Η χρήσιμη επιλογή..

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Αφού καλωσόρισε τον ΓΑΠ στο "πατριωτικό κίνημα" (λινκ), κατέστη νεροκουβαλητής της κυβέρνησης (λινκ) και έφτασε σε σημείο να υπερψηφίσει την επαίσχυντη πρόσδεση της χώρας στο άρμα του ΔΝΤ (με συνοδοιπόρους την Ντ.Μπακογιάννη και το ΠΑΣΟΚ), ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης αποφάσισε σήμερα να δώσει ακόμα μια ...γροθιά στο κατεστημένο.

Έτσι, κατά την διάρκεια μιας σύντομης αποχής από την φιλόξενη συχνότητα του MEGA και των άλλων προμαχώνων της ελεύθερης ενημέρωσης, επισκέφθηκε το Κοινοβούλιο από όπου και επιτέθηκε λάβρος κατά της ανωνυμίας των μπλόγκερς, ζητώντας να μπει φραγμός στα blogs επειδή "δεν προστατεύονται οι πολιτικοί"!.

Δύο είναι τα συμπεράσματα που μπορούμε να εξάγουμε από αυτή τη σχεδόν σουρεαλιστική εικόνα. Πρώτον , η κριτική της μπλογκόσφαιρας στον άκρατο καιροσκοπισμό του ΛΑΟΣ άρχισε να ενοχλεί τον κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος προφανώς συνήθισε στην προκλητική αβάντα των περισσοτέρων καθεστωτικών ΜΜΕ. Δεύτερον, το ελεύθερο βήμα του ίντερνετ αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ειδικό βάρος, ακόμα και για αυτούς που έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στα μεγάλα συγκροτήματα τύπου..

3 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2010 στις 12:27:00 π.μ. EEST  

Ειναι οντως γραφικο το οτι στις ιστοσελιδες τους οι εκπροσωποι του ΛΑΟΣ δηλωνουν πραγματα οπως "Είμαι πρόθυμος να ακούσω όλα σας τα σχόλια!" αλλα κανεις δεν εχει προσβαση για να γραψει σχολια αν δεν ειναι εγγεγραμμενο μελος τους!

- Αρης

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2010 στις 12:51:00 π.μ. EEST  

Ο πολιτικός - σιλικόνη!

Απλώνεται όπου βρει κενό,
παίρνει ό,τι σχήμα χρειαστεί...

Ανώνυμος 13 Μαΐου 2010 στις 4:25:00 π.μ. EEST  

ειναι πραγματικα παρα πολυ οδυνηρη η μετεξελιξη αυτου του κομματος.εχει μετατραπει κυριολεκτικα σε βοθρο.οσο και να προσπαθουν τα καθεστωτικα μεσα να το ''αγιοποιησουν'' ειναι πλεον εμφανες και σ ενα μικρο παιδακι ο αθλιος και προβοκατορικος ρολος του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP