Και κερατάς και δαρμένος..

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Όχι μόνο αναχαιτίζουν τα μέσα της FRONTEX αλλά ανακοινώνουν και επίσημα την "παραβίαση" που υπέστησαν στην Θράκη απο το εν λόγω ιταλικό ελικόπτερο οι "ευρωπαίοι γείτονες"..μεταφράζουμε απο την σελίδα του τουρκικού γενικού επιτελείου

"Στις 13 Μαιου 2009 ,ελικόπτερο του οποίο ο τόπος αναχώρησης δεν ήταν δυνατό να αναγωρισθεί ,εισήλθε μεταξύ 17.57-18.03 απο τον ελληνικό εναέριο χώρο στην τουρκική περιοχή Μακρά Γέφυρα-Κύψελα (Uzunköprü-İpsala) ,πετώντας σε ύψος 400 ποδών και πραγματοποίησε παραβίαση του τουρκικού εναερίου χώρου για 3 λεπτά"

Γιατί, κύριε Μεημαράκη, δεν βγάζει το υπουργείο Άμυνας καθημερινά ανακοίνωση με τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας από τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη για να δείχνει προς τα εξω ποια είναι η πραγματική κατάσταση στον αέρα? Γιατί αρκείται να στελνει το γραφείο τύπου σας ...sms στους στρατιωτικούς συντάκτες? (όπως μας ενημερώνει το ΠΑΡΟΝ). Γιατί να μην βγαίνει καθημερινά επίσημη λίστα παραβιάσεων και αφήνουμε τους απέναντι να "παίζουν μπάλα" μόνοι τους στον συγκεκριμένο τομέα μπουκώνοντας καθημερινά την ιστιοσελίδα του γενικού επιτελείου τους με ανακοινώσεις για τις ελληνικές παραβιασεις!! και παρενοχλήσεις των "ασκούμενων" μέσων τους στον "διεθνή χώρο του Αιγαίου"? Τι εντύπωση θα σχηματίσει ο ξένος παρατηρητής ,τι εκπέμπει προς τα έξω η οχι και τόσο ανεξήγητη αδράνεια σας στον συγκεκριμένο τομέα? Πόσο ακόμα θα πληρώσουμε τις αρχηγικές φιλοδοξίες των ιθυνόντων του ΥΠΕΞ και την σιωπηρή συγκατάθεση του ΥΠΕΘΑ?

Η Τουρκική παρενόχληση όπως την κατέγραψε η τηλεόραση ΔΕΛΤΑ της Θράκης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP