Ζαμάν: Η Αθήνα συζητά υφαλοκρηπίδα, εναέριο χώρο και χωρικά ύδατα

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

H τουρκική εφημερίδα “Ζαμάν”, επικαλούμενη “διπλωματικές πηγές” αναφέρει ότι “μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξει αποτέλεσμα σε κάποια ζητήματα αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο”.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι “τους τελευταίους μήνες σημειώνεται πρόοδος στις διερευνητικές επαφές, όπου εξετάζονται θέματα, όπως η υφαλοκρηπίδα, ο εναέριος χώρος και τα χωρικά ύδατα. Είναι άξια προσοχής η μείωση των αναφορών των ελληνικών ΜΜΕ και των παραπόνων των Ελλήνων πολιτικών σχετικά με το Αιγαίο. Παρ’ ότι η Αθήνα χρησιμοποιεί συγκρατημένη γλώσσα, διπλωματικές πηγές υπογραμμίζουν ότι μέχρι το τέλος του έτους, θα σημειωθεί πρόοδος σε κάποια ζητήματα αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα. Η δήλωση του Ερντογάν ότι ενοχλείται από τις πτήσεις πάνω από τα νησιά, βρήκε θετική ανταπόκριση στην Αθήνα. Η συμφωνία που θα επέλθει με την επίλυση του προβλήματος του Αιγαίου, μπορεί να επιφέρει την αξιοποίηση του πλούτου του Αιγαίου σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, μιας θάλασσας όπου η Τουρκία και η Ελλάδα επιθυμούν να δουν ως περιοχή ειρήνης και φιλίας”.

Με άλλα λόγια η τουρκική εφημερίδα επιμένει ότι γίνεται διάλογος και ότι “εξετάζονται θέματα, όπως η υφαλοκρηπίδα, ο εναέριος χώρος και τα χωρικά ύδατα” (!!!).

Μήπως συζητάνε και τα σύνορα στην Λάρισα; Τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε

Στο μεταξύ, σε ερώτηση που έγινε προς τον πρώην εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ και ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις τουρκικές προτάσεις για κώδικα συμπεριφοράς στο Αιγαίο, απάντησε:

«Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί είναι μείζων. Ειδικά εν όψη της επίσκεψης του κ. Ερντογάν θα πρέπει να διευκρινιστεί άμεσα και πλήρως. Όχι από υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά από την πολιτική ηγεσία, τόσο του Υπουργείου Εξωτερικών όσο και από την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας. Θα πρέπει επιτέλους να καταστεί σαφές τί και από ποιούς συζητείται εδώ και ένα χρόνο στο διάλογο με την Άγκυρα».

http://www.antinews.gr/?p=67630

5 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2010 στις 1:08:00 π.μ. EEST  

Είναι που το διάψευσαν οι αρχιψευταράδες.

ΑΧΕΡΩΝ 22 Οκτωβρίου 2010 στις 1:51:00 π.μ. EEST  

Στο τελος θα ανακοινωθει καποιο πρωινο η συνδιαχειρηση στο Αιγαιο,και ολοι θα πουμε βαριεστημενα:ε,ειχε φανει απο καιρο το πραγμα...

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2010 στις 11:14:00 π.μ. EEST  

Κάποτε αυτό θα είχε χαρακτηρισθεί ως "Εσχάτη Προδοσία"!

Σήμερα .... !!!!

Σήμερα για..., ..... αθωώνονται οι υπαίτιοι της καταστροφής του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας!

Αυτούς αθωώνουν, που με Νόμο δημοσιευμένο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (υπάρχει σήμερα), κατεδίκασαν σε θάνατο τους αδελφούς μας Έλληνες της Μικράς Ασίας!

Αίσχος!!


Ευμένης

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2010 στις 6:24:00 μ.μ. EEST  

Xerses also asked for earth and water...how many gave it? How many refused and stood their ground? And so as was then even now, earth and water and even the air Ellas breathes is asked from Ellines.How many give it? How many refuse? Next comes the mark of the beast. How many accept it? How many refuse? Little children abide in Christ that when He appears we shall be like Him, perfected and pure for He is pure. Do not be afraid for in perfect love there is no fear. Remember, in this love God so loved the world that He sent Him. Not that we have learned to love as He but in His Love and Grace we receive Him in propiciation. Have confidence, and faith in Him and pray withour ceasing. It is the last hour. Antichrist is comming even now many antichrists have come by which we know that it is the last hour. Abide in Christ's love for in His Love there is no fear. For He has promised- and this is the promise- Eternal Life. Erxomai taxews- Nai Erxou Kyrie

Ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2010 στις 5:29:00 π.μ. EEST  

Ρε φιλαράκο, πολύ 700 club βλέπεις, κούλαρε λίγο.

Όσο για τις απαντήσεις, check this out:

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_7426.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP