Και η κ. Δραγώνα συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στην Θράκη

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Μαζί του, στο πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο που τον συνοδεύει, είναι και η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, η οποία επανειλημμένως έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την πολιτική που ακολουθεί το υπουργείο Παιδείας στον τομέα της εκπαίδευσης των μουσουλμάνων της Θράκης, με αποτέλεσμα να ανοίγει η Κερκόπορτα για να καταστεί η τουρκική πρώτη γλώσσα στη μειονότητα, και δεύτερη η ελληνική.

Η κ. Δραγώνα, η οποία εδώ και 13 χρόνια, μαζί με ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών που διαφημίζει ότι έχει το στίγμα της “διαπολιτισμικής ιδεολογίας”, ουσιαστικά διαμορφώνει την εκπαιδευτική πολιτική που ακολουθείται στη Θράκη. Μια πολιτική που, ως έχει κατηγορηθεί, προωθεί τον εκτουρκισμό και των Πομάκων και των Τσιγγάνων, τους οποίους στέλνει στην αγκαλιά του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και στην αγκαλιά της Άγκυρας.

Στο κυβερνητικό κλιμάκιο επίσης, μετέχουν οι: Γιώργος Πεταλωτής, Λούκα Κατσέλη, Δημήτρης Ρέππας, Τίνα Μπιρμπίλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Γιάννης Μαγκριώτης, Θεοδώρα Τζάκρη, Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Σπύρος Βούγιας, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Γιώργος Πετρουλάκης, βουλευτές της περιοχής, και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης.

www.antinews.gr

5 σχόλια:

enkripto 28 Μαΐου 2010 στις 11:42:00 μ.μ. EEST  

και για να ξερουμε τι μας γινεται..

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO

ΚΟΚΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακά στη Διαχείριση Περιβάλλοντος. Διατέλεσε συνεργάτης της Θάλειας Δραγώνα, τ. Βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα του Τομέα Παιδείας, ειδική σύμβουλος της Υφυπουργού Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων κ. Ροδούλας Ζήση, διευθύντρια του γραφείου Αθηνών της Προέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών & Ίσων Ευκαιριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Άννας Καραμάνου.

Ανώνυμος 29 Μαΐου 2010 στις 1:14:00 π.μ. EEST  

Ρε φίλε enkripto, τι ονόματα είναι αυτά που έχουν όλες αυτές οι "κυρίες";;;; Σαν τούρκικα, σλάβικα και αλβανικά μοιάζουν, Ντραγκόνα, Κόκλα, Καραμάν...

Ανώνυμος 29 Μαΐου 2010 στις 2:21:00 π.μ. EEST  

Η Δραγωνα να παει στην (Ανατολικη) Θρακη και να μην ξαναγυρισει...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΤΑΜΥΝΕΥΣ 29 Μαΐου 2010 στις 8:20:00 π.μ. EEST  

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος 3 Ιουνίου 2010 στις 12:05:00 π.μ. EEST  

Διώξτε αυτή την προδοτρα από την πατρίδα μας πριν είναι πολύ αργά .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP