MOE εν μέσω παραβιάσεων

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Τι άραγε μπορεί να συζητήσει ένας έλληνας στρατιωτικός, με ένα τούρκο ομόλογό του, γνωρίζοντας, ότι την ίδια στιγμή τουρκικά μαχητικά, -16 τον αριθμό- και εκ των οποίων τα 8 οπλισμένα, προχωρούν σε παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου Χώρου των 10 μιλίων;

Το γεγονός, είναι, ότι από σήμερα, βρίσκεται στην Αθήνα, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς της Τουρκίας, (με έδρα την Κωνσταντινούπολη και εμπλοκή στο σχέδιο "Βαριοπούλα) στρατηγός Χασάν Ιγκσίζ, στα πλαίσια της απόφασης για αμοιβαίες επσικέψεις ώστε να προωθηθούν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Γεγονός επίσης είναι, ότι και χτες και σήμερα -και πάντα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΓΕΕΘΑ- είχε και παραβάσεις του FIR Αθηνών, και παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδας, από τουρκικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα μισά πετούσαν οπλισμένα. Ο τούρκος στρατηγός θα παραμείνει στη χώρα ως την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

www.e-typos.com

3 σχόλια:

ange-ta 3 Ιουνίου 2010 στις 12:52:00 μ.μ. EEST  

ευγε σας για την χθεσινη σας παρουσία στις ανιχνεύσεις.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να είχατε επιτεθει λίγο και στις "απόψεις" του κ Γιαναρα.

enkripto 3 Ιουνίου 2010 στις 1:22:00 μ.μ. EEST  

@ange-ta

σε ποιόν αναφέρεσαι; νομίζω ότι κάποια παρεγήγηση :D

Φιλοξενούμε συχνά τις απόψεις των συμμετεχόντων της τελευταίας εκπομπής (οπως θα ειδες την ανεβασα) γιατί τους εκτιμούμε αλλα δεν εχουμε καμια σχεση με τους ανθρωπους

ange-ta 3 Ιουνίου 2010 στις 1:23:00 μ.μ. EEST  

στον κ. Νεοκλή Σαρρη.

και η παρέμβαση του κ. Καλεντερίδη ήταν αριστη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP