Νέα υπέρπτηση ελληνικού εδάφους από τουρκικά μαχητικά

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πυκνώνουν οι υπερπτήσεις ελληνικών εδαφών από τουρκικά μαχητικά, καθώς από την αρχή του έτους έχουν σημειωθεί τουλάχιστον πέντε περιστατικά, με αύξουσα συχνότητα (16/4, 23/5, 31/7, 20/8, 5/9).

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 15:04 σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4 και 2 F-16, εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ και στις 15:24 τα 2 F-16 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν Αγαθονησίου σε ύψος 14000 ποδών. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:25.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, "το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική".

4 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06:00 μ.μ. EEST  

Δεν είμαστε φασίστες, δεν είμαστε ρατσιστές! Θέλουμε ανοιχτά σύνορα, ανοιχτούς ουρανούς, ανοιχτά μυαλά, ανοιχτούς κώλ@υς! Ας έρθουν οι κουμπάροι να πετάξουν και πάνω από την Ακρόπολη! Σκασίλα μας με αυτά τα ρατσιστικά παραληρηματικά πογκρόμ κατά του ανοιχτού μυαλού μας!

Ανώνυμος 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:56:00 μ.μ. EEST  

Τώρα που γνωρίζουν πλέον τα μογγολομεμέτια ότι δεν έχουμε όχι μόνο σφαίρες αλλά και σφεντόνες, θα μας κάνουν να χορεύουμε , όπως τους χόρευε το γαπ και ο μπαμπάς ανδρέας.

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:35:00 π.μ. EEST  

ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ. ΞΥΔΑΚΙ

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:02:00 μ.μ. EEST  

@Στον ανώνυμο του 1ου σχολίου

Ανοιχτό μυαλό δεν σημαίνει και αποδοχή των πάντων.
Ούτε σημαίνει ότι ΟΛΟΙ όσοι δεν είναι φασίστες και ρατσιστές έχουν ανοιχτό μυαλό.

Αλλά αν θέλεις να αποδομήσεις χωρίς επιχειρήματα μια θέση, επιστρατεύεις τον σαρκασμό, τα βάζεις όλα σ' ένα τσουβάλι, διαστρεβλώνεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP