Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ σε 80 ΑΔΤΕ – 95 ΑΔΤΕ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος, συνοδευόμενος απο τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ.Ευάγγελο Κούκουζα, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, επισκέφθηκε την 4 και 5 Ιανουαρίου 2010, Στρατηγεία, Μονάδες και Φυλάκια στην περιοχή ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ (Κως) και 95 ΑΔΤΕ (Ρόδος), όπου ευχήθηκε στο προσωπικό και έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες για τρέχοντα και επιχειρησιακά θέματα.

Συγκεκριμένα, την 4 Ιανουαρίου 2010, επισκέφθηκε τις μικρονήσους Καλόλιμνο, Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι, όπου επέδωσε δώρα στους άντρες των Φυλακίων καθώς και στο προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων. Στο Αγαθονήσι επισκέφθηκε και την κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού «Ναυμάχος». Την 5 Ιανουαρίου 2010, επισκέφθηκε τις μικρονήσους Στρογγύλη και Ρω, καθώς και την νήσο Μεγίστη. Στην νήσο Μεγίστη συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών με τους οποίους παρακάθισε σε γεύμα μαζί και με το στρατιωτικό προσωπικό της νήσου στην Στρατιωτική Λέσχη. Αεικίνητος ο Αρχηγός...

Στο μνήμα της κυράς της Ρώ.






19 σχόλια:

dimitrakis 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52:00 μ.μ. EET  

μήπως να χάσει και κάνα κιλό?

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:03:00 π.μ. EET  

ο συγκεκριμένος τα έχει εκεί που χρειάζεται τα κιλά...και δεν εννοώ την κοιλιά

Νήμα 6 Ιανουαρίου 2010 στις 2:17:00 π.μ. EET  

06 Ιανουαρίου 2010 12:03:00 π.μ.

Πέστα φίλε.

ΝΗΜΑ

Νήμα 6 Ιανουαρίου 2010 στις 2:19:00 π.μ. EET  

Να είναι καλά οι Ακρίτες ΜΑΣ.

ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ.

Νήμα

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 2:30:00 π.μ. EET  

Δημητράκη η εποχή που κάποιον τον έκοβες με το μάτι πέρασε.

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:39:00 μ.μ. EET  

εσυ Dimitrakis εισαι εκεινος ο δειλος με την γαμψη μυτη και το φοβισμενο βλεμμα που δουλευεις στην τουρκικη πρεσβεια και μας κοιτας ολους υπο γωνια και καθε ξημερωμα πηγαινεις τζιαι μαζευεις την κορη σου απο την πλατεια κουμουνδουρου;

Unknown 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:59:00 μ.μ. EET  

O Α/ΓΕΣ θα αφήσει εποχή.Για όσους τον ξέρουν από κοντά ξυπνάει και κοιμάται με την Ελλάδα στο μυαλό του.Είναι πραγματικός στρατέλληνας!

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 1:28:00 μ.μ. EET  

Καταδρομείς σε καθήκοντα φύλαξης. Πραγματικά θλιβερό θέαμα. Πότε θα μάθει ο ΕΣ ότι οι ειδικές δυνάμεις δεν πρέπει να αναλώνονται σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 1:52:00 μ.μ. EET  

Στρατηγε Φραγκο Φραγκουλη γνωριζουμε οτι εισαι ο καλυτερος Στρατιωτικος που περασε τα τελευταια 20 χρονια απο το Γενικο Επιτελειο Στρατου (μαζι με τον Βασιλη Γιαννοπουλο) και ο αριστος των αριστων.Γνωριζουμε επίσης ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ. ο θεος να σε ευλογει και να σε χαριτωνει εν παντι.


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΜΕ.

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 2:18:00 μ.μ. EET  

Δημητρη Γραψα εισαι τουρκοπροσκυνημενος. Aφου κατεθεσες στεφανι στο μαυσωλειο του Κεμάλ στν Αγκυρα δεν είσαι τουρκοπροσκυνημενος; πως να το κανουμε τωρα!! Αυτό ξέρεις δεν αλλάζει τωρα..

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 2:19:00 μ.μ. EET  

Φιλοφρονήσεις και συρτάκι στη συνάντηση Γράψα - Μπουγιούκανιτ στην Αγκυρα

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=903942

dimitrakis 6 Ιανουαρίου 2010 στις 6:13:00 μ.μ. EET  

για όσους θάβουν το Γράψα
καλο είναι να διαβάσουν όσα γράφτηκαν καιά την αποπομπή του

Πολιτική θύελλα προκαλούν οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Ο απελθών ΓΕΕΘΑ Δημήτριος Γράψας φαίνεται ότι πλήρωσε τη σκληρή γραμμή έναντι των τουρκικών προκλήσεων, αφού η υπουργός Εξωτερικών επιθυμούσε περισσότερο “διπλωματική” στάση.




Η έλλειψη διπλωματίας “έφαγε” τον Γράψα

Του Γιώργου Χρηστίδη

Πολιτική θύελλα προκαλούν οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, εν μέσω των νέων τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο, αλλά και ενόψει της αξιολόγησης της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας από την Ε.Ε. το Δεκέμβριο.
Τα σενάρια για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ, που αποστράτευσε χθες τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δημήτριο Γράψα και τον αρχηγό ΓΕΣ Δημήτριο Βούλγαρη, δίνουν και παίρνουν:
- Ορισμένοι θεωρούν ότι ο απελθών αρχηγός ΓΕΕΘΑ “πλήρωσε” το ότι δεν ήταν αρκούντως “διπλωματικός” έναντι της Τουρκίας, προκαλώντας δυσαρέσκεια, κυρίως στο υπουργείο Εξωτερικών. Συνδέουν δε άμεσα τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ με τη συνάντηση που είχε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου πριν από την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.
- Η αποστρατεία του στρατηγού Γράψα συνδέεται επίσης από ορισμένους με την ψυχρότητα που φέρεται να διέκρινε εσχάτως τις σχέσεις του με τον υπουργό Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος, κατά το ίδιο σενάριο, χρέωνε στο στρατηγό ορισμένες διαρροές για την κατάσταση των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και την απροθυμία του να στηρίξει την κυβερνητική επιλογή για μείωση της στρατιωτικής θητείας στους εννέα μήνες.......


για τον ανωνυμο 12:39:00

είμαι αυτός που σε μια άσκηση(αντάρτης στον Καρβούνη της Σάμου)σταματούσε ανά 100 μέτρα για να πάρει ανάσα ο χοντρομπαλάς ο Διοικητής του!!!!

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 8:08:00 μ.μ. EET  

προς dimitrakis και τυχον αλλους κακοπροαιρετους

Δεν προκειται να αναλυσουμε εδω μεσα και μαλιστα σε λιγες γραμμες το σημαντικο εργο που εχει προσφερει ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγγος Φραγγουλης κατα την διαρκεια της θητείας του σε στρατιωτικους σχηματισμους και αλλες ιδιαιτερα νευραλγικες θέσεις που του εμπιστευτηκε το Ελληνικο Κράτος οσο και την αψογη συνεργασια που ειχε με ολους τους φορεις τοπικους και μη του Κρατους σε οσες περιοχες κληθηκε να υπηρετησει καθως και σε συνεργασια του με αλλες υπηρεσιες του Κρατους αφηνοντας αριστες εντυπωσεις και αποσπωντας πολυ καλα σχολια και κριτικες.

Σε οσες περιοχες κι αν ο λαος μας τον περιεβαλλε με την αγαπη του και το σεβασμο του κατι το οποιο στις κλειστες κοινωνιες της επαρχιας ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κερδιθει για καποιον, ιδιαιτερα για εναν Στρατιωτικο.

Το εργο του το γνωρισουν πολυ καλα τοσο ο απλος Λαος οσο και αυτοι που πρεπει. Δεν χρειαζονται περρισοτερα.

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 8:21:00 μ.μ. EET  

ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 8:43:00 μ.μ. EET  

Ρε Γραψα εν αντρεπεσαι ρε συιλοππελλε να καταθετεις στεφανια στους τουκους κατακτητες της Κυπρου και της ανατ.θρακης εμεις ακομα κλαιμε για τους νεκρους μας ρε ξημαρε;
τι να εχεις πει στα παιδκια σου;
τζιαι λαλεις μας να ξαναγινουμε φιλοι με τους φονιαες;;
σοβαρομιλουμε ξημαρισμενε κουρκουτα ;

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 9:25:00 μ.μ. EET  

Πράγματι παιδιά ο Στρατηγός είναι ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, όμως για σκεφτείτε όταν σε μερικά χρόνια στη θέση αυτών των Ελλήνων στρατιωτών που είναι στα βράχια για να μπορούμε εμείς να κάνουμε τις γιορτές μας ξένοιαστα με τα παιδιά μας ότι θα είναι οι αγριόφατσες κάποιων Πακιστανών που θα κάθονται εκεί μόνο για να λαμβάνουν το μισθό από την Ελλάδα και να έρχονται σε συμφωνίες με τους απέναντι...
Δυστυχώς ο εχθρός είναι πλέον και εντός των τειχών και μάλλον λαμβάνει και τις αποφάσεις...
Καλή Χρονιά σε όλους μα πιο πολλύ σε εκείνους.
Τους ευχαριστούμε!!!!
Αριστοτέλης

Ανώνυμος 6 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56:00 μ.μ. EET  

ΩΡΑΙΟΣ Ο 08:43!! ΧΑ ΧΑ...

Ανώνυμος 7 Ιανουαρίου 2010 στις 12:38:00 π.μ. EET  

επειδη το γραφω στην κυπριακη διαλεκτο που εχω μαθει απο μικρο παιδι απο τους γονεις μου σε ενοχλει γελοιε μουττά.Σε παρακαλώ..

Ανώνυμος 7 Ιανουαρίου 2010 στις 3:23:00 π.μ. EET  

Γεια σου ρε 95!!!!
ΡΟΔΟΣ, ΤΣΑΜΠΙΚΙΑ, ΑΦΑΝΤΟΥ!!!

Χερετίσματα στα αυτοκινούμενα ΡΕΕ!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP