβέρνησή του, θα φύγουν κακήν κακώς με τις κατάρες των Ελληνίδων και των Ελλήνων να τους συνοδεύουν !

Είχαμε την .... ελεεινή κυβέρνηση της ... Νέας Δημοκρατίας, η οποία με πολλές φανφάρες ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας και έφυγε κακήν κακώς, αφού γελοιοποιήθηκε, τώρα έχουμε την Κυβέρνση-Διαλυτήριο του Ψευδοπασόκ η οποία αποδιαλύει και καταστρέφει, ότι δεν κατάφερε να καταστρέψει η ΝΔ και επιπλέον να εφαρμόσει την πλήρη διάλυση της Ελλάδος με την "ιθαγενοποίηση" των 2.500.000 λαθρομεταναστών που εισήλθαν παράνομα και οι οποίοι σιτίζονται και θα περιθάλπονται από τον ισχνότατο και καταχρεωμένο κρατικό κορβανά των εργαζομένων και των συνταξιούχων Ελλήνων.

Τα τελευταία συμβαίνουν όταν περί τους 1.000.000 θα είναι, λόγω της δεινής υφέσεως, άνεργοι και το 50% των Ελλήνων κατοίκων της χώρας θα υποσιτίζονται!!

ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ;

Ανώνυμος 7 Ιανουαρίου 2011 στις 3:49:00 π.μ. EET  

@13 Μαΐου 2010 10:36:00 π.μ. GMT+03:00

Στο δια ταυτα φιλε μου,στο δια ταυτα.Ευκολο ειναι να τους βαζουμε ολους στον τειχο και να τους πετροβολουμε με το πληκτρολογιο μας.Αυτη τη στιγμη η Ελλαδα χρειαζεται ενα καλο τιμονη,εναν Τιμονιερη.Εσυ τι θες.Η χωρα αυτη νε μεινει ακυβερνητη?Να χασουμε τη πιστη μας σε οποια ελπιδα?Ολοι ειναι το ιδιο?Ακομη και συ που εκανες το σχολιακι σου ελαφρα τη καρδία?
Αναρτηθηκαν και αλλου,αυτα τα βιντεο.Ο κοσμος πρεπει να μαθει...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP