Στην Θράκη ο Νταβούτογλου

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα οδικώς και να περάσω από τη Θράκη».

O τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ θα βρεθεί στη Θράκη στο πλαίσιο προγραμματισμένου ταξιδιού του στην Ελλάδα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Η πρόθεση του κ. Νταβούτογλου για επαφές στη Θράκη έχει προκαλέσει κινητοποίηση μειονοτικών για αποθεωτική υποδοχή με συντονισμό από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές η ελληνική πλευρά διατηρεί χαμηλούς τόνους και δε δίνει έμφαση στην επίσκεψη στη Θράκη, γιατί κάτι ανάλογο είχε ξαναγίνει κατά την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, τον Μάιο του 2010, που είχε συναντήσει σύσσωμη την ηγεσία της μειονότητας.

Ο κ. Νταβούτογλου στην Αθήνα θα συζητήσει με τον κ. Δρούτσα για για τη διοργάνωση του 2ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας που εφέτος θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:36:00 μ.μ. EET  

Λέει το άρθρο: "Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές η ελληνική πλευρά διατηρεί χαμηλούς τόνους για την επίσκεψη στη Θράκη..."

Και πότε θα ανεβάσει τους τόνους η ελληνική πλευρά??? Όταν θα΄ναι ΑΡΓΑ??? Για όνομα του Θεού... Τόσο πολύ για πέταμα μας έχουν εδώ στη Θράκη??? ΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!

"Γιασεμής"

big 1 Μαρτίου 2011 στις 2:51:00 μ.μ. EET  

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ . ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP