Τουρκική φρεγάτα στο Κεντρικό Αιγαίο

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η Τουρκική φρεγάτα F-496 Gokova κλάσης Oliver Hazard Perry-class προερχόμενη από την Ανατολική Μεσόγειο, κινούμενη αρχικά μεταξύ Ν. Κάσου και Ν. Κρήτης και στη συνέχεια βόρεια Κρήτης σε Διεθνή Ύδατα, εισήλθε την 25η Ιουλίου 2012 (14:15) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Μήλου και Ν. Φολέγανδρου. Στη συνέχεια με βόρεια πορεία κινήθηκε μεταξύ Ν. Σίφνου και Ν. Αντίπαρου και εξήλθε την 25η Ιουλίου 2012 (18:49) μεταξύ Ν. Τήνου και Ν. Μυκόνου με βορειοανατολική πορεία.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό πλοίο, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.

12 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2012 στις 9:29:00 μ.μ. EEST  

Mετά την άρση του καμποτάζ προτείνω οι Τούρκικες φρεγάτες να μπορούν να έχουν ως λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά... είναι αμαρτία να τους τραβολογάμε από την Αν. Μεσόγειο για να δουν το Σούνιο....

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2012 στις 10:30:00 μ.μ. EEST  

Εμάς δεν μας νοιάζουν τέτοια εθνικιστικά πράγματα! Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και στους θαλασσοκράτορες Τούρκους! Εμείς θέλουμε να αποκλειστεί η φασιστορατσίστρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Στην θέση της θα στείλουμε την γυναίκα του Πίου! Ουγκ!

Ανώνυμος 25 Ιουλίου 2012 στις 10:53:00 μ.μ. EEST  

"Mετά την άρση του καμποτάζ προτείνω οι Τούρκικες φρεγάτες να μπορούν να έχουν ως λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά... είναι αμαρτία να τους τραβολογάμε από την Αν. Μεσόγειο για να δουν το Σούνιο...." χαχαχαχαχα
!!!! Φίλε έγραψες....

Ανώνυμος 26 Ιουλίου 2012 στις 9:59:00 π.μ. EEST  

πόσο δύσκολο είναι η ενεργοποίηση μιας γερμανικής νάρκης του ΒΠΠ;

μηδενιστής

Alexandros 26 Ιουλίου 2012 στις 11:33:00 π.μ. EEST  

Και αφού αναφωνήσω λευτεριά στη Βόρειο Μύκονο, να γράψω το εξής. Φταίμε γιατί δεν ορίζουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια και γιατί δεν έχουμε φέρει στο ΝΑΤΟ πως μια χωρα σύμμαχος απειλεί μια άλλη με πόλεμο κάτι που δεν είναι πλέον διμερές θέμα αλλα αφορά όλη τη συμμαχία και φταίμε γιατί η πολιτική elite, να την πω, του τόπου μας, έκοψε τις γέφυρες με τις ΗΠΑ προς όφελος της διατήρησης της εξουσίας της και εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνικού λαου!

Ανώνυμος 26 Ιουλίου 2012 στις 12:49:00 μ.μ. EEST  

Γιατί δεν το χτύπησαν όπως οι Σύριοι??? (Χα χα ωραίο ανέκδοτο)

Και ο φίλος με το: "Στην θέση της θα στείλουμε την γυναίκα του Πίου" έγραψε... πολύ καλό!!!

"Γιασεμής"

Ανώνυμος 26 Ιουλίου 2012 στις 3:17:00 μ.μ. EEST  

Από όσο άκουσα σε ραδιοφωνική εκπομπή ο "Πίου" είναι κάμεραμαν και η γυναίκα του Ελληνίδα!

Ανώνυμος 27 Ιουλίου 2012 στις 2:08:00 μ.μ. EEST  

''πλοια του π.ναυτικου και αεροσκαφη της π.αεροποριας παρακολουθουν το τουρκικο πλοιο'' ουαου!!!!! τους κανατε τα μουτρα κρεας για ακομη μια φορα μπραβο στον ε.σ

Ανώνυμος 27 Ιουλίου 2012 στις 2:26:00 μ.μ. EEST  

'' ουαου!!!!! τους κανατε τα μουτρα κρεας για ακομη μια φορα μπραβο στον ε.σ''

Εκτός απο κομπλεξικός είσαι και ανόητος.Απο αυτούς που λένε δειλούς τους ανθρώπους που είναι πάντα παρόντες αλλά εύχονται να μην χρειαστεί να παραστούν ποτέ οι ίδιοι.Να πας εσύ τζόν ράμπο του καναπέ να τους κάνεις τα μούτρα κρέας.

Αναδελφος 28 Ιουλίου 2012 στις 1:31:00 π.μ. EEST  

Κατα την ταπεινη μου αποψη, ο διαπλους της τουρκικης φρεγατας εχει να κανει με την πραγματοποιηση πριν λιγες μερες της ναυτικης ασκησης των Ισραηλινων στο Μυρτωο πελαγος με πραγματικα πυρα.
Το γεγονος αυτο θορυβησε την τουρκικη πλευρα, οπως φανηκε μεσα απο την ειδησεογραφια του τουρκικου τυπου, και ειχαμε αυτη την σπασμωδικη αντιδραση.Την αποκαλω ετσι διοτι η παρουσια της φρεγατας, εξυπηρετει μονον την εξασκηση των ελληνικων μαχητικων σε αποστολες θαλασσιας κρουσης

Burgos 28 Ιουλίου 2012 στις 12:21:00 μ.μ. EEST  

@ Ανάδελφος

Στο Αιγαίο πραγματοποιούνται Ελληνο-Τουρκικές αμφίβιες ασκήσεις με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ εδώ και πολλά χρόνια....

Ανώνυμος 31 Ιουλίου 2012 στις 3:26:00 μ.μ. EEST  

προς τον ανωνυμος 27 ιουλιου 2012 2:26:00 δεν βλεπω κατι που μπορει να σε πειραξε το σχολιο μου παντως μου εκανες τα μουτρα κρεας!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP