Βίντεο απο τη "μάχη του Βύρωνα"

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010



Άνευ σχολίων. Αθήνα 16-2-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:32:00 μ.μ. EET  

Βάλε ένα Σλάβο να περιγράφει και άνετα το παρουσιάζουμε σαν την μάχη στη Κράινα.

Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:41:00 μ.μ. EET  

Δρόμο απέλαση οι νεοψυφοφόροι του ΠΑΣΟΚ

tzikisXL 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:16:00 π.μ. EET  

Θα ήθελα να τονίσω κάτι...

Όσοι έχουν πάρει μέρος σε στρατιωτική άσκηση ΤΑΜΣ ή έστω έχουν κάνει 3-4 βολές στην ζωή τους, θα ξέρουν πως είναι να βρίσκεσαι κοντά σε καταιγισμό πυρών. Όταν υπάρχουν τέτοιες συνθήκες (βλέπε αστικό περιβάλλον), τότε τα πάντα μπορεί να συμβούν (και δυστυχώς συνέβησαν).

Θα μπορούσαν οι σφαίρες που έπεφταν εκατέρωθεν, να χτυπήσουν είτε τους αστυνομικούς που βλέπουμε στο video, είτε ακόμα και τον εικονολήπτη από το μπαλκόνι του...

Εγώ θα προτιμούσα να μην σχολιάζουμε τέτοιου είδους περιστατικά, για τον απλούστατο λόγο ότι άλλο να βρίσκεσαι μέσα στον "χαμό" και άλλο να το βλέπεις ως video ή εικόνα εκ των υστέρων.

Κρίμα για το παλικάρι.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP