Έκρηξη στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πρωτοφανής βομβιστική επίθεση στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας σημειώθηκε πριν από λίγο. Βόμβα που εστάλη σε πακέτο στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στον 7ο όροφο της Κατεχάκη εξερράγη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο υπασπιστής του υπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews άγνωστος παρέδωσε το πακέτο στο φυλάκιο εισόδου του υπουργείου, λέγοντας ότι περιέχει συστημένο για τον υπουργό που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι φύλακες έστειλαν το πακέτο στο γραφείο του υπουργού χωρίς να το ελέγξουν. Η έκρηξη ήταν ισχυρή, γκρεμίστηκε μεσοτοιχία και εκτός του ενός νεκρού πρέπει να υπάρχει και τραυματίας

Την ώρα της έκρηξης, περίπου 20 λεπτά μετά τις 8, ο κ. Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στο γραφείο του.

Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, πυροτεχνουργοί, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και πυροσβέστες.

www.antinews.gr

12 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΤΑΜΥΝΕΥΣ 24 Ιουνίου 2010 στις 10:10:00 μ.μ. EEST  

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ "ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"....

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2010 στις 10:20:00 μ.μ. EEST  

τέτοιες ώρες καλό ειναι να μην ακουγονται τετοια πράγματα, ακόμα και αν τα λέμε για πλάκα..

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2010 στις 10:48:00 μ.μ. EEST  

Ναι, μήπως να φωνάξουμε και τον τουρκικό στρατό;

Έχει πάει και στην Καμπούλ, άλλωστε.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2010 στις 10:53:00 μ.μ. EEST  

Δημήτρη, η μονη λύση είναι να αναλάβουν σοβαροί άνθρωποι που θα κοιτάξουν να τραβήξουν λίγο τα χαλινάρια..

Γιατι το καναμε μπουρδελο το πραγμα, αν ειναι δυνατον να μπαινουν στην Κατεχακη δεματα χωρίς ελεγχο.

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2010 στις 11:52:00 μ.μ. EEST  

"Εν θερμώ", είναι προτιμότερο να μην γίνονται σχόλια, γιατί τείνουν να μη είναι ορθά.

Προς το παρόν, η ΕΛΑΣ θρηνεί έναν νεκρό και έναν τραυματία. Ας περιοριστούμε στα συλληπητήρια μας.

Κριτική μπορούμε να κάνουμε και αργότερα, όταν αφενός θα έχουμε περισσότερα στοιχεία και αφετέρου καθαρό μυαλό για να τα αξιολογήσουμε σωστά.

Flavius Belisarius 25 Ιουνίου 2010 στις 12:15:00 π.μ. EEST  

Πρόσεξε κανείς το μελαχρινό στο τέλος που χαιρέτισε τον αστυνόμο ;

Armatistis 25 Ιουνίου 2010 στις 8:59:00 π.μ. EEST  

Βόμβα στο γραφείο του Χρυσοχοίδη!
Πως έγινε αυτό δυνατό;
Στο γραφείο του μέγα αναμορφωτή της ΕΛΑΣ;
Πως και έγινε αυτό στο γραφείο του μεγάλου Πουαρώ;
Αυτού με το απόλυτα καταγγελτικό ύφος που θα έφτιαχνε πάλι τη καλύτερη αστυνομία του κόσμου;
Πως έγινε και πέρασε ο φάκελλος από όλα τα σημεία ελέγχου στο φρούριο που λέγεται υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ;

Ας το καταλάβουμε επιτέλους. Το κράτος μας είναι ένα απέραντο μπουρδέλο. Στα πάντα.

Ας αφήσουμε την πλάκα όμως. ΄Ένας άνθρωπος με οικογένεια είναι νεκρός. Αθώο αίμα….

Η είσοδος του φακέλλου - βόμβα στο υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ αποδεικνύει ότι το σύστημα ασφαλείας και μάλιστα στην καρδιά της κρατικής εξουσίας ήταν απόλυτα διάτρητο. Είναι σίγουρο ότι, ότι μπαίνει στο υπουργείο επιβάλεται να ελέγχεται και για το περιεχόμενο και για τον αποστολέα. Κάποια ετικέτα που θα βεβαιώνει ότι έγινε ο έλεγχος θα πρέπει να προβλέπεται. Αυτά είναι απλοί κανόνες ασφαλείας που τους τηρούν όλες οι σοβαρές ιδιωτικές εταιρείες. Πόσο μάλλον θα πρέπει να τηρούνται σε ευαίσθητες κρατικές εγκαταστάσεις και ειδικότερα στο υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ. Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που εκτέλεσαν τη δολοφονία είχαν γνώση των χαλαρών ή και ανύπαρκτων μέτρων ασφαλείας, ή τουλάχιστο είχαν τσεκάρει την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφαλείας και είχαν διαπιστώσει ότι ο σύστημα μπάζει.

Σε ένα σοβαρό κράτος θα είχε συγκροτηθεί ειδική ανεξάρτητη εξεταστική επιτροπή για να μελετήσει το μείζον αυτό γεγονός. Στο δικό μας όμως κράτος οπερέτα, άντε το πολύ μια κατευθυνόμενη ΕΔΕ και πολύ μας είναι.

Κράτος μπουρδέλο, κράτος παρηκμασμένο, κράτος παρίας της διεθνούς κοινότητας.

Αλλά αν αυτό γινόταν σε ένα σοβαρό κράτος, ο υπουργός θα ζήταγε συγνώμη και θα παραιτείτο, πραγματικά όχι εικονικά.

Έδω όμως παρακολουθήσαμε απλές δηλώσεις συντριβής και ανόητες απειλές και φοβέρες προς τους δολοφόνους.

Άλλωστε στην Ελλάδα κανένας δεν παραιτείται ακόμη και αν πρόκειται για εθνική τραγωδία. Αν θυμάστε τίποτε από Ίμια…. φωτιές στη Ηλεία με 80 νεκρούς και το στρατηγό άνεμο… Δεκέμβριος του 2008 και καταστροφή της Αθήνας…. καλά για τα σκάνδαλα ας μη γίνεται λόγος…. εκεί υπάρχει πλήρης ανοσία….και διακομματική συνένεση....

Να είστε απόλυτα σίγουροι ότι όταν θα μάθουμε με ακρίβεια όλα όσα αφορούν το μνημόνιο, ότι δηλαδή ξεπουλήθηκε η χώρα από κάποιους απάτριδες κοσμοπολίτες με την παραίτηση της κυβέρνησης από την ασυλία που απολαμβάνει σαν κυρίαρχο κράτος ... και το καθορισμό του Αγγλικού δικαίου ως του ισχύοντος για την εκδίκαση των απαιτήσεων των δανειστών ... και όταν θα έλθουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και θα αρχίσουν να ξεσκίζουν και να τρώνε τις σάρκες της πατρίδας, τότε όλοι αυτοί οι “μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες” που έχουν καθηλώσει την υφήλιο με το μέγεθός του πνεύματος που δεν έχουν, θα πουν ότι δεν κατάλαβαν τι είχαν υπογράψει.

Απογοήτευση, λύπη, πεσιμισμός για το επίπεδο των αγκιστρωμένων στη καρέκλα πολιτικών μας. Τι καλό να περιμένεις από αυτά τα απερίγραπτα ανθρωπάκια που το παίζουν υπουργοί.

Ως εκ τούτου μπουρδέλο το σύστημα. Και όσο αφορά το πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ, ας με πείσει κάποιος ότι αυτοί που υπηρετούν εκεί, έχουν πάει χωρίς πολιτικό μέσο..

Το άλλο ερώτημα που με απασχολεί είναι αν όλα αυτά δεν εντάσσονται σε μια μεγάλη προβοκάτσια για τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από αυτά τα ανατρεπτικά και βίαια που μας έρχονται;

Από την άλλη, αν αυτό το έχουν κάνει κάποιοι τρελοί
“τρομοκράτες”, αυτό δεν πρέπει να μας προκαλεί και μεγάλη έκπληξη. Όταν σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελες! Ποιος αμφιβάλει ότι μεγάλα τμήματα της κοινωνίας θα ριζοσπαστικοποιηθούν και ορισμένοι θα ασπαστούν και ακραίες μορφές βίας, λόγω των ακραίων μέτρων φτώχειας που επιβάλλονται σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Αυτός που χάνει τα πάντα, που δεν μπορεί να θρέψει την οικογενειά του, όσο και αν δεν μας αρέσει, δεν τον ενδιαφέρει αν καεί η Αθήνα…

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2010 στις 10:11:00 π.μ. EEST  

Αγαπητέ κ. Χρυσοχοϊδη. Τα μεταξωτά βρ@@ιά, θέλουν και επιδέξιους κώ@@ους λέμε εμείς οι Έλληνες. Επειδή οι "φίλοι" μας οι Αμερικανοί σου "εδωσαν" την σαββούρα της 17Ν για να μπορέσουν να διεξαχθούν οι "Ολυμπιακοί" στην Ελλάδα χωρίς ..."τρομοκρατία", εσύ νόμισες ότι έγινες κάτι μεταξύ "007" και inspector "Κάλλαχαν". Για προσγειώσου (έστω και ανωμάλλως) τώρα και πράξε αναλόγως, διότι, όπως καλά γνωρίζεις, όλους μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε εκτός από τον εαυτό μας. Αυτός ΠΑΝΤΑ γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ για το άτομό μας. Υ.Γ. Μήπως το "DELIVERY" ήταν ... "εσωτερικής" διανομής;;;;

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2010 στις 11:53:00 π.μ. EEST  

Προσπαθούν να φέρουν το χάος και γράφετε τέτοια σχόλια;Ότι και να έχει κάνει - πεί κατά καιρούς ο υπουργός,αυτές τις στιγμές τα ξεχνάμε.

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2010 στις 12:32:00 μ.μ. EEST  

μπα τι μας λες; γιατι τα ξεχνάμε;

ΤΩΡΑ τα θυμόμαστε.

Δεν μίλαγα εγώ περι "Καμπούλ", δεν κόμπαζα εγώ μπροστά στις κάμερες, δεν κορόιδευα εγώ τον κοσμάκη με σικέ συλλήψεις

Ο λογαριασμός έρχεται στο τέλος, και η ψυχρή αλήθεια είναι ότι επι Χρυσοχοίδη η λέξη ΑΣΦΑΛΕΙΑ, έχει καταντήσει ανέκδοτο

όπως ανέκδοτο έχει καταντήσει και το φτηνό τρυκ μετονομασίας του ΥΔΤ σε "Προστασίας του Πολίτη"

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και καλά θα κάνετε εσεις οι παπαγάλοι της Ιπποκράτους να μην προκαλείτε

ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ και τωρα τα λουζόμαστε όλοι μας

Αρματιστής 25 Ιουνίου 2010 στις 1:24:00 μ.μ. EEST  

Όποιος σωπαίνει και δεν μιλάει, ειδικά σήμερα, γίνεται αυτομάτως συνένοχός.

Όταν το κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι πιο κρίσιμες υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας της χώρας, είναι σουρωτήρι, ή μάλλον πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ, θέλεις όλοι εμείς να το βουλώνουμε. Μη ταράξουμε την ολύμπια ηρεμία των μακάριων θεών;;

Μωρέ τι μας λέτε; Ο πρωθυπουργός οι υπουργοί και οι βουλευτές είναι μόνο για τα ωσαννά και το χειροκρότημα; Όχι για κράξιμο;

Σε πληροφορώ ότι το γιουχάισμα και το κράξιμο είναι μία καθαρή και απόλυτα Ελληνική δημοκρατική διαδικασία και όποιος αντέχει. Μήπως έχουμε δικτατορία και δεν το καταλάβαμε;

Γιατί αν κάτι έχεις ακούσει, τον πρωθυπουργό τον κράζουνε όταν εμφανίζεται σε μη ελεγχόμενο ακροατήριο και περνάει στα ψιλά και μάλιστα ορισμένοι λένε ότι ο πρωθυπουργός είναι θεσμός και δεν πρέπει να κράζεται..

Εγώ λέω ότι ειδικά όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν, οφείλουμε (όλοι) να τα κρεμάμε στα μανταλάκια, μήπως και κάποιοι βάλουν λίγο μυαλό.

Χθες τίναξαν το γραφείο του υπουργού στον αέρα. Προχθές Τουρκικά Φάντομ πέταξαν πάνω από μία φρεγάτα μας... Σε λίγες μέρες τουρκικές φρεγάτες θα κάνουν βόλτα γύρω από την Αίγινα... και σε ένα μήνα θα ΄πραγματοποιήσουν χαμηλή διέλευση πάνω από τη Σκύρο. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν θα βάλουν καμιά βόμβα και Μαξίμου μεριά. Αν αμφιβάλεις, σου λέω ότι κάνεις λάθος..

Αν και όλα αυτά που συμβαίνουν ίσως έχουν ελάχιστη σημασία. Η χώρα έχει παραδοθεί με πρωτόκολλο, σε μία πανίσχυρη δύναμη που λέγεται τρόικα και που απαρτίζεται από το ΔΝΤ δηλαδή ΗΠΑ και διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και από την ΕΚΤ δηλαδή Γερμανία. Με την υπογραφή του μνημονίου και από ότι φαίνεται με την ουσιαστική κατάργηση του κοινοβουλίου, καταργήθηκε και η κυριαρχία της πατρίδας μας.

Αν όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα τα έλεγε κάποιος πριν δέκα χρόνια θα τον πήγαιναν στο Δαφνί.

Το μόνο που έχει απομείνει ακόμη σε κάποιους που μπορούν και σκέφτονται, είναι να μιλάνε, να κράζουν, να γιουχάρουν, να αντιδρούν, να διαδηλώνουν, να αντιστέκονται.

Όποιος θέλει να είναι παραδομένος ας το βουλώσει.

Νίκος 25 Ιουνίου 2010 στις 7:35:00 μ.μ. EEST  

Δείτε και αυτά:

www.antinews.gr/?p=6523
www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=339742&dt=25/06/2010
http://goo.gl/LT6M (Olympia.gr)

Μιλάνε τώρα για την οργάνωση "ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ".
Μια άσημη "τρομοκρατική οργάνωση" που πρωτοεμφανίζεται μερικούς μήνες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες την ώρα που γίνεται χαμός με τα ζητήματα ασφάλειας, τα C4I τις ξένες μυστικές υπηρεσίες που ουρλιάζουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προστατέψει τους αθλητές, και η οποία ασχολείται σχεδόν ΜΟΝΟ (εκτός από την τοποθέτηση κανα δυο εκρηκτικών μηχανισμών από δω και κει) με τον Χρυσοχοιδη εν είδη προσωπικής βεντέντας. Και μετά από τόσα χρόνια απραξίας ξαφνικά αυτή η οργάνωση στέλνει έναν φάκελο-βόμβα η οποία δεν περνάει από ελέγχους ασφαλείας και εκρύγνυται στον 7ο όροφο του κτηρίου της Κατεχάκη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP