Βίντεο απο την επιδρομή στο Μαβί Μαρμαρά

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010



Εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο απο την επιχείρηση των Ισραηλινών στο Mavi Marmara. Περιέχει σκηνές που ίσως σοκάρουν.

8 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2010 στις 2:36:00 π.μ. EEST  

αρε "ακτιβιστες"...τα Αλαχου Ακμπαρ δινουν και παίρνουν..

Ανώνυμος 13 Ιουνίου 2010 στις 2:39:00 π.μ. EEST  

το "dont use violence" το θυμήθηκαν κατόπιν εορτής

Ανώνυμος 14 Ιουνίου 2010 στις 11:20:00 μ.μ. EEST  

ρε παιδιά τι συζητάμε; το βίντεο είναι πλαστό 1000%... δεν έχουν δει ποτέ hollywood τα τουρκάκια να το κάνουν λίγο πιο αληθοφανές; λίγες παρατηρήσεις έτσι ενδεικτικά, μιας και αν αρχίσω να τα σχολιάζω όλα θέλω σελίδες:
α. στο γνήσιο βίντεο οι ισραηλινοί κατεβαίνουν με fast rope, όχι με rappel όπως φαίνεται στο μούφα
β. είδατε καμία πέτρα να φεύγει από την σφεντόνα;
γ. η πρώτη ενέργεια που έχει να κάνει ο medic είναι να βάλει γάντια στα χέρια του για να μη μολύνει και μη μολυνθεί. εδώ βλέπουμε να πιάνει ανοιχτό "τραύμα" με γυμνά χέρια...
δ. ο τρόπος που παρέχεται cpr είναι αστείος
ε. πέφτουν σφαίρες αλλά το πλήρωμα των ακτιβιστών παραμένει απαθές... χειρότεροι και από εθελοντές κομπάρσους του bollywood
στ. ξημέρωσε και ακόμα ακούγονται πυροβολισμοί... μα καλά ταμπουρωμένοι ήταν οι ισραηλινοί;!
ζ. ο "τραυματίας" που μεταφέρουν κατεβαίνοντας τα σκαλιά (τι μεταφορά δηλαδή... σαν να τραβάνε σκυλί από τα τέσσερα είναι αυτό) δεν φαίνεται να στάζει καθόλου αιματάκι, ενώ μετά που "περιθάλπεται" έχει γεμίσει ρε παιδί μου!
η. αλήθεια τα σωσίβια πότε τα φόρεσαν; όταν επλήγη από τορπίλη το καράβι τους και άρχισε να βυθίζεται; ή είναι ΒΟΕ των τούρκων ακτιβιστών να τα φοράνε κατά τη διάρκεια του πλου;

σας ευχαριστούμε τουρκάκια που μας κάνατε να γελάσουμε πάλι... ίσως το πάρει το mega και το προβάλει σαν ένα καινούριο τούρκικο serial

AegeanHawk 15 Ιουνίου 2010 στις 3:48:00 μ.μ. EEST  

Δεν κατεβαίνουν με rappel. Με fast rope κατεβαίνουν, αλλά μπερδεύει λίγο ο προβολέας του ελικοπτέρου.

Με τις σφεντόνες ρίχνουν γυάλινες μπίλιες.

Τα σωσίβια τα φορούσαν συνεχώς και πολύ πριν την επέμβαση των Ισραηλινών. Αυτό αποδεικνύεται απο την ζωντανή δορυφορική σύνδεση εκείνο το βράδυ.

Ανώνυμος 16 Ιουνίου 2010 στις 7:24:00 μ.μ. EEST  

έχεις δίκιο aegeanhawk, το είδα λίγο βιαστικά. αλλά επιμένω ότι το βίντεο είναι μούφα, στο γνήσιο ασπρόμαυρο που βγήκε στο youtube δείχνει κάτι τελείως διαφορετικό, τους ισραηλινούς να κατεβαίνουν ένας-ένας με fast rope και όχι με 4 σκοινιά όπως εδώ

AegeanHawk 17 Ιουνίου 2010 στις 12:25:00 π.μ. EEST  

Είναι διαφορετικές οι λήψεις και αυτό μπερδεύει λίγο. Μπορεί να είναι και δύο ή περισσότερα τα ελικόπτερα. Σε αυτό του YouTube(IDFnadesk) δείχνει ένα σχοινί, αλλά είναι στο άκρο του καρέ.... Προφανώς έχουν πέσει κοψίματα σε όλα τα βίντεο από όλους και ο κάθε ένας δείχνει αυτό που πιστεύει ότι θα στηρίξει την άποψή του καλύτερα.

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2010 στις 10:01:00 μ.μ. EEST  

Συγνώμη παιδιά αλλά το βιντεο αυτό το έχει τραβήξει και σώσει αμερικάνα που το έδωσε στο culturesofresistance.org, που είναι αμερικάνικο και εχει κάνει τον γύρω του κόσμου. Το άλλο είναι με infrared του ισραηλινου στρατού από drone.

Νομίζω ότι πάσχετε από μερική τύφλωση λόγω αντιπάθειας στους Τουρκους. Αυτό ξέρετε που καταλήγει;

Ανώνυμος 14 Αυγούστου 2010 στις 6:30:00 μ.μ. EEST  

Μήπως καταλήγει στο να μην είμαστε ραγιάδες; Sirke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP