Σαρανταέξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνα

Κυριακή 24 Μαΐου 2009


Σαρανταέξι αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, στις συγκεντρώσεις και πορείες που πραγματοποίησαν Μουσουλμάνοι με αφορμή το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης στον 'Αγιο Παντελεήμονα, όπου σύμφωνα με καταγγελία Ιρακινού, αστυνομικός την ώρα που του έκαναν έλεγχο του έσκισε ένα απόσπασμα από το Κοράνι που είχε πάνω του.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ, εφτά από τους συλληφθέντες είναι τραυματισμένοι και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ενώ επίσης τραυματίσθηκαν από πέτρες και άλλα αντικείμενα επτά αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ασπίδες, κράνη και άλλο εξοπλισμό των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αλλοδαποί πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις στην Ομόνοια και το Σύνταγμα και στη συνέχεια διασπάσθηκαν σε πολλές ομάδες, πραγματοποιώντας πορείες προς διάφορες κατευθύνσεις.

Σε όλο το διάστημα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι διαδηλωτές πετούσαν συνεχώς αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης στο Σύνταγμα και σε άλλα σημεία.

Πέριξ της πλατείας Βικτορίας οι αλλοδαποί προξένησαν φθορές σε 75 αυτοκίνητα και σε τζαμαρίες πέντε καταστημάτων και μιας τράπεζας.

Τελικά, η αστυνομία τους διέλυσε στη διασταύρωση Ιουλιανού και Γ' Σεπτεμβρίου, όπου έγιναν και οι περισσότερες συλλήψεις.

Το απόγευμα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο, που σύμφωνα με την καταγγελία είναι απόσπασμα του κορανίου και έσκισε ο αστυνομικός στον 'Αγιο Παντελεήμονα. Πρόκειται, για δύο κόλλες χαρτιού με αραβικά γράμματα, διπλωμένες στα τέσσερα, οι οποίες ήταν τυλιγμένες με χαρτοπετσέτα και χαρτομάντιλο και δεμένες με μονωτική ταινία.

Όπως είπε αξιωματικός της αστυνομίας, ο αστυνομικός που έκανε τον έλεγχο στον Ιρακινό δεν γνώριζε ότι πρόκειται για απόσπασμα του Κορανίου και άνοιξε το περιτύλιγμα για να ελέγξει αν περιείχε ναρκωτικά και πάνω σε αυτή την ενέργεια σκίστηκε λίγο το έγγραφο με το ιερό κείμενο.

Η υπόθεση, πάντως, έχει φτάσει στη δικαιοσύνη..

express.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος 24 Μαΐου 2009 στις 9:38:00 π.μ. EEST  

Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο σοβαρά. Η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να αντιληφθούν ότι το θέμα δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης. Πρέπει να δράσουμε οργανωμένα όλοι. Γιατί κινδυνεύουμε πραγματικά.

Η τρομοκρατία του Ισλάμ είναι πολύ πιο σοβαρή και αιματηρή από την ψευτοτρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών που βιώνουμε τόσα χρόνια.

Το κοράνι ήταν ήδη σχισμένο! 24 Μαΐου 2009 στις 4:29:00 μ.μ. EEST  

Κάποιοι βιάζονται να βγάζουν στημένες ειδήσεις

Οι λαθρομετανάστες που συνέχισαν να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας για τρίτη μέρα σήμερα ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν κάθε μεσημέρι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πυρπολήσεις, καταστροφές, ληστείες, λεηλασίες. Πατρόνοι τους σε αυτό η ψευτοαριστερά και οι αναρχοφασίστες.




Αφορμή για τη συγκέντρωση μας είπαν ότι στάθηκε το γεγονός πως κάποιος αστυνομικός έσχισε το κοράνι. Σήμερα η αλήθεια φάνηκε κι όλα ήλθαν τούμπα. Δεν τους βγήκε η μπεσαμέλ και είπαν τι πραγματικά συνέβη, το κατά πόσο θα το προβάλλουν ευρέως παραμένει άγνωστο.

Σήμερα ακούστηκε από το ραδιόφωνο αλλά το πέρασαν στα ΨΙΛΑ ως συνήθως.

Ένας λαθρομετανάστης είχε επάνω του σχισμένες σελίδες από το κοράνι. Ήταν διπλωμένες τόσες φορές και με τέτοιο τρόπο που παρέπεμπαν σε κάτι ύποπτο. Ο αστυνομικός - που κατά "σύμπτωση" είχε λάβει μέρος στην επιχείρηση σκούπα την προηγούμενη μέρα, οπότε τους ήταν οικείος- του ζήτησε να δει τι έχει τυλιγμένο στο χαρτί και ως όφειλε να κάνει ξεδίπλωσε τα τυλιγμένα χαρτιά γιατί το θεώρησε ύποτο και έκανε έλεγχο για ναρκωτικά ή άλλες παράνομες ουσίες. Το κοράνι λοιπόν ήταν ΗΔΗ ΣΧΙΣΜΕΝΟ και οι σελίδες που μας έδειξαν ήταν άκρως παραπλανητικές. Τα ΜΜΕ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση σαφώς πατρονάρουν και αυτά με τον τρόπο τους τα επεισόδια μεταδίδοντας ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που οι ΛΑΘΡΟμετανάστες ή οι πατρόνοι τους τους δίνουν.

Είπαμε και σε περασμένη ανάρτηση πως η αστυνομία εχει εξαπολύσει επιχειρήσεις εκκαθάρισης του κέντρου της Αθήνας και των πέριξ περιοχών στην προσπάθειά τους να καθαρίσουν την περιοχή από την παρανομία και την εγκληματικότητα.

Οι λαθρομετανάστες αντιδρούν σε αυτό και το μήνυμα είναι σαφές. Την Αθήνα γουστάρουν να την ελέγχουν αυτοί. Ναρκωτικά, trafficking, λαθρεμπόριο, διαρρήξεις, ληστείες, εμπόριο όπλων και όλα τα καλούδια. Προσχήματα θα βρούν πολλά για να πυρπολήσουν, να καταστρέψουν και να λεηλατήσουν και πάλι. Όσο εμείς τους ανεχόμαστε παραδεχόμενοι την ήττα μας έχουμε να δούμε τρισχειρότερα.

Ανώνυμος 24 Μαΐου 2009 στις 4:56:00 μ.μ. EEST  

αν ειχε γηνει αυτο στην γερμανια
θα τους ειχαν στειλει δεμενους πησωκολητα απο κει που ηρθαν.Οχι μονον αυτους αλλα και εκεινους που τους ξεσηκωνουν και ειναι πολυ γνωστοι.Οι μασκες εχουν πεσει πια,τι περημενει επιτελους η ελληνικη δικαιοσυνη μας προσβαλουν σαν λαο με αυτην την αδιαφορια.Αυτα πρεπει να σταματισουν εδω και τωρα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP