Κλαυσίγελως

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ.Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;»

Την ανωτέρω "ρουκέτα" εκτόξευσε προ ολίγου ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνας Ευάγγελος Βενιζέλος, από το βήμα της Βουλής, στα πλαίσια της συζήτησης για την σύσταση Προανακριτικής επιτροπής (λίστα Λαγκάρντ).

Τελικά είναι μάλλον θαύμα το ότι υπάρχουμε ακόμα, με αυτούς τους απίστευτους τύπους στο τιμόνι. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει..

31 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2013 στις 10:32:00 μ.μ. EET  

Όταν οι Υπουργοί Άμυνας παρίστανται σε συνόδους του ΝΑΤΟ κουβαλάνε και στικάκι με τα αμυντικά σχέδια της χώρας;

Ενδιαφέρον...

Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2013 στις 10:53:00 μ.μ. EET  

Το τραγικό δεν είναι αυτό που είπε ο Βενιζέλος...

Το τραγικό είναι πως μπορεί και να λέει αλήθεια...

Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2013 στις 11:04:00 μ.μ. EET  

Εισαγγελέας υπηρεσίας ΔΕΝ υπάρχει να διατάξει άμεση έρευνα;

Ο ΑΓΕΕΘΑ διέταξε ΕΔΕ ή ακόμα;

Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2013 στις 11:14:00 μ.μ. EET  

Τελικά είναι απίστευτα επικίνδυνοι. Η απίστευτη βλακεία τους,τους καθιστά απρόβλεπτους και μη αντιμετωπίσιμους !

Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2013 στις 11:21:00 μ.μ. EET  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ? ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
* ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 12:02:00 π.μ. EET  

ο καλύτερος στόχος για την ΜΙΤ .... τώρα που εμείς χαζεύουμε με το δίκτυο και αυτό το πολιτικό παχύδερμο είναι στην Βουλή, εκλιπαρώντας για την πολιτική του επιβίωση .... μια ομάδα της ΜΙΤ ψάχνει τα συρτάρια στο γραφείο του ..... έλεος ..... ποιους έχει εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός .......

GEODETIS

Nikos 18 Ιανουαρίου 2013 στις 9:51:00 π.μ. EET  

Το μόνο πράγμα που μας σώζει είναι ότι οι απέναντι βρίσκονται σε ακόμα πιο τραγική κατάσταση… Βλέπε η μισή στρατιωτική ηγεσία φυλακή, βλέπε κοριούς στο πρωθυπουργικό γραφείο κ.α. αν ήταν λίγο πιο σοβαροί ζήτω που καήκαμε…

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 10:06:00 π.μ. EET  

ό,τι ξερει το ΝΑΤΟ για την αμυνα της χωρας, ποσα κρατη-μελη το ξερουν?

Αρματιστής 18 Ιανουαρίου 2013 στις 10:39:00 π.μ. EET  

@ Αυτός ο απίστευτος τύπος, είναι ο Βενιζέλος. Ο συνταγματολόγος πολιτικός, ή ο πολιτικός συνταγματολόγος, που συνέταξε το άρθρο 86 του συντάγματος. Δηλαδή το άρθρο με βάση το οποίο δεν μπορεί να του ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα που δήλωσε δημόσια ότι διέπραξε. Αν και δεν είμαι βέβαιος ότι καλύπτεται από τη προστασία του άρθρου 86. Και τούτο επειδή δήλωσε ότι διαθέτει ακόμη τα σχέδια. Με άλλα λόγια το αδίκημα είναι διαρκές.

Τι σημασία όμως έχουν όλα αυτά, όταν αυτό το αηδιαστικό παχύδερμο στηρίζει τη κυβέρνηση;;;

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 11:51:00 π.μ. EET  

@ GEODETIS

>μια ομάδα της ΜΙΤ ψάχνει τα συρτάρια στο γραφείο του ..... έλεος ..... ποιους έχει εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός .......<

Δηλαδή, εσύ πιστεύεις ότι η ΜΙΤ δεν έχει τα αμυντικά σχέδια της Ελλάδας;

Κάτι άλλο, όμως, που δεν βλέπω να επισημαίνει κανείς. Είδατε καμμιά αντίδραση εκ μέρους του υπουργού αμύνης; Εγώ όχι. Το θεωρεί φυσικό αυτό που είπε ο Βενιζέλος;

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12:00 μ.μ. EET  

18 Ιανουαρίου 2013 - 10:06:00 π.μ.

"ό,τι ξερει το ΝΑΤΟ για την αμυνα της χωρας, ποσα κρατη-μελη το ξερουν?"

ΟΛΑ!

18 Ιανουαρίου 2013 - 10:39:00 π.μ.
"Τι σημασία όμως έχουν όλα αυτά, όταν αυτό το αηδιαστικό παχύδερμο στηρίζει τη κυβέρνηση;;;"

ή ακόμη περισσότερο όταν υπάρχουν έλληνες που να ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ και να ΨΗΦΙΖΟΥΝ αυτό το παχύδερμο;;;;!!!

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12:00 μ.μ. EET  

"Ο ΑΓΕΕΘΑ διέταξε ΕΔΕ ή ακόμα;"

O συγκεκριμένος; βλέπει βενιζέλο και ανάβει κεράκι.

Ο Μπένι νομίζει οτι είναι ο Αλκιβιάδης....
-------------------------------


Η ύβρις ήταν βασική αντίληψη της κοσμοθεωρίας των αρχαίων Ελλήνων. Όταν κάποιος, υπερεκτιμώντας τις ικανότητες και τη δύναμή του (σωματική, αλλά κυρίως πολιτική, στρατιωτική και οικονομική, συμπεριφερόταν με βίαιο, αλαζονικό και προσβλητικό τρόπο απέναντι στους άλλους, στους νόμους της πολιτείας και κυρίως απέναντι στον άγραφο θεϊκό νόμο -που επέβαλλαν όρια στην ανθρώπινη δράση-, θεωρούνταν ότι διέπραττε «ὕβριν», δηλ. παρουσίαζε συμπεριφορά με την οποία επιχειρούσε να υπερβεί τη θνητή φύση του και να εξομοιωθεί με τους θεούς, με συνέπεια την προσβολή και τον εξοργισμό τους.

Η βίαια, αυθάδης και αλαζονική αυτή στάση/συμπεριφορά, που αποτελούσε για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο παραβίαση της ηθικής τάξης και απόπειρα ανατροπής της κοινωνικής ισορροπίας και γενικότερα της τάξης του κόσμου, πιστευόταν ότι (επαναλαμβανόμενη, και μάλιστα μετά από προειδοποιήσεις των ίδιων των θεών) οδηγούσε τελικά στην πτώση και καταστροφή του «ὑβριστοῦ»

μηδενιστής

TED 18 Ιανουαρίου 2013 στις 1:13:00 μ.μ. EET  

Καλωσορίζω τον Αρματιστή στην πρώτη αν δεν απατώμαι εμφάνισή του μες στο 2013 (κάποιοι είχαμε αρχίσει ν'ανησυχούμε, άλλοι πάλι ελπίζουμε ότι σε απασχολούσε η συγγραφή κάποιου νέου πονήματος). Χρόνια πολλά με υγεία και κάθε καλό.

Πολύ σωστό αυτό για το διαρκές του εγκλήματος. Με ποιά ιδιότητα εξακολουθεί να διατηρεί μέχρι τη ς σήμερον (κατά δική του ομολογία) απόρρητο υλικό;

Ο νυν ΥΕΘΑ έχει να πει τίποτε επ'αυτού; Ο Πρωθυπουργός;

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 1:56:00 μ.μ. EET  

Έλεος πια, ποιος θα μας σώσει από αυτούς τους απίστευτους τύπους που κρατάνε την τύχη του Έθνους στα χέρια τους;

Πέτρος Κ.

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 2:40:00 μ.μ. EET  

Μέρος 2

O ΣΥΡΙΖΑ ζητάει παρέμβαση της δικαιοσύνης, γιατί ο Βενιζέλος έχει απόρρητα έγγραφα στο σπίτι του

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 2:59:00 μ.μ. EET  

O Δημοσθένης συνιστούσε στους Αθηναίους να δημιουργήσουν ξανά ναυτικό για να αντιμετωπισουν την επερχόμενη απειλή του Φιλίπου. Καποιοι Αθηναίοι πολίτες αντιδρούσαν σε αυτές τις παροτρύνσεις (προφανώς ήθελαν να μοιράσουν την Αττική εις το ήμιση για ανθρωπιστικούς λόγους)
οι οποίοι αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι βρίσκονταν στο μισθολόγιο του Μακεδόνα βασιλέα.

Παρακαλώ, πόσο ηλιθιοι μπορεί να είμασε εμείς οι Ελληνες Πολίτες. Θα κάνω δημόσια διαβούλευση και θα ανακοινώσω τα επιτεύγματα της βλακείας.

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 4:32:00 μ.μ. EET  

Φανταστείτε να έβγαινε στις ΗΠΑ ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και να αποκάλυπτε ότι έχει στην κατοχή του τα απόρρητα σχέδια Άμυνας της χώρας. Τι FBI, τι CIA και το ...Homeland Security, θα τον είχαν δέσει φιόγκο και το σπίτι του θα το είχαν κάνει φύλλο και φτερό.

Εδώ κοιτιόμαστε μεταξύ μας και οι άνω των μισών βουλευτών χθες χειροκροτούσαν το κατόρθωμα του και γελούσαν με το λογοπαίγνιο του περί πραξικοπήματος!

enkripto 18 Ιανουαρίου 2013 στις 5:12:00 μ.μ. EET  

Άραγε τα χαιβάνια που τον χειροκροτούσαν καταλάβαιναν τι έκαναν;

Άσχετο 18 Ιανουαρίου 2013 στις 6:20:00 μ.μ. EET  

Το τραγικό είναι να ερμηνεύει ο καθένας, αλλά τραγικότερα κι ο ίδιος, το "αμυντικά σχέδια" κατά το δοκούν.


«Άμα ανοίξετε τα αμυντικά περιοδικά, συμβατικά και ψηφιακά, θα βρείτε πληροφορίες πολύ περισσότερες από αυτές που έχει ο εκάστοτε υπουργός Αμύνης όταν εισηγείται. Αφήστε»

«Δεν έχει ο υπουργός αυτά που του στέλνουν τα Επιτελεία για να εισηγηθεί στον ΚΥΣΕΑ; Δεν έχω το αντίγραφο του αμυντικού δόγματος που συνέταξα εγώ ο ίδιος με τα χέρια μου και εισηγήθηκα στον ΚΥΣΕΑ; Δεν έχω τα ενημερωτικά σημειώματα για τις συναντήσεις μου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ και τους ομολόγους μου; Δεν παίρνω τώρα ως αρχηγός κόμματος εμπιστευτικά σημειώματα του υπουργείου Εξωτερικών, για να συνομιλούμε με διάφορους Προέδρους, Πρωθυπουργούς, υπουργούς και πρέσβεις; Σοβαρολογείτε; Τι παραπάνω ήταν το άτυπο ψηφιακό αντίγραφο μιας λίστας που ερευνούσε το ΣΔΟΕ μεταξύ όλων των άλλων;»

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 7:07:00 μ.μ. EET  

Φίλτατε Nativist τα σχέδια αυτά κατ αυτά δεν τα έχουν .... όπως εμείς έχουν κάνει, έτσι και αυτοί έχουν κάνει τις αναλύσεις τους και θεωρήσεις τους .... άλλο να γνωρίζεις θέσεις μονάδων και γενικό αντικείμενο αυτών (βλέπε Μ/Κ Π.Ζ. ή Τ/Θ) και άλλο να γνωρίζεις σύνολο ανδρών, προμήθειες υλικοτεχνικού ή και τροφίμων, δυνατότητες ενίσχυσης μέσω επιστράτευσης και τόσες άλλες σημαντικές παραμέτρους ....

δεν θα διαφωνήσω στο ότι ακόμη ο νυν Υπουργός Εθνικής άμυνας, δεν έχει αντιδράσει .... ωστόσο αυτό όπως καταλαβαίνεις συμβαίνει διότι, γίνεται προσπάθεια απο την Κυβέρνηση να υποβαθμιστεί το θέμα, να σκεπαστεί με το πέπλο μιας ελαφριάς ρητορικής αποστροφής, για να αποτραπούν η λογικά σοβαρές αντιδράσεις, μιας και είναι τόσο σοβαρό (κατά την ταπεινή μου άποψη) που εγώ περίμενα τον κύριο ΑΓΕΕΘΑ σήμερα να αντιδράσει .....

βέβαια όπως πολύ εύστοχα αναφέρει ο κύριος Αρματιστής ποιο πάνω ¨Και τούτο επειδή δήλωσε ότι διαθέτει ακόμη τα σχέδια. Με άλλα λόγια το αδίκημα είναι διαρκές!!!!!¨ όσο δεν αντιδρούν πολιτική, δικαστικοί ή ανώτεροι στρατιωτικοί παράγοντες (με εμφανείς διάθεση υποβάθμισης όπως αναφέρω ανωτέρω), απλά εκτίθενται όλοι τους στα μάτια και αυτού, του εχέφρονα με υποτυπώδη νομική γνώση ή γνώση διαχειρίσεις διαβαθμισμένου υλικού Εθνικής ασφαλείας ....

εχθές αυτό το πολιτικό (και όχι μόνο) παχύδερμο, κυριολεκτικά σύρθηκε στην γωνία .... ευρισκόμενος δε σε θέση άμυνας και μη διαθέτοντας άλλα επιχειρήματα ή εχέγγυα για να αντεπεξέλθει, επιχείρησε με την δήθεν ρητορική του δεινότητα να βγει αλώβητος .... οπότε εν μέσω πανικού ¨η γλώσσα δεν βούτηξε στο μυαλό¨, όπως πάντα με προτρέπει ο καλό μου πατέρας .... οπότε μάθαμε, το πόσο αυτοκρατορικά και τυχοδιωκτικά, συμπεριφέρονται οι πολιτικοί ταγοί (ή τράγοι;;;;) έναντι νευραλγικής σημασίας Εθνικά θέματα ..... εγώ τα γνωρίζω ιδίων όμμασι .....

εγώ εξακολουθώ να περιμένω, ακόμη και αύριο (καθότι στους ενστόλους δεν νοείτε αργία) τον κύριο ΑΓΕΕΘΑ να αντιδράσει .... και χαρακτηρίστεμε εμπαθή .........

έλεος κάποια στιγμή έλεος ....

GEODETIS

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 7:52:00 μ.μ. EET  

Ο καθηγητής και συνταγματολόγος, υπουργός κλπ... αποδεικνύεται ότι έχει μυαλό μικρού παιδιού για να μην πω τίποτε άλλο...και είναι πολύ επικίνδυνος για τη χώρα.

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 8:43:00 μ.μ. EET  

@ Μηδενιστή από 17 Ιανουαρίου 2013 - 11:04:00 μ.μ


Δεν μ ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ΑΓΕΕΘΑ αλλά οι μηχανισμοί που πρέπει να ενεργοποιούνται αυτεπαγγέλτως όταν ακούγονται τέτοια πράγματα. Τα πρόσωπα δεν παίζουν ρόλο αν υπάρχουν ισχυροί θεσμοί. Αυτό γίνεται σε κάθε σοβαρή χώρα και καλό θα είναι να σοβαρευτούμε κι εμείς κάποτε. Εδώ ο ΥΕΘΑ έκανε δήλωση για το θάνατο του Μεχμέτ Αλί Μπιράντ αλλά για τις δηλώσεις Βενιζέλου δεν αισθάνθηκε την ανάγκη έστω για μια τυπική διάψευση.

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 9:01:00 μ.μ. EET  

Με θλίβει το γεγονός οτι είναι εμφανείς οι προσπάθειες(και η σιωπή είναι το ίδιο ένοχη πολλές φορές) να προσπερασθεί το συγκεκριμένο γεγονός.Βέβαια,στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα πλέον είναι αναμενόμενα τα πάντα και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα συχνότερες τέτοιου είδους δηλώσεις θα παρακάμπτονται σα να μην συμβαίνει απολύτως τίποτε.Και αυτό γιατί αγαπητοί φίλοι,η συντεταγμένη πολιτεία αποφάσισε να μην αποδώσει ευθύνες θέτοντας πρωτίστως ζήτημα εθνικής ασφάλειας,παρά να υποβαθμίσει το γεγονός προκειμένου να μην κλονιστεί η μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση και κινδυνέψουν να χάσουν οι πιστωτές της υποθηκευμένης Ελλάδας.
Κατ'αρχάς,ο συγκεκριμένος άνθρωπος προφανώς δεν είχε τη στοιχειώδη επίγνωση του εάν αυτά τα οποία τυχόν διαβάσει στα αμυντικά περιοδικά που κυκλοφορούν ευρέως ανταποκρίνονται στα πραγματικό εθνικό αμυντικό πλάνο,εκτός αν κύριε συνταγματολόγε έχετε υπόψιν ΄για κανα Neuron attack ή τη καταστροφή του φράγματος Ατατούρκ με SCALP(εδώ φίλοι μου γελάτε ελεύθερα).Άρα υπήρξατε άσχετος και επικίνδυνος ως ΥΕΘΑ.
Ντρέπομαι πραγματικά γι'αυτή τη κατάντεια του πολιτικού συστήματος.Απ'ό,τι φαίνεται,πάντοτε σε αυτή τη χώρα έχει και πιο χαμηλά....

Μέντωρ

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2013 στις 10:16:00 μ.μ. EET  

Μηπως ειχε υπηρετησει στο στρατο το παχυδερμο για να καταλαβει τι σοβαρο αδικημα διεπραξε.Ο χοντρος ηταν υπουργος εθνικης αμυνας για 2 χρονια.Φανταστειται τι αλλο εχουμε να ακουσουμε.....Ημαρτον.

Αρματιστής 19 Ιανουαρίου 2013 στις 12:42:00 π.μ. EET  

@ TED

Φίλε μου, δεν υπάρχει περίπτωση να χαθώ από το εν κρυπτώ.

Απλά πέρασα μια γερή ίωση και με έχουν απασχολήσει αρκετές μέρες κάποια σχόλια στο Βελισάριο σχετικά με τη μάχη της Κιουτάχειας.

ΑΧΕΡΩΝ 19 Ιανουαρίου 2013 στις 2:16:00 μ.μ. EET  

@Ἀρματιστή
Καλή ἀνάρρωση και καλή δύναμη.

V A G O S 19 Ιανουαρίου 2013 στις 3:12:00 μ.μ. EET  

διάβασα στο defencenet οτι ελλην γιατρος απο την χαλκιδα εκανε μυνηση στο παχυδερμο για κατασκοπεια.
μακαρι να ειναι αληθεια,επισης λεω να κανω δωρο στον εαυτο μου καποια ευρω που χρειαζονται να κανω και εγω μια μυνηση σε καποιον απο αυτους...θα μου δωσουν δικαιολογια,τι λετε;;;

Ανώνυμος 19 Ιανουαρίου 2013 στις 3:42:00 μ.μ. EET  

@ GEODETIS 18 Ιανουαρίου 2013 - 7:07:00 μ.μ. EET

>τα σχέδια αυτά κατ αυτά δεν τα έχουν<

Πώς το ξέρεις; Mήπως είσαι στην ΜΙΤ; :) Εγώ χωρίς να είμαι, θεωρώ αυτονόητο ότι τα έχουν επ' ακριβώς, όπως κι εμείς τα δικά τους. Ουδείς αντέδρασε, μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρουμένου, που ασχολείται περισσότερο, ως φαίνεται, με το προφίλ του. Ναι, καταλαβαίνω ότι δεν μπορούσε να στείλει τον Βενιζέλο στα δικαστήρια, διότι θα έπεφτε η κυβέρνηση, πράγμα που ίσως δεν συμφέρει την στιγμή αυτή στην χώρα, αλλά ο Σαμαράς μάς έχει συνηθίσει γενικώς στην απάθεια.

Εν τω μεταξύ κάποιες δικαιολογίες/εξηγήσεις έδωσε χθες ο Βενιζέλος για τι τι ακριβώς εννοούσε. Τις άκουσα χθες βράδυ σύντομα στην τηλεόραση και ίσως έχουν γραφεί και στον τύπο σήμερα. Δεν ξέρω, διότι μόλις αυτή την στιγμή κάθομαι στον υπολογιστή μου.

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2013 στις 11:15:00 π.μ. EET  

Ο ενας εχει σχεδια του στρατου στο σπιτι του, ο αλλος μπλεγμενος με τα cd και τα στικακια, ο αλλος εκανε κρυφες συνομιλιες για να μας βαλει στο ΔΝΤ, ο αλλος βγαινει και λεει παγκοσμιοποιηση χωρις ορια και ξεπουλημα στους τουρκους, o αλλος φωναζε οχι στην συγκυβερνηση και τωρα κανει σαν να ανοικει σε πασοκ κ νδ ταυτοχρονα............ Οπως ελεγε και ο μεγαλος Ντινος Ηλιοπουλος "Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα αποψε ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε!"

Ανώνυμος 20 Ιανουαρίου 2013 στις 9:31:00 μ.μ. EET  

Θέλω να σας αφηγηθώ κάτι ωραίες ιστορίες επ΄ αυτού του θέματος: Το 2000 ο Σημίτης έκανε ανασχηματισμό. Στο ΥΠΕΘΑ θα τοποθετούσε ή τον Παπαντωνίου, μετά την καταστροφή του Χρηματιστηρίου ή την Βασούλα (σακουλομάτα) Παπανδρέου. Τοποθέτησε τελικά τον Παπαντωνίου ημέρα Παρασκευή. Την Δευτέρα λοιπόν, κυκλοφόρησε σήμα με το οποίο μετατίθετο άπαν το Επιτελείο ΕΠΥΕΘΑ. Το διήμερο, τα λεβεντόπαιδα κατέστρεφαν σε καταστροφείς εγγράφων ότι έγγραφο ήθελαν ή διετάχθησαν να καταστρέψουν, ενώ αφαίρεσαν και τους σκληρούς δίσκους των Η/Υ. Το ίδιο συνέβη και το 2004, όταν ήρθε στο χώρο η "νέα διακυβέρνηση" του "γυρολόγου" Καραμανλή. Ενώ τότε συνεγελάζοντο και φιλούσαν ο παραδίδων υπουργός τον παραλαβόντα, από τους Η/Υ έλειπαν τα κρίσιμα αρχεία. Και όλα αυτά γίνονται διότι οι εκάστοτε ΥΕΘΑ θεωρούν το Στράτευμα ως φέουδό τους. Κρίμα για τους πολιτικούς που ψηφίζουμε. Καληνύκτα σας!!!

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2013 στις 8:05:00 μ.μ. EET  

Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ. ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP