Ορφανοτροφείο "Η Θητεία"

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Την ίδια στιγμή που το ΥΠΕΘΑ προωθεί περικοπές στα λειτουργικά έξοδα κρίσιμων μονάδων και κατάργηση της συμμετοχής μηχανοκίνητων στις παρελάσεις...ετοιμάζει την επανέκδοση του περιοδικού Θητεία, για να βολέψει τα πράσινα ορφανά της "4ης εξουσίας". Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews η κάθε έκδοση κοστίζει 48.000 ευρώ! χωρίς να υπολογιστούν οι αμοιβές των πράσινων δημοσιογράφων. Να ακόμα μια απο τις "ιερές αγελάδες" τις οποίες δεν σκέφτηκε να αγγίξει η ηγεσία της Μεσογείων. Μπράβο κύριοι, αυτό θα πει σωστές προτεραιότητες..

7 σχόλια:

N 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 1:53:00 μ.μ. EET  

Κοιτα να δεις τι σκαρωσανε τα πασοκια για να φανε!!εννοια τους ομως τους εχουμε στο μικροσκοπειο!μπραβο!!

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:55:00 μ.μ. EET  

Φίλε, δε "σκαρώσανε τα πασόκια κάτι" για να φάνε.

Βρήκαν ένα μηχανισμό φαγοποτιού έτοιμο και σε λειτουργία (από τη Νέα Δημοκρατία) κι επειδή δεν είναι χαζά παιδιά, τον εκμεταλλεύονται χαρωπά.

Τις εντυπώσεις (και την ουσία) θα την κερδίσει όποιος κλείσει το μαγαζάκι. Η ΝΔ είχε την ευκαιρία της και δεν το έκανε. Απ΄ότι φαίνεται, το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει απλώς μια λαμπρή παράδοση.

enkripto 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:42:00 μ.μ. EET  

Αδελφέ, το Θητεία δεν εκδίδεται πλέον. Τώρα θέλουν να το ξαναβγάλουν..

Την αναστολή έκδοσης την έκανε ο Μειμαράκης (προς τιμήν του)επειδή έθρεφε αργόμισθους εις βάρος του προυπολογισμού του υπουργείου, τα καλά να τα λέμε. Οποτε αυτό που λές δεν ισχύει

Ανταλακτικά και καύσιμα γιοκ, αλλά οι αργομισθίες, αργομισθίες

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:47:00 μ.μ. EET  

Στο καινούργιο τεύχος θα έχει Μενεγάκη - Λάτσιο;

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 8:34:00 μ.μ. EET  

οποιος είχε την ατυχία να ασχοληθεί με αμυντικά περιοδικά στην Ελλάδα από το 96 μέχρι πρότεινως, πάντοτε έβλεπε κάποιους που είτε το παίζανε πασοκ, νεα δημοκρατία ή σουπερ-πατριώτες και αντλούσαν χρήματα από όλες τις κυβερνήσεις γράφοντας πρόχειρα αρθράκια- και διατηρώντας τις επαφες τους με τα γραφεία τύπου εταιρειών οπλικών συστημάτων. Σουπερ υποκριτές, αλλά τα ονοματά τους τα ξέρουν όσοι έχουν ξεφυλλίσει τα περιοδικά αυτά. Πιθανόν είναι οι ίδιοι που προσπαθούνε να φανε κάτι τώρα με τη Θητεία.

Ανώνυμος 1 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:10:00 μ.μ. EET  

Την αναστολή έκδοσης την έκανε ο Μειμαράκης (προς τιμήν του)επειδή έθρεφε αργόμισθους εις βάρος του προυπολογισμού του υπουργείου, τα καλά να τα λέμε. Οποτε αυτό που λές δεν ισχύει

Αν είναι έτσι, πάσο. Και με το Βαγγέλα να παραμένει ένας από τους χειρότερους υπουργούς αμύνης που πέρασαν κάτα τη Μεταπολίτευση...

enkripto 2 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:23:00 μ.μ. EET  

ουδεμια αντιρρηση επ'αυτου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP