..και καλές προσγειώσεις!

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Στα πλαίσια του πνεύματος καλής γειτονίας, θα θέλαμε να επεκτείνουμε τις ευχές μας και στους τουρκόφωνους επισκέπτες του ιστολογίου, λάτρεις όπως φαίνεται των δελταπτέρυγων της ΠΑ. Mutlu Yillar λοιπόν, με την ευγενική χορηγία της 331 Μοίρας, στην οποία ευχόμεθα...καλές προσγειώσεις! Στην φωτογραφία το νέο καλαίσθητο patch της 331, το οποίο καταδεικνύει έναν εκ των δύο ρόλων της, αυτόν της κρούσης μακράς ακτίνας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος 1 Ιανουαρίου 2013 στις 1:35:00 π.μ. EET  

Mutlu Yillar

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=9ecfe64RyNQ

enkripto 1 Ιανουαρίου 2013 στις 1:41:00 π.μ. EET  

Θερμές ευχές και στους προμαχούντες που εκπροσωπούν την χώρα μας στο εξωτερικό.

Ηats off

Manolis 1 Ιανουαρίου 2013 στις 2:10:00 μ.μ. EET  

Ενα ακομη ομορφο στολιδι στο χριστουγεννιατικο δενδρο που λεγαμε σε αλλη αναρτηση! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 1 Ιανουαρίου 2013 στις 6:30:00 μ.μ. EET  

Οι γείτονες παρακολουθούν τα πάντα στο δίκτυο. Αρκεί να ανεβεί σε blog κάτι σχετικό με μικρασιατική εκστρατεία - έστω αναφορά, π.χ Αφιόν Καραχισάρ, Εσκή Σεχίρ - και σκάει μύτη είσοδος από Τουρκία. Και όχι παράλια ή Κων/πολη ή Άγκυρα αλλά ενδοχώρα. Σαρώνουν κάθε αναφορά σε τέτοιους όρους στα ελληνικά. Τώρα τα blog με αμυντικό περιεχόμενο θα πρέπει να τα έχουν "χρεωμένα" σε μία τουλάχιστον ομάδα. Άσε που κάθε κλάδος εκεί έχει δικές του υπηρεσίες ασφάλειας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP