Τούρκος χειριστής F-16 έγινε μέλος της Αλ-Κάιντα

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

TAF : Taliban..air Force

Σοκ προκάλεσε στην Τουρκία και στους κύκλους του ΝΑΤΟ ανακοίνωση της υπηρεσίας πληροφοριών του Πακιστάν, σύμφωνα με την οποία αξιωματικός της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας και μάλιστα χειριστής F-16, συμμετέχει στις τάξεις της Αλ-Κάιντα.
Η αποκάλυψη αυτή της υπηρεσίας πληροφοριών του Πακιστάν έγινε στο αμερικανικό πρακτορείο Associated Press, όταν αποκαλύφθηκε επίσης ότι κάποιοι από τα χιλιάδες μέλη της Αλ-Κάιντα που διαθέτουν ευρωπαϊκά διαβατήρια, σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε χώρες της Ευρώπης.
Ένας ανώτατος αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών μυστικών του Πακιστάν (ISI) δήλωσε τα εξής:

"Στα στρατόπεδα της Αλ-Κάιντα που βρίσκονται στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν δεκάδες άνδρες της οργάνωσης που διαθέτουν ευρωπαϊκά διαβατήρια. Ένας από αυτούς είναι Τούρκος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, πιλότος μαχητικών F-16. Υπάρχει μια ομάδα Τσετσένων, Ουζμπέκων, Αράβων και Τούρκων που δίνουν μεγάλη σημασία στην παρουσία ανάμεσά τους ενός Τούρκου πιλότου F-16. Από την περίπτωση αυτή μπορείτε να αντιληφθείτε ότι στις τάξεις της Αλ-Κάιντα υπάρχουν άτομα με πολύ καλή εκπαίδευση”.

Είναι γνωστό πάντως ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο άριθμός Τούρκων της Γερμανίας, που κατατάσσονται στις τάξεις της Αλ-Κάιντα, γεγονός που οφείλεται στους ισλαμιστικούς-εθνικιστικούς μηχανισμούς που διατηρεί το τουρκικό κράτος στο έδαφος της Γερμανίας, που έχουν ως στόχο τον εγκλωβισμό των Τούρκων εργατών που κατοικούν στη Γερμανία στο "τουρκο-ισλαμικό ιδεώδες" και την αποτροπή της ένταξής τους στη γερμανική και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Απώτερος στόχος του τουρκικού κράτους είναι η δημιουργία μιας σκληρής τουρκικής εθνικιστικής-ισλαμιστικής μειονότητας στην καρδιά της Ευρώπης, μέσω της οποίας η Άγκυρα θα πιέζει πολιτικά, για να πετυχαίνει τους στόχους της.

Πάντως, το γεγονός ότι έχει καταταχθεί στις τάξεις της Αλ-Κάιντα αξιωματικός της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, που έχει περάσει από τα 'σαράντα κόσκινα' των τουρκικών αρχών ασφαλείας, έχει προβληματίσει την Άγκυρα και τις αρμόδιες αρχές.

Τέλος, με βάση δημοσίευμα του περιοδικού Newsweek, από το 1990 μέχρι σήμερα έχουν καταταχτεί σε ένοπλες ισλαμικές οργανώσεις οκτώ χιλιάδες Τούρκοι, που πολέμησαν στη Βοσνία, την Τσετσενία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και σε άλλες περιοχές όπου οι ισλαμιστές αντάρτες διεξάγουν 'ιερό πόλεμο'.
Πηγή: www.internethaber.com

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/f-16.html

5 σχόλια:

ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΣ 5 Οκτωβρίου 2010 στις 10:54:00 π.μ. EEST  

"Πάντως, το γεγονός ότι έχει καταταχθεί στις τάξεις της Αλ-Κάιντα αξιωματικός της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, που έχει περάσει από τα 'σαράντα κόσκινα' των τουρκικών αρχών ασφαλείας, έχει προβληματίσει την Άγκυρα και τις αρμόδιες αρχές".

-Εκτός βέβαια κι αν πρόκειται για ηθελημένη στρατολόγηση ή κατάταξη αξιωματικού στις τάξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης για μια σειρά λόγων:
1. Διείσδυση με σκοπό την παροχή πληροφοριών στις οικείες μυστικές υπηρεσίες.
2. Ανάρρηση στην ιεραρχία της οργάνωσης με στόχο τον έλεγχο ή την διάλυσή της.
3. Δημιουργία δεσμών με την οργάνωση και συνεργασία/έλεγχο της δράσης της στην περιοχή Μέσης Ανατολής-Καυκάσου-Βαλκανικής και κατεύθυνση των χτυπημάτων της.

enkripto 5 Οκτωβρίου 2010 στις 2:39:00 μ.μ. EEST  

εγώ απλα να θυμίσω τι γραφαμε πριν 1 χρόνο,στις 6/9/2009...

H σημερινή φωτογραφία απεικονίζει Ιταλικό Eurofighter κατά την διάρκεια πρόσφατης συνεκπαίδευσης με Τουρκικά μαχητικά σε ευρωπαϊκό έδαφος..Από αυτή προκύπτουν δύο τινά :
1)Τα τουρκικά killmark δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των Ελλήνων αεροπόρων.
2)Ο φανατισμός που επιδεικνύουν τα πληρώματα της ΤΑ (οι επικλίσεις στον Αλλάχ και άλλα τέτοια χαριτωμένα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις συχνότητες των Τούρκων) κατα την διάρκεια των εμπλοκών δεν βοηθάει και πάρα πολύ..


http://www.enkripto.com/2009/09/blog-post_44.html

Ανώνυμος 5 Οκτωβρίου 2010 στις 7:38:00 μ.μ. EEST  

Ο φανατισμός που επιδεικνύουν τα πληρώματα της ΤΑ (οι επικλίσεις στον Αλλάχ και άλλα τέτοια χαριτωμένα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις συχνότητες των Τούρκων) κατα την διάρκεια των εμπλοκών δεν βοηθάει και πάρα πολύ..

http://www.enkripto.com/2009/09/blog-post_44.html


...πάτε καλά?

enkripto 5 Οκτωβρίου 2010 στις 8:45:00 μ.μ. EEST  

πολύ καλά, ευχαριστώ

Ανώνυμος 6 Οκτωβρίου 2010 στις 10:48:00 π.μ. EEST  

Στο 03:00 θα ακούσεις την επίκληση στον αλλάχ http://www.youtube.com/watch?v=CbJvC5UiPJY . Πολύ φωνή και εκνευρισμός ρε παιδί μου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP