Αναστέλουν την δράση του Αλβανικές παραστρατιωτικές οργανώσεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009


"The Albanian National army and the Albanian National Union Front have a historical mission to liberate and reunite albanians in their centuries old native lands ,in a single democratic state,in the Balkans"

Η είσοδος της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και η πιθανή Ευρωπαϊκή της προοπτική, υποχρεώνουν την κατάργηση τρομοκρατικών Αλβανικών παραστρατιωτικών και αλυτρωτικών ομάδων.

Με ανακοίνωσή τους στις 10 Μαΐου 2009, οι παραστρατιωτικές οργανώσεις της Αλβανίας, «Μέτωπο για την Εθνική Ενοποίηση των Αλβανών-FBKSH» και ο «Εθνικός Αλβανικός Στρατός-AKSH» αναστέλλουν τις «δραστηριότητές» τους.

Στην ανακοίνωσή τους, δηλώνουν πως αναστέλλουν προσωρινά την δράση τους και προσχωρούν στον «Πολιτιστικό Σύλλογο για την Ταυτότητα και την Εθνική Ενοποίηση-SHAIBK».

Κοινός στόχος των οργανώσεων, η δημιουργία μιας «Εθνικής Αλβανίας» .

spynews-gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP