Μετα-μνημονιακή 28η Οκτωβρίου

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Toυ Στάθη απο το κυριακάτικο ΠΑΡΟΝ

Καθώς πλησιάζει η πρώτη Μ.Μ (Μετα μνημονίου) 28η Οκτωβρίου αρχίζουν να έρχονται στην δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες που θέλουν την παρέλαση της Θεσσαλονίκης να περιορίζεται σε μερικά πεζοπόρα τμήματα, με πλήρη απουσία της ΠΑ απο τους ουρανούς της πόλης και του Στόλου στον Θερμαικό κόλπο. Μέχρι και το επίσημο δείπνο στην Λέσχη Αξιωματικών (!) φέρεται να πέφτει θύμα της υπερπρόθυμης για περικοπές ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ.

Να υποθέσουμε ότι πρόκειται περι λάθους πληροφόρησης, ή μήπως έχουμε ακόμα μια χειροπιαστή απόδειξη ότι η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ βρήκε στο περιβόητο Μνημόνιο το τέλειο άλλοθι για την προώθηση του "αμυντικού" δόγματος ΓΑΠ; (βλέπε : Η εφαρμογή του "αμυντικού" δόγματος ΓΑΠ ξεκίνησε )

5 σχόλια:

Νίκος 19 Οκτωβρίου 2010 στις 8:30:00 μ.μ. EEST  

Κάποιος έγραψε ότι η εποχή που ζούμε θα μείνει στις σελίδες της Ιστορίας ως η Εποχή της Πίκρας. Στο χέρι μας είναι να την μετατρέψουμε σε εποχή της Οργής. Αλλιώς θα διαπιστώσουμε πολύ γρήγορα ότι έχουμε πολύ ακόμα δρόμο να κατρακυλήσουμε μέχρι να βρούμε πάτο. Πάντως, είχαν δεν είχαν τα κατάφεραν με τις παρελάσεις. Και στο κάτω κάτω ίσως είναι καλύτερα. Περισσότερο προσβολή είναι οι παρελάσεις του νεοκατοχικού ελληνικού κράτους παρά τιμή για τους παρελθόντες άθλους. Θα θέλαμε να τιμούνται οι ήρωες του 1940 από αυτά τα υποκείμενα;

Nήμα 19 Οκτωβρίου 2010 στις 8:40:00 μ.μ. EEST  

Αφιερωμένο στους ραγιάδες πολιτικάντηδες και τους ομοίους τους.

SABATON - COAT TO ARMS

Αγνοείστε την αρχική εισαγωγή του βίντεο και απολαύστε Σουηδικό METAL για την Ελληνική Νίκη του'40. :-)

Nήμα 19 Οκτωβρίου 2010 στις 8:52:00 μ.μ. EEST  

Φυσικά Coat of Arms και όχι to.

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2010 στις 9:47:00 π.μ. EEST  

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ΑΙΩΝΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ας συνοδεύουν αυτούς (όποιοι κι'αν είναι) που θα τολμήσουν υποβιβάζοντας ή καταργώντας την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίουθ, να ασελγήσουν στην μνήμη 1.000.000 Ελλήνων που 'επεσαν υπέρ Πατρίδος σε όλα τα μέτωπα κατά τον ΒΠΠ και στην άσβηστη δόξα της Ελλάδος της πρώτης χώρας που προσέφερε την πρώτη στην ξηρά νίκη των Συμμάχων κατά του Άξονα και άλλαξε την πορεία του πολέμου υπέρ των.

θεσσαλος 20 Οκτωβρίου 2010 στις 10:15:00 π.μ. EEST  

Jefry προχωρα..σε θελει ολη η χωρα. Μονο την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του πολυτεχνειου ασε ζωντανη, που ανεδειξε ολα τα αναρχοαριστεροπασοκια λαμογια που μας ρουφαν το αιμα. Να ζητησουμε και μια δημοσια συγνωμη απο τους γειτονες που για 500 χρονια(ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα με 400), μας εφερναν πολιτισμο κι εμεις οι γκιαουρηδες - αν ειναι δυνατον - τους διωξαμε χρησιμοποιωντας βια. Μονο η δραγωνα καταλαβε το λαθος αυτο και ο ΓΑΠ. Ο Πρωτος ελληνας. Ο νουμερο 1 του εθνους. Ο διαδοχος του Μεγα Αλεξανδρου και του Λεωνιδα του "μολων λαβε". Προχωρα Jefry, εκσυγχρονισε μας..Πηρες το ελευθερο με τις ψηφους των προβατων και των βολεψακηδων, τωρα κανε μας γιουνανισταν. ΑΚΟΜΑ μας αρεσει... Και συγνωμη ζηταω για τον παππου μου που πηγε - ακου ακου..- στην πινδο και πεθανε πολεμωντας ενω ηταν ακομα σε ηλικια που μπορουσε να δινει εισφορες στο ικα για καμποσα χρονια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP