Έκρηξη στο πολιτικό γραφείο του Μ.Χρυσοχοίδη

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη απόψε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού ..Προστασίας του Πολίτη στο Περιστέρι, στη συμβολή των οδών Τζον Κένεντι και Θηβών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η βόμβα ήταν μέσα σε σακούλα, η οποία είχε τοποθετηθεί μεταξύ 1ου ορόφου και ισογείου, ενώ δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Οι πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο σημείο αφότου ειδοποιήθηκαν από κάποιον που είδε το μηχανισμό. Αφού αποκλείστηκε η περιοχή και έκλεισε προσωρινή η λεωφόρος Θηβών, πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν με ελεγχόμενη έκρηξη την βόμβα,τα υπολείμματα της οποίας μεταφέρθηκαν για εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Ερώτηση 17/2 : «Το φαινόμενο της μαζικής τρομοκρατίας που υπάρχει πια στη χώρα και της λογικής του αντάρτικου πόλεων συμβαίνει εδώ, στην Ελλάδα, στην Κολομβία και ενδεχομένως και στην Καμπούλ...»

Η παραπάνω ρήση αποδίδεται σε:
α) αντιεξουσιαστή φίλο γνωστού υπουργού
β) Αφγανό πολέμαρχο Παστούν
γ) πολιτικά έκθετο θαυμαστή του επιθεωρητή Κλουζώ

1 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2010 στις 11:01:00 μ.μ. EET  

Έκανες το σώμα μπουρδελέ, Μικελέ! Μικελέ-ε-έ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP