"H Mπακογιάννη σφυγμομέτρησε.."

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Εφ. Μπιρλίκ 27-10-2010 ,

"Τουρκικός Αέρας φύσηξε στην γιορτή της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα

Η 87η επέτειος της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας γιορτάστηκε στην Αθήνα με μια λαμπρή τελετή. Τα χίλια περίπου άτομα που μετείχαν στη τελετή, πέρασαν μια ωραία βραδιά με συναυλίες, προβολή βίντεο και εκπλήξεις. Η τελετή της πρεσβείας στην Αθήνα για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε στον πιο γνωστό χώρο εκθέσεων της Αθήνας, στο Ζάππειο. Στην βραδιά που φύσηξε τουρκικός αέρας, μετείχαν προσωπικό της πρεσβείας, μονάδες σχετιζόμενες με την πρεσβεία, επικεφαλή ξένων αποστολών στη χώρα, πολιτικοί, βουλευτές, ονόματα της τέχνης, Έλληνες καλεσμένοι και Τούρκοι. Και ενώ μετείχαν περίπου 1000 άτομα, αναγκαστικά λόγω έλλειψης χώρου δόθηκε αρνητική απάντηση σε άλλα 2.000 άτομα. Το κατασκευασμένο το 1888 νεοκλασικής αρχιτεκτονικής Ζάππειο μέγαρο, είναι πιο γνωστό ως χώρος όπου μετά τις εκλογές κάνουνε ανακοινώσεις οι αρχηγοί των κομμάτων παρά ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μεχμέτ Χασάν Γκιογούς, η Ζερίν Γκιογούς και οι στρατιωτικοί ακόλουθοι στην είσοδο του Ζάππειου μεγάρου δέχτηκαν τις ευχές των καλεσμένων. Το ζεύγος Γκιογούς ήταν πολύ κεφάτο, ενδιαφερόταν για τους καλεσμένους κα αργότερα συζήτησαν μαζί τους.

Η Μπακογιάννη σφυγμομέτρησε

Το πιο δημοφιλές όνομα της δεξίωσης για την Δημοκρατία, ήταν η τέως ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μετά την αποχώρηση της από την Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πως στις 21 Νοεμβρίου θα ιδρύσει νέο κόμμα. Συμμετείχαν εκπρόσωποι υπουργείων, βουλευτές κομμάτων, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δελαβέκουρας, και οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Κομοτηνής και Ξάνθης Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη. Στην πρόσκληση μετείχαν σχεδόν όλοι οι πρέσβεις, ενώ την προσοχή τράβηξε και η παρουσία του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα. "

http://tourkikanea.wordpress.com/

11 σχόλια:

Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2010 στις 9:43:00 π.μ. EET  

ρε κοντεύει να ξεμουσκουλιαστεί απο το χαμόγελο..

και αλλοι χαρηκανε αλλα δεν κανουν ετσι μανταμ

Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2010 στις 11:42:00 π.μ. EET  

Αντε ρε προσκυνημένοι ραγιάδες και θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ζάππα. Τσίπα δεν σας έμεινε πιά. Όσο για την ξεμασελιασμένη κυρα θοδωρούλα! τι να πει κανείς!!!! Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο. Ίσως ανυπομονεί να πάρει και αυτή ένα "ντροπείο" Ιπεκσί (ναι αυτού του "διανοούμενου" που ονειρεύονταν να κόψει τα κεφάλια εκατό χιλιάδων Ελλήνων ο ηλίθιος) να το "κρεμάσει" δίπλα σ'αυτό του μπαμπάκα της. Αντε ρε γιουσουφάκια και η φωτιά και το τσεκούρι ποπυ σας αξίζει, είναι πιο κοντά απ' ότι φαντάζεστε.

Νήμα 31 Οκτωβρίου 2010 στις 1:14:00 μ.μ. EET  

Ποια Δημοκρατία είπατε γιορτάζουν;;

'Αλλο ανέκδοτο κι αυτό.

Απλά γιορτάζουν την σύσταση ενός στυγνού και εγκληματικού -μέχρι τις μέρες μας- κράτους.

Τι να πει κανείς για τους γελοίους σαλιάρηδες οσφυοκάμπτες των Αθηνών.
ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2010 στις 1:49:00 μ.μ. EET  

"Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μεχμέτ Χασάν Γκιογούς, η Ζερίν Γκιογούς και οι στρατιωτικοί ακόλουθοι στην είσοδο του Ζάππειου μεγάρου δέχτηκαν τις ευχές των καλεσμένων".

Καλά σαράντα κεμαλοφασιστοειδή εκτρώματα.

Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2010 στις 1:53:00 μ.μ. EET  

«Απαράδεκτο να μας θεωρείτε Έλληνες» λέει ο Μεχμέτ Δερντιμάν, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Παυλίδη

http://fonirodopis.gr/press/?p=21718

Έχει τη στήριξη της ΝΔ και όπως ο Γκιουλέκας υποστηρίζει ότι είναι ανεξάρτητος - εδώ γελάμε).

Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2010 στις 4:27:00 μ.μ. EET  

Μου γραφεις ενα μπουγιουντι πασα μου να προσκυνησω.Ρωτησα τον π..τσο μου τον ιδιον κι αυτος μου αποκριθηκε να μη σε προσκυνησω,κι αν ερθεις κατ'επανω μου ευθθς θα σε πολεμησω"
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2010 στις 9:16:00 μ.μ. EET  

Ευτυχώς που δεν εχουμε το μινέικο από την μία και την δρακουλιάρα από την άλλη. Κάποιοι ξύπνησαν και κινητοποιήθηκαν.

Αρματιστής 1 Νοεμβρίου 2010 στις 12:11:00 π.μ. EET  

@ Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου 2010 4:27:00 μ.μ.

Φίλε μου δεν χρειάζονται ντροπές για φράσεις που αποτελούν ιστορία, ή έχουν γράψει ιστορία και αποδεικνύουν με ποιο τρόπο αντιμετώπιζαν διαχρονικά οι Έλληνες αυτούς που ζητούσαν τα κλειδιά.

Ακόμα και στο έργο "το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι", ο δήμαρχος του Αργοστολίου όταν ανοίγει τη πόρτα και ρωτά τους Ιταλούς τι θέλουν και του λένε τα "κλειδιά", τους απαντάει "να πάτε να γαμηθείτε" και κλείνει τη πόρτα.

Δυστυχώς σήμερα κάποιοι έχουν αποφασίσει να μας ξεβρακώσουν. Στο χέρι μας είναι να τους πούμε, "να πάτε να γ.......ε".

Απάντηση Καραισκάκη στον Μαχμουτ πασιά Σκόδρα:

Μαχμουτ: «Με λέγουν Μαχμούτ πασιά Σκόδρα,. Είμαι πιστός, είμαι τίμιος. Το στράτευμά μου το περισσότερον σύγκειται από χριστιανούς. Εδιορίσθην από τον Σουλτάνον να ησυχάσω τους λαούς. Δεν θέλω να χύσω αίμα. Μη γένοιτο. Όποιος θέλει να είναι με εμένα, πρέπει να είναι πλησίον μου. Όποιος δεν θέλει ας καρτερεί τον πόλεμό μου. Δέκα πέντε ημέραις σας δίδω καιρόν να σκεφτείτε».

Το λιοντάρι της Ρούμελης απάντησε: «Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω».

Τώρα ο ΓΑΠ ο χοντρός και ο Δημητράκης συζητούν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Τέτοιος ξεπεσμός δεν ματάγινε.

Φίλε εν κρυπτώ δεν θέλω να σου δημιουργήσω προβλήματα. Ως εκ τούτου σε αυτό που γράφω εγώ, βάζω τελείες. Αυτά όμως που τα έχουν πει άλλοι, αποτελούν ιστορία.

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2010 στις 2:24:00 π.μ. EET  

" Και ενώ μετείχαν περίπου 1000 άτομα, αναγκαστικά λόγω έλλειψης χώρου δόθηκε αρνητική απάντηση σε άλλα 2.000 άτομα"

Yπάρχουν τα ονόματα;

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2010 στις 11:44:00 π.μ. EET  

Δηλαδή ο χώρος που εξαγγέλλουν σημαντικά ζητήματα οι έλληνες(;) πρωθυπουργοί είναι χώρος πασαρέλας και γλεντιού για τους τούρκους "πασάδες"; Κάτι σαν το θωρηκτό Αβέρωφ για τους πλούσιους λαπάδες πρώην συνεργάτες των Ναζί (ονόματα δεν λέμε);;; Τελικά η Ελλάδα είναι χώρα που διοικείται από Έλληνες ή είναι μυστική οθωμανική επαρχία;

θεσσαλος 1 Νοεμβρίου 2010 στις 12:19:00 μ.μ. EET  

Για οποιον εχει παιδια μια φιλικη συμβουλη.. Μαθετε στα παιδια ιστορια. Την Ιστορια του Ελληνικου Εθνους. Οπως εχει πει και ο Ιων Δραγουμης " ..ενας να μεινει το Εθνος θα Υπαρχει.. ". Προς το παρον για μενα υπαρχει μια κορη που δεν εχει παει ακομα νηπια. Την ιστορια που θα προσπαθησουν να της πλασαρουν στα ξενων συμφεροντων ιδρυματα που λεγονται σχολεια, δεν θα τη χαψει. Θα τη χλευασει και θα απαντα μ αυτη που ξερει και θα μαθει απο τις πηγες που πρεπει με τη βοηθεια μου. Ηδη, δυστυχως που συμβαινει, γνωριζει οσα δε γνωριζουν εφηβοι επιπεδου λυκειου. Ετσι μας καταντησαν κι προσπαθουν για χειροτερα. Κριμα για την νεολαια μας, κριμα για το Εθνος. Παρ ολα αυτα ας προσπαθησουμε ολοι να μεταδωθει η αληθινη και ενδοξη ιστορια μας. Ο σκοπος ειναι ιερος και το αποτελεσμα θα ειναι ελληνοπουλα με ψυχη μεσα τους και με λογο απεναντι σε οποιο ξεφτιλισμενο υποκειμενο τυπου μινεικο, δραγωνα, δρουτσα, μμε κλπ. Δε φτιαχνω την κορη μου για να ειμαι περηφανος γι αυτην..Το κανω για να ειναι εκεινη περηφανη που γεννηθηκε ελληνιδα. Αυτο ακριβως που δεν αντεχουν οι προδοτες του Εθνους. Καντε κι εσεις το ιδιο στα παιδια σας, στα ανιψια σας, σε οποιοδηποτε φυτωριο της πατριδας. Μην τα αφησουμε να γινουν ενα τιποτα. Εχουν πατριδα, και ειναι η πιο τιμημενη. Καντε η γνωση της ελληνικης ιστοριας να ειναι η τροφη τους. Δεν ειναι δυσκολο. Απλα δωστε τους κινητρα. Και η ιστορια μας ειναι γεματη απο κινητρα. θα δειτε τα ματια τους να σπινθηριζουν ακουγοντας για την πατριδα μας. Εγω το βλεπω. Το ζω. Δειτε το κι εσεις. Κοντρα σε ολα και σε ολους. "..ενας να μεινει φτανει.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP