Η ΜΙΤ θα δολοφονούσε τον στρατηγό Ματαφιά (?)

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009


[Παραθέτουμε δυο αναρτήσεις απο τα ιστολόγια geopolitics-gr και spynews-gr..Η πρώτη αποτελεί μετάφραση άρθρου της εφημερίδας Βατάν,η δεύτερη σχολιασμό επι του άρθρου]

Vatan
(12/5/2009)


ο Μουράτ Γιλντιρίμ, γιος του Μαχμούτ Γιλντιρίμ, γνωστού με την κωδική ονομασία «Γεσίλ» (Πράσινος), έγραψε βιβλίο αναφορικά με τη ζωή του πατέρα του, για τον οποίο υπάρχουν ισχυρισμοί ότι εργάστηκε για τη ΜΙΤ και την Υπηρεσία Πληροφοριών της Στρατοχωροφυλακής JİTEM και ότι ήταν ο ηθικός αυτουργός, αλλά και ο εκτελεστής, πάρα πολλών δολοφονιών, που μέχρι σήμερα παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Στο εν λόγω βιβλίο και στο κεφάλαιο «Επιχειρήσεις στο εξωτερικό» περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, στις οποίες είχε λάβει μέρος και ο Γιλντιρίμ.

Ο γιος του, αναφορικά με το θέμα αυτό, γράφει: «Ο πατέρας μου συμμετείχε σε άπειρες επιχειρήσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Μετά την εγκατάστασή μας στην Άγκυρα, γνωρίζω ότι μετέβη στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, το Ιράν, την Ουγγαρία, το Βέλγιο, τη Ρουμανία, τις Βρυξέλλες και τη Βηρυτό. Δεν γνωρίζω, όμως, το σκοπό των ταξιδιών του.

Μετέβησαν, επίσης, στην Ελλάδα για έναν στρατηγό. Για την ακρίβεια, δεν θυμάμαι εάν ο Έλληνας ήταν ναύαρχος ή στρατηγός. Οι δικοί μας τον είχαν εντοπίσει στην κοιλάδα Μπεκάα. Τον φωτογράφισαν ενώ έμπαινε και έβγαινε στον καταυλισμό Μαχσούν Κορκμάζ. Αυτός, όχι μόνο παρείχε υποστήριξη στο ΡΚΚ, αλλά εκπαίδευσε και τους τρομοκράτες.

Μεταβαίνουν, λοιπόν, στην Ελλάδα, προκειμένου να διοργανώσουν μια επιχείρηση. Όμως, συμβαίνει μια αναποδιά, με συνέπεια η Ελληνική Αστυνομία να συλλάβει τον πατέρα μου. Τον βασανίζουν για τρεις-τέσσερις ημέρες, προκειμένου να τον αναγκάσουν να μιλήσει. Ο πατέρας μου δεν μιλά. Κατόπιν αυτού, παραδίδουν τον πατέρα μου σε τουρκική αντιπροσωπεία, η οποία είχε κινητοποιηθεί. Οι ελληνικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, τη στιγμή που τον παραδίδουν, λένε: “Ελπίζουμε να μην έχετε άλλον άνθρωπο σαν και αυτόν”».

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ της εφημερίδας: Ο ε.α. στρατηγός Δημήτρης Ματαφιάς είχε συναντηθεί αρκετές φορές με τον Οτζαλάν στην κοιλάδα Μπεκάα. Είχε συμμετάσχει σε πολλές συναντήσεις του ΡΚΚ στην Αθήνα. Μάλιστα, ισχυριζόμενος ότι είναι και ο εκπρόσωπος του Οτζαλάν, είχε διαβάσει δικά του μηνύματα.]

Παράθεση απο spynews-gr :

Δημοσιεύσαμε πρίν δύο ημέρες, ανάρτησή μας με τον τίτλο «H "απόπειρα" δολοφονίας του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν και τα χαμένα 5.000.000 δολάρια της ΜΙΤ», όπου περιγράψαμε τις προσπάθειες της ΜΙΤ για την δολοφονία του Α. Οτσαλάν. Η Τουρκική εφημερίδα Vatan έρχεται με δημοσίευμά της και μας πληροφορεί, για μια άλλη προσπάθεια της ΜΙΤ να διαπράξει δολοφονία, και μάλιστα επί Ελληνικού εδάφους!

Παραθέτουμε κάτωθι, το δημοσίευμά από φιλικό μας ιστολόγιο, με τις εξής επισημάνσεις μας για πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας.-

-Ο υποψηφίος στόχος για δολοφονία, ήταν ο γνωστός πατριώτης Ναύαρχος (ε.α) Αντώνης Ναξάκης και όχι ο Στρατηγός Ματαφιάς.

- Οι Τούρκοι δολοφόνοι της ΜΙΤ, συνελήφθησαν συμπτωματικά, από την Τροχαία, καθώς είχαν οδεύσει με το αυτοκίνητό τους, αντίθετα σε μονόδρομο. Ανακαλύφθηκε ο οπλισμός τους και έτσι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

- Μαζί με τον Μαχμούτ Γιλντιρίμ, στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και ο γνωστός Γκρίζος Λύκος δολοφόνος, Τσατλί.

-Ουδεμία ανάκριση ουσίας έγινε, ούτε κανείς προέβη σε ξυλοδαρμό των Τούρκων δολοφόνων. Ο συγγραφέας απλά, θέλει να ηρωοποιήσει τον πατέρα του.

- Η Τουρκική Πρεσβεία της Αθήνας, έκανε άμεση παρέμβαση στον τότε Υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και για άγνωστους λόγους, απλά οι Τούρκοι δολοφόνοι της ΜΙΤ, απελάθηκαν από την Ελλάδα. Κρατήθηκαν μόνο τα όπλα τους.

Η υποτέλεια και το Ελλαδικό «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» σε όλο του το μεγαλείο...

Πηγές : spynews-gr , geopolitics-gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP