Παράνομη Είσοδος στην 9η ΜΣΕΠ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Αρ. Ανακ. 077/2013
Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Παράνομη Είσοδος στην 9η ΜΣΕΠ

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:05, εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας της 9ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (9η ΜΣΕΠ), άνδρας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κινούνταν παράνομα εντός της Μονάδας.

Μετά τη σύλληψη, ο άνδρας, παραδόθηκε στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

΄Περισσότερες πληροφορίες από το Έθνος: Με μια φωτογραφική μηχανή και μια συσκευή GPS συνελήφθη σήμερα ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής σε εγκαταστάσεις ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας στο Πήλιο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας της 9ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου & Προειδοποίησης, στην οποία είχε μπει παράνομα.Ο συλληφθείς παραδόθηκε στην αστυνομία.


3 σχόλια:

Αναδελφος 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:49:00 μ.μ. EEST  

Θα πρεπει η ΕΥΠ να τον "ξεσκονισει" κανονικα, για να βγει καποια ακρη.Εργασιακη απασχοληση,τραπεζικοι λογαριασμοι, αρση απορρητου επικοινωνιας κλπ που οι ειδικοι γνωριζουν καλυτερα.Το να βρεθει κατα λαθος σε απαγορευμενη περιοχη, αντε να το καταλαβω αν δεν υπαρχει επαρκης σημανση. Ομως τα υπολοιπα που ειχε μαζι του, "μυριζουν" στοχοθετηση σαν την υποθεση με τους Τσεχους.

Ανώνυμος 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:37:00 μ.μ. EEST  

τι να "ξεσκονίσει" μωρε΄, που άλλα κι άλλα έπρεπε να είχε προλάβει με τους κοριούς παρακολούθησης που διαθέτει και όμως άφησε τα πράγματα να΄φτάσουν στο απροχώρητο και μαθαίνουμε το ότι γίνεται της κακομοίρας από τα κανάλια? και αν τα γνώριζε γιατί άφησε έκθετο τον πρωθυπουργό και δεν πήγαν, όποια ώρα και αν ήταν ή όπου κι αν ήταν και να του πουν ότι βαδίζουμε στον όλεθρο? αρκετά δεν έχουμε με την οικονομία? ή αν τον ενημέρωσαν τι έκανε? οι σοφοί σύμβουλοι τι του είπαν?
και κάτι ακόμη.
προχθές έγραψε ο άλλος ότι με όλα αυτά θα βάλουν χέρι και στους εφέδρους. μάγα ήταν? και να η ανακοίνωση των εφέδρων που θα γίνει το έλα να δεις....

Αναδελφος 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:16:00 μ.μ. EEST  

Συμφωνα με νεωτερο δημοσιευμα στο On alert στις 17:38, αφεθηκε ελευθερος με εντολη εισαγγελεα ο 50χρονος περιπατητης απο την Αθηνα, καθως διαπιστωθηκε οτι δεν ειχε τραβηξει καμμια φωτογραφια απο τις παρακειμενες στρατιωτικες εγκαταστασεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP