To Eν Κρυπτώ στην "Α1"...

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009



Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση του άρθρου μας "Ο επικίνδυνος κύριος Μπεγλίτης, Μέρος 2ο" τον συνεργάτη της εφημερίδας Α1 ο οποίος υπογράφει ως Ζ.Τ ,όμως μια αναφορά στην πηγή απ'όπου αντέγραψε το κείμενο δεν θα έβλαπτε..

6 σχόλια:

Ανώνυμος 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:00:00 π.μ. EET  

Allh mia dhmosiografara me h8os kai eusunhdhsia...

Ανώνυμος 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:33:00 π.μ. EET  

Το copy&paste ζει και βασιλεύει.

Εκτός από την εισαγωγή (που είναι δική του) και το "Κάνετε ΛΑΘΟΣ κύριε υπουργέ..." (που δεν το αντέγραψε), όλο το υπόλοιπο κείμενο του άρθρου είναι αντιγραφή από το δικό σας, μέχρι και τα bold!!!

kostakoutas 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:50:00 μ.μ. EET  

Εγώ περισσότερο ως προσβολή θα το εκλαμβανα αγαπητό ενκρυπτω..

enkripto 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 5:56:00 μ.μ. EET  

Κώστα ,να είσαι σίγουρος ότι δεν το θεωρούμε "τιμή" μας σε καμία περίπτωση...

Νίκος 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:10:00 μ.μ. EET  

Άλλο ένα δείγμα της χρεωκοπίας των εφημερίδων. Έχουν στερέψει από ιδέες, ήθος (αν είχαν ποτέ), έμπνευση και κριτική σκέψη και στρέφονται στα blogs για να συμπληρώσουν την ύλη τους. Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους: Η ενημέρωση των πολιτών δεν αποτελεί πια προνόμιο των μεγαλοεκδοτών/εργολάβων/πολιτικάντηδων αλλά κτήμα κοινό όλων των Ελλήνων. Όσο copy-paste και να πέσει, τα μάτια σιγά σιγά ανοίγουν..Ας αρκούνται στον πλαγιαρισμό όσο προλαβαίνουν.Το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούνται. Ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Ανώνυμος 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:31:00 π.μ. EET  

Απίστευτο ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP