ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

کې Τέσσερις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Παπάζογλου στα Καμίνια Πειραιά, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός αποτελούμενος απο δύο αυτόματα όπλα ΑΚ-47, δύο πιστόλια και δύο χειροβομβίδες.

کې Νύχτα του τρόμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το βράδυ της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου καθώς ο απολογισμός του μπαράζ αιματηρών ληστειών και εμπρησμών είναι ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες. Στις 8 το βράδυ, στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ζώνης και Καλιφρονά στην Κυψέλη, τρεις άγνωστοι επιχείρησαν να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο 37χρονου Πακιστανού, αλλά αυτός αντιστάθηκε με αποτελεσμα να τον τραυματίσουν στην πλάτη με μαχαίρι. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

کې Την ίδια νύχτα,στις 1.30 τα ξημερώματα δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε ψητοπωλείο στις Αχαρνές και αφού πυροβόλησαν τραυματίζοντας στην πλάτη αλλοδαπό υπάλληλο, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενώ οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και αναζητούνται.

کې Δύο ώρες αργότερα, στη διασταύρωση των οδών Κόντου και Δροσοπούλου στα Πατήσια άγνωστοι τραυμάτισαν με μαχαίρι στην πλάτη υπήκοο Μπαγκλαντές 31 ετών και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Και αυτός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

کې Πάντα το ίδιο βράδυ, στις 5.30 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης, στην οδό Αλκαμένους 63 στην Αθήνα, και αφού την ακινητοποίησαν, της άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

کې Αλλες τρεις επιθέσεις σημειώθηκαν στο Νέο Κόσμο, στο Βοτανικό και στη Νέα Σμύρνη, όπου άγνωστοι δράστες άρπαξαν με χρήση σωματικής βίας, τις χρυσές αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τους τρεις γυναίκες, ενώ εκείνες βάδιζαν στο δρόμο.

کې Τέλος, το ερχόμενο πρωί (7/10) στις 9.30 πμ, άγνωστος με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό απο το υποκατάστημα της Eurobank, στη λεωφόρο Μαραθώνος 100 στη Νέα Μάκρη και διέφυγε πεζός.


کې Ακαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό φορτηγού με λαθρομετανάστες, το οποίο άρπαξαν την περασμένη Τρίτη δύο ένοπλοι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, αφού πρώτα τους αφόπλισαν στον Ασπρόπυργο. Στο πλαίσιο επιχείρησης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής είχε στηθεί μπλόκο στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, έπειτα από πληροφορίες ότι φορτηγό με λαθρομετανάστες θα περνούσε από το σημείο, με κατεύθυνση την Κόρινθο. Πράγματι, στις 23:20 το φορτηγό έφτασε στο σημείο όπου είχε στηθεί το αστυνομικό μπλόκο, όμως ο οδηγός του οχήματος μόλις αντιλήφθηκε την παγίδα εγκατέλειψε το όχημα και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Όπως διαπιστώθηκε, το φορτηγό μετέφερε 50 λαθρομετανάστες και ένας από τους αστυνομικούς, συνοδευόμενος από συναδέλφους του, ανέλαβε να το οδηγήσει στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη. Στο ύψος του Ασπροπύργου, όμως, δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, τούς έκλεισαν τον δρόμο, πυροβολώντας στον αέρα, ακινητοποίησαν τους αστυνομικούς και αφού τους κατέβασαν από το φορτηγό, τους πήραν τα όπλα. Στη συνέχεια ο ένας από τους ενόπλους πήρε το φορτηγό, ενώ ο δεύτερος έφυγε με το ΙΧ αυτοκίνητο. Ύστερα από καταδίωξη συνελήφθη αυτός με το ΙΧ αυτοκίνητο, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, είναι Ιρακινός και ανακρίνεται.


کې Απόπειρα ληστείας περιπτέρου στα Ιωάννινα, οδήγησε στον αυτοτραυματισμό του ενός ληστή. Στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, τρεις Αλβανοί σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους σε περίπτερο. Οι δύο παρέμειναν στο αυτοκίνητο και ο τρίτος με πιστόλι απείλησε την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου για να του δώσει τα χρήματα του ταμείου, η οποία όμως ψύχραιμη πάτησε το κουμπί του συναγερμού. Ο ληστής πανικοβλήθηκε και έφυγε τρέχοντας, αλλά στην προσπάθειά του να κρύψει το πιστόλι...στην ζώνη του, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην μέση. Λίγο αργότερα ο ατζαμής πιστολέρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απο φίλους του, όπου και συνελήφθει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2010 στις 2:04:00 π.μ. EEST  

Αυτό είναι ποιότητα ανθρώπινων πόρων! Φέρτε κι άλλους τέτοιου είδους!

Μιλάμε και για πολύ human resource management στην μεταναστευτική πολιτική...

ΑΧΕΡΩΝ 18 Οκτωβρίου 2010 στις 2:42:00 π.μ. EEST  

Aφεριμ Γιουνανισταν!...

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2010 στις 9:59:00 π.μ. EEST  

Φέρτε και άλλους επιβήτορες και "γονιμοποιητές" για τις ανωμαλάρες του Κολωνακίου

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2010 στις 12:28:00 π.μ. EEST  

οι φιλοι τοu αλβανοu ποu τον μετεφεραν και αuτοuργοι στην αποπειρα ληστειας σuνεληφθησαν αραγε?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP