Η Φωτογραφία της εβδομάδας

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

..Το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Focus το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο : "Απατεώνες στην Οικογένεια του Ευρώ - Θα μας φάει τα χρήματα μας η Ελλάδα" και απεικονίζει την Αφροδίτη της Μήλου ,ντυμένη με την γαλανόλευκη ,να κάνει άσεμνες χειρονομίες..

Το παραλήρημα της γερμανικής φυλλάδας συνεχίζεται και στις εσωτερικές σελίδες όπου κάτω από τον τίτλο 2000 χρόνια παρακμή, διαβάζουμε :"Από το λίκνο της Ευρώπης στην πίσω αυλή της Ευρώπης Η πτώση της Ελλάδας είναι άνευ προηγουμένου. Πώς μπορούσε να συμβεί αυτό;"

Η απίστευτης βλακείας "έμπνευση" των συντακτών του περιοδικού Focus, αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο σε μια σειρά από προκλητικά δημοσιεύματα γερμανικών ΜΜΕ τις τελευταίες εβδομάδες, για τα οποία δεν υπάρχει απολύτως καμία ελληνική αντίδραση. Και πως θα μπορούσε να υπάρχει άλλωστε, αφού μετά από τετράμηνη περίοδο αδράνειας ο αρμόδιος υπουργός αποφάσισε προσφάτως να χτυπήσει την πόρτα του Βερολίνου για δανεικά..

Σχετικό άρθρο του Ν.Ζ : Άι στην ευχή κυρία Μέρκελ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Φεβρουαρίου 2010 στις 8:56:00 μ.μ. EET  

¨Ε όχι και "Αϊ στη ευχή κυρία Μέρκελ" Καλλίτερα θα ταίριαζε το "Αι στο διάολο γουρούνια που έχετε και μούρη και μιλάτε από πάνω" Για πέστε αλεύρι ρε τρισάθλιοι ούνοι!!! Τα Καλάβρυτα, το Δίστομο. η Βιάννος, η Κάνδανος τα Κεδρύλια, το Δοξάτο, και τόσα άλλα μέρη που πάτησε το βρωμερό πόδι σας, σας γυρεύουν. Δολοφόνοι αθώων παιδιών, γυναικών και ανυπεράσπιστων γερόντων. Δώστε μας πίσω τα κλεμμένα, και μετά θα δούμε ποιός χρωστάει και σε ποιόν. Ούτε μια συγνώμη δεν έχετε ζητήσει ακόμα. Το μόνο κράτος που είχε νεκρούς πό την πείνα κατά την διάρκεια της άθλιας κατοχής σας ήταν η Ελλάς, ρε υπάνθρωποι. Τα Ελληνόπουλα θέλατε να εξαφανήσετε γουρούνια. Και μιλάτε από πάνω;; Ένα εκατομύρριο Έλληνες χάθηκαν εξ' αιτίας σας. Καμιά άλλη χώρα δεν έχασε το 10% του πληθυσμού της. Μόνον η Ελλάς. Αλλά δεν φταίτε εσείς. Οι άχρηστοι, ανιστόριτοι και προσκυνημένοι πολιτικάντηδες της Ελλάδος φταίνε. Που δεν σας έχουν τρίψει στην σκατόφατσά σας, τον τόμο με τα εγκλήματα που διαπράξατε από το 1941 έως την ώρα που ξεκουμπιστήκατε το 1944. Ουστ!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ που έχετε το απύθμενο θράσσος να "μιλάτε". ΟΥΣΤ!!!!!!

Ανώνυμος 22 Φεβρουαρίου 2010 στις 9:06:00 μ.μ. EET  

Γιατί δεν απαντούμε με μία ανάλογη κίνηση συμβολικού χαρακτήρα.

Π.χ. η Μέρκελ με μουστάκι αλά Χίτλερ και στολή SS με τον αγκυλωτό σταυρό να σχηματίζεται από τα αστέρια της ΕΕ, να δείχνει την είσοδο του Άουσβιτς σε μία σειρά από ταλαίπωρους Έλληνες με κολλημένη στο στήθος μία ευμεγεθή Ελληνική σημαία, οι οποίοι φρουρούνται από ένοπλους χρηματιστές με τα γνωστά γερμανικά κράνη και το σήμα του ευρώ στο πλάϊ.
Εκτύπωση σε γιγαντοαφίσσα και ανάρτηση ακριβώς απέναντι από την Γερμανική πρεσβεία, και στο Ελ.Βενιζέλος.

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2010 στις 2:26:00 μ.μ. EET  

why the Germans entered the European Union? To be readmitted to the human race after all they have done in two world wars. Why they had bought Greek bonds? To get rich! (and now are afraid of losing their money) Why did they want the Euro? To sell their products and profit! Germans always had been characterised by a tremendous lack of taste and this hideous cover shows why all Europeans should always suspect the Germans. Do not buy German products; a German car is not a sign of prestige. It is just an approval of their dominance; Let us all challenge this!!!

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:10:00 μ.μ. EET  

I FOTOGRAFIA INE APEHTHIS I OUSIA OMOS TOU ARTHROU INE ALITHIS...
PIKRI I ALITHIA.
LATHOS I EMETIKI FOTOGRAFIA.
ENAS TAFOS SAN PROTOSELIDO THA ITAN KALITERI EPILOGI...AFOU ECSO DIHNI KATHAROS KAI MESA INE TA SKOULIKIA KAI I SIPSI...

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:42:00 μ.μ. EET  

Σε ενα απο τα αρθρα γραφει οτι οι σημερινοι Ελληνες δεν εχουν καμμια σχεση με τους αρχαιους Ελληνες. Οι τελευταιοι αληθινοι Ελληνες ζουν στην Μανι γραφει. Αναφερει και την γνωμη του Fallmerayer για τους Ελληνες. Τι γνωμη θα εχουν για τους κατοικους της Ελλαδας στο μελλον Γερμανοι, και αλλοι λαοι, μετα απο τις ελληνοποιησεις εκατομμυριων λαθρομεταναστων ? Τωρα δεν εχουν δικιο με αυτα που γραφουν, στο μελλον ομως δυστυχως θα εχουν, ετσι οπως πανε τα πραγματα στην Ελλαδα στον τομεα της μεταναστευσης. Εκατομμυρια αλλοδαποι ηρθαν στην Ελλαδα απο το 1990 και μετα, και αλλα εκατομμυρια θα ερθουν στο μελλον. Οχι ως τουριστες, αλλα ως αυριανοι συνπολιτες ερχονται ! Η μεταναστευση προς την Ελλαδα δεν θα σταματησει απο εδω και περα για ουτε μια ημερα ! Ωρα να ξυπνησουν οι Ελληνες. Ηδη ειναι αργα...

Ανώνυμος 23 Φεβρουαρίου 2010 στις 9:22:00 μ.μ. EET  

>>>why the Germans entered the European Union? To be readmitted to the human race after all they have done in two world wars<<<

Same goes for EU candidate multi-genocidal Turkey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP