Παραλειπόμενα των ταραχών...

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009


-Ανανεώσιμο θέμα-
  • Τα παιδιά του βουλευτή ΠΑΣΟΚ (Β' Πειραιά) και Α' Αντιπροέδρου της Βουλής , Γ.Νιώτη ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες στην γιάφκα των αναρχικών στο Κερατσίνι, στην οποία οι αστυνομικοί βρήκαν σύνεργα παρασκευής μολότωφ (200 κενά μπουκάλια και μπιτόνια εύφλεκτου υγρού) σφυριά,βαριοπούλες, κοντάρια, κράνη και αριθμό αντιασφυξιογόνων μασκων. Λαμπρό παράδειγμα κύριε βουλευτά..
  • Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Άλτερ τα παιδιά του Γ.Νιώτη αφέθησαν ελεύθερα μετά απο πολιτική παρέμβαση του …κου Βούγια (αυτού που είναι υπεύθυνος για τη τήρηση της δημόσιας τάξης).
  • Ομάδα "επαναστατών των βορείων προαστίων" έσπασε τις πόρτες της πρυτανείας της Ακαδημίας Αθηνών, επιτέθηκε στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών , ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και κατόπιν ανέβηκε στην ταράτσα , κατέβασε την Ελληνική σημαία,την οποία αφού έκαψαν αντικατέστησαν με σύμβολο των "αναρχικών" (βίντεο για τον τραυματισμό)
  • Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών έδωσε εντολή να γίνει κατεπείγουσα έρευνα για να διακριβωθεί αν έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρύτανη και αν διαπιστωθεί ότι έγινε, να μπουν οι αστυνομικές δυνάμεις στην πρυτανεία και να συλλάβουν τους δράστες. Οι οποίοι δράστες φυσικά και δεν πρόκειται να περιμένουν στωικά εντός του οικήματος μέχρι να τελειώσει η "κατεπείγουσα έρευνα"...
Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να επανεξεταστεί επιτέλους το απαράδεκτο πανεπιστημιακό άσυλο παρανομίας και ασυδοσίας;
  • Τη λεηλασία μέρους των εμπορευμάτων που υπήρχαν στα καταστήματά τους από τους εμπλεκόμενους στα επεισόδια, καταγγέλουν οι καταστηματάρχες, οι επιεχειρήσεις των οποίων βρίσκονται στη Πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν, μετά την καταστροφή των βιτρινών των καταστημάτων τους, άγνωστοι μπήκαν σε αυτά και αφαιρούσαν εμπορεύματα. Στο μεταξύ, οι προσαχθέντες στη Θεσσαλονίκη ξεπερνούν τους 100, με τη μεγαλύτερη ομάδα από αυτούς να είναι αυτή η οποία περικυκλώθηκε από αστυνομικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή του πρώην υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. (newsblog)

9 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:25:00 μ.μ. EET  

Αντιεξουσιαστές που γεύονται καθημερινά τα οφέλη της εξουσίας και ενώ κυκλοφορούν με audi tt που τους πήρε ο μπαμπάς, πετάνε μολότοφ στα renault clio του λαουτζίκου για να σπάσουν πλάκα. Μ@λακισμένα.

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:25:00 μ.μ. EET  

Είσαι υπερβολικός, είσαι υπερβολικός!

Στο χώρο υπήρχαν μόνον μπουκάλια μπύρας για ανακύκλωση κηροζίνη για τη σόμπα.
Και βαριοπούλες, επειδή γινόταν εργασίες ρεντεκορασιόν στο στέκι.
Α, και αντιασφυξιογόνες μάσκες, λόγω της φασολάδας που είχε καταναλωθεί προηγουμένως.

Δεξιά σταγονίδια, μέσ΄στην προβοκάτσια είστε συνέχεια!

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:32:00 μ.μ. EET  

Σαν να μην έγινε τίποτα στις ειδήσεις. Όμως όποιος βρέθηκε στο κέντρο σήμερα άλλα είδε.

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:04:00 μ.μ. EET  

Oi eidiseis to eipan (ochi vevaia stin ektasi pou kalypsan ta persina gegonota, alla se osa kanalia eida, to eichan prwto thema)

tzikisXL 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:28:00 μ.μ. EET  

Βασικά συμφωνώ στην μη δημοσιοποίηση από τα ΜΜΕ της έκτασης των επεισοδίων, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω όξυνση της κατάστασης.

Αυτή είναι και η διαφορά στην διαχείριση από την ΝΔ το 2008.

Μπορεί να γίνονται καταστροφές, καταπάτηση εθνικών συμβόλων και άλλες "επιστημονικές" ενέργειες, αλλά καλό είναι να μην οξύνεται το πρόβλημα, μέσω των ΜΜΕ, τα οποία και σε τελική ανάλυση, μπορούν να γίνουν ανεξέλεγκτα, όπως και οι διαδηλωτές....

Ανώνυμος 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:51:00 π.μ. EET  

An diacheirizotan etsi tin krisi i ND to 2008, ta idia kanalia kai oi idioi dimosiografoi, pou simera epikrotousan tin stasi tis astynomias, tha "diamartyrontan" gia tin astynomokratia klp.

Ανώνυμος 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:43:00 μ.μ. EET  

telika ta paidia tou Niwti afethika elefthera i oxi?!?

Alla diavazoume edw, alla stin kathimerini kai alles efimerides!

Ανώνυμος 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 3:57:00 μ.μ. EET  

Φτού νά φάς τή γλώσσα σου....
Ωραίες ιδέες τούς βάζεις...
Ακου Renault clio. Πώς σού 'ρθε?
Λοιπόν, ανώνυμε 6 Δεκ 7:25μμ, άν στοχοποιηθεί τό σαραβαλάκι μου θά σέ θεωρήσω ηθικό αυτουργό.

Ανώνυμος 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:45:00 μ.μ. EET  

To άλλο το είδατε ?? Βγήκε ο Τσίπρας σε κανάλια για δηλώσεις και πίσω του σε μιά βιβλιοθήκη φαινόταν σκόπιμα η φώτο του Τσε Γκε Βάρα. Το μήνυμα που έμμεσα θέλει να περάσει έτσι είναι ,,παιδιά συνεχίστε και μην σταματήσετε, κάντε επανάσταση,,.

Για το ρεσάλτο τα άδεια μπουκάλια φυσικά δεν τα πήγαινε εκεί κάθε παιδί από το σπίτι του για να περνάει το όχημα ανακύκλωσης του Δήμου να τα μαζεύει, το μπιτόνι καύσιμα δεν ήταν για την σόμπα ( ειπώθηκε πως δεν υπήρχε καν σόμπα στον χώρο..) , οι βαριοπούλες δεν ήταν για οικοδομικές εργασίες, οι μάσκές δεν ήταν για την προστασία από το νέφος.
Το τι ηλίθιες δικαιολογίες ακούστηκαν σχετικά, και ειδικά από μορφωμένα κιόλας άτομα δεν περιγράφονται..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP