Πούλα, λέω στον χρηματιστή..

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Με αφορμή την πρόσφατη επανεμφάνιση μιας γνώριμης φιγούρας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μια πετυχημένη γελοιογραφία από το μακρινό 1999..Τότε που η "ισχυρή Ελλάδα" του Σημίτη, παρέδιδε σιδεροδέσμιο τον ηγέτη του ΡΚΚ στα αρπακτικά της Άγκυρας.

8 σχόλια:

Ευστάθιος Παλαιολόγος 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:32:00 μ.μ. EEST  

Που τους βρίσκεις ρε Ελλάδα;!

Φυσικά κι εδώ στη Κύπρο της ίδια ποιότητας έχουμε αλλά εμείς τουλάχιστο κάναμε ένα "διαλειμμα" με τον Παπαδόπουλο

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:23:00 μ.μ. EEST  

Στάθη σε παρακαλώ πολυ.
Αν ξερουμε να κάνουμε δυο πραγματα καλα στην Ελλάδα, αυτα είναι να διαλέγουμε πολιτικους και να παίζουμε στο χρηματιστήριο.
Τα πιάσαμε τα λεφτα μας.

Πάντως αυτούς τους ηγέτες, είμαι σίγουρος, μια μέρα θα τους γράψει η ιστορια. Θα υπάρχει ειδική-ονομαστική- αναφορά γι'αυτούς.

Ν.Μ.Π.

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:10:00 μ.μ. EEST  

Απόλυτα σωστή η γελοιογραφία και το σχόλιο, αλλά θα πρέπει να θυμάστε και μερικούς "free agents" τύπου Φαήλου, που συνέβαλαν στη διεθνή μας ξεφτίλα.

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:18:00 μ.μ. EEST  

Αλήθεια, γιατί δεν υπήρξαν αντίποινα στην Κένυα για τις τότε απειλές τους κατά της πρεσβείας μας (δεν εγγυόντουσαν ότι δεν θα έμπαιναν "ληστές" στην πρεσβεία μας);

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:11:00 μ.μ. EEST  

Εαν θυμάστε είχε πει και κάτι σωστό κατ΄εμέ,οι Έλληνες έχουν τους πολιτικούς που τους αξίζει!

Ανώνυμος 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:40:00 μ.μ. EEST  

Η ιστορία θα γράψει για υπερτριακονταετή εκτροπή του Ελληνικού Έθνους η οποία περιλαμβάνει και τους "ασορτί" πολιτικούς .
(Μη γράψει και για παραπάνω) .

Pro

Ανώνυμος 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:03:00 μ.μ. EEST  

Δυστυχώς όμως η ιστορία θα είναι ίδια με τα τελευταία χρόνια του βυζαντίου με τις πουλημένες δυναστείες να τρώνε και τους τούρκους να ενσωματώνουν καθημερινά κόσμο και επαρχίες. Και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει Παλαιολόγος να πέσει διατηρώντας την τιμή του έθνους.

μηδενιστής

Ανώνυμος 9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:18:00 μ.μ. EEST  

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ, ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP