Φανατικός ισλαμιστής συνελήφθη για επίθεση εναντίον Αστυνομικού τμήματος

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Σύριος λαθρομετανάστης είναι τελικά ο δράστης της επίθεσης με βόμβα μολότωφ εχθές στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγ.Παντελεήμονα .Ο 26χρονος συνελλήφθη χθές το βράδυ στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα απο αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας και οδηγείται .σήμερα στον εισαγγελέα για παραβαση του νόμου περι οπλων και εκρηκτικών

Να σημειώσουμε (για όσους δεν το αντιλήφθηκαν) ότι χθές έλαβε χώρα πορεία λαθρομεταναστών !! στο κέντρο των Αθηνών συνεπικουρούμενων απο ακροαριστερα στοιχεία και "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις" ,κατα την διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν καταστροφές σε σταθμευμένα οχηματα και καταστηματα της περιοχής. Η πορεία έγινε σε διαμαρτυρία για την επιχείρηση σκούπα που διεξηγαγε η αστυνομία την προηγούμενη ημέρα στην δοκιμαζόμενη περιοχη του Αγ. Παντελεημονα καθώς και για την "έλλειψη σεβασμού" των αστυνομικών εναντίον της μουσουλμανικής θρησκείας καθώς σύμφωνα με καταγγελίες των λαθρομενταστών (που υιοθετησαν ακρίτως αναρχικές και ακροαριστερές ιστιοσελιδες αλλα δυστυχώς και αθηναικα ΜΜΕ) ένας εκ των αστυνομικων "έσκισε το
Κορανι".

Την ίδια ακριβώς δικαιολογία χρησιμοποίησε και ο συλληφθής φονταμεταλιστής ο οποίος δήλωσε ότι οι αστυνομικοί "έσκισαν απόσπασμα του κορανίου που είχε στην τσέπη του" γεγονός που τον οδήγησε στην πράξη του..

Photobucket

Ανάλογες "εκδηλώσεις" έχουν προγραματιστεί για σήμερα στο κέντρο απο φανατικούς ισλαμιστές και ντόπιους κολαούζους ,αυτή την φορά προφανώς πιο οργανωμένα και μαζικα..

Κατα την προχθεσινη...απαραδεκτη επιχειρηση της ΕΛΑΣ κατα της εγκληματικοτητας στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα (ο οποίος θυμίζει πραγματικα Φαρ Ουέστ) προσήχθησαν 86 άτομα και συνελήφθησαν 44.Το ..μενού της χθεσινής ημέρας περιελάμβανε 34χρονο Ιρακινο λαθρομεταναστη ο οποίος άρπαξε την τσάντα 46χρονης Κινέζας, 26χρονο Αιθίοπα λαθρομεταναστη στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21.432 αντίγραφα CD και 1.450 αντιγραφα DVD καθώς και 3 Ιρακινούς οι οποίοι αρπαξαν τσάντα απο κάποιο προφανώς ρατσιστή γηγενή "Ελληναρα" κατα την πολιτικώς ορθή ορολογία των ημερών..

Πέρα απο την τραγική κατάσταση που έχει ήδη διαμορφωθεί σε ορισμένες γκετοποιημένες συνοικίες της Αθήνας ,το χθεσινό γεγονός της επίθεσης εναντίον ΑΤ απο φανατικό μουσουλμάνο πιστεύουμε ότι δίνει το στίγμα μιας ιδιαιτέρως άσχημης τροπής που τείνει να λάβει το "φαινόμενο" λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, τροπή η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και χωρίς περιστροφές απο τις αρμόδιες υπηρεσίες ,τώρα που είναι ακόμα νωρίς...Και ο νοών νοείτω

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


(σημ εν κρυπτώ : οι φωτογραφίες των καταστροφών προέρχονται απο το xblog.gr)

6 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Μαΐου 2009 στις 3:26:00 μ.μ. EEST  

Μην εκπλαγείτε αν τις επόμενες ημέρες δούμε μια γενίκευση των γεγονότων σε αναλογία με τον 12/2008 , με στόχο να πληγεί ο τουρισμός , αλλά και να δοθούν "διπλωματικές αφορμές" σε "φίλους" και γείτονες . Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα ησυχάσουν . Αν όχι ετοιμαστείτε .

Pro

Ανώνυμος 22 Μαΐου 2009 στις 4:59:00 μ.μ. EEST  

http://www.antinews.gr/?p=6543

enkripto 22 Μαΐου 2009 στις 5:10:00 μ.μ. EEST  

Αποκλεισμένο αυτή τη στιγμή το Σύνταγμα απο εκατοντάδες εξαγριωμένους μετανάστες οι οποίοι πετάνε πέτρες καδρόνια και φωνάζουν συνθήματα. Yπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ μόλις έπεσαν τα πρώτα δακρυγόνα.

enkripto 22 Μαΐου 2009 στις 5:11:00 μ.μ. EEST  

γράφει το "τροκτικο"

εμείς απλά να διευκρινήσουμε ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες ,όχι μετανάστες

Ανώνυμος 23 Μαΐου 2009 στις 10:49:00 π.μ. EEST  

PREPI OLA TA MERI LATRIAS TON MOUSOULMANON NA MAGNITOFONOUNTAI DIOTI POLES FORES GINONDE XOROI EKOLAPSEOS FONTAMENTALISMOU KI EKSTREMISTIKON STEIXION [TALIBAN,AL QAIDA]ktl PRAGMA POU GINETE STIN AUSTRALIA AGLIA KI ALOU.

Ανώνυμος 24 Μαΐου 2009 στις 6:44:00 μ.μ. EEST  

που γεινουνται αυτα ?ας τους μαζε
ψουν ολους και ας τους πανε στα σπιτια των ΣΥΡΙΖΟΠΑΤΕΡΩΝ τους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP