ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η φωτογραφία αφιερώνεται στον πρώην και νυν (και αεί;) υπουργό ΠΡΟΠΟ, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την τρίτη ανάληψη των γνώριμων καθηκόντων του. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ο πρώτος που μίλησε για τη μετεξέλιξη της Αθήνας σε Καμπούλ - χωρίς βέβαια να κάνει κάτι για να την εμποδίσει...

Οι ληστείες που... ξέχασε η ΕΛ.ΑΣ.!

Σοβαρά συμβάντα που δεν συμφέρουν την πολιτική και αστυνομική ηγεσία της χώρας αποσιωπούνται καθημερινά από το αστυνομικό δελτίο. Και είναι πολλά, αιματηρά και σκληρά περιστατικά που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Με σκοπό να αποκρυβεί το τεράστιο μέγεθος της εγκληματικότητας που έχει ανέβει περίπου στο 500%, από την ώρα που το ανάλγητο υπουργείο Οικονομικών έχει αρχίσει και βάζει χέρι στις τραπεζικές καταθέσεις των φορολογουμένων. Κατ' ανάγκην ο νοικοκύρης κρατάει τα λεφτά ή πάνω του ή στο σπίτι του, με αποτέλεσμα οι ληστές να έχουν σηκώσει τις κεραίες τους και να αλωνίζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», το τελευταίο δεκαήμερο έχουν συμβεί αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί τα εξής περιστατικά:

-Πολίτες κατήγγειλαν προφορικά (αλλά όχι γραπτώς γιατί φοβούνται) ότι πριν από λίγες ημέρες, 15-20 πάνοπλοι αλλοδαποί (Πακιστανοί και Αφγανοί) εισέβαλαν με ξύλα και μαχαίρια στη στάση του Ηλεκτρικού Σταθμού στον Αγιο Νικόλαο. «Εγδυσαν» κυριολεκτικά τους επιβάτες και κατέβηκαν σαν κύριοι στα Ανω Πατήσια.

-Στις έξι παρά είκοσι το πρωί (αρχές της προηγούμενης εβδομάδας) ένστολος αμεσοδρασίτης που πήγαινε για δουλειά έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που σήκωνε 150 ευρώ από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

-Προχθές το μεσημέρι ένας δράστης πεζός απέσπασε 1.700 ευρώ από γυναίκα που πήγαινε για δουλειές επί της οδού Βορείου Ηπείρου στο Μαρούσι. Το θύμα αντιστάθηκε και ο δράστης τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τη στείλει με βαριά τραύματα στο ΚΑΤ.

-Στο ύψος Παπάγου - Χολαργού, ανδρόγυνο που επέβαινε σε αυτοκίνητο σταμάτησε να δει τι συμβαίνει σε κοπέλα που είχε πέσει από δίκυκλο στην άσφαλτο και υποκρινόταν την τραυματία. Κρυμμένος στην άκρη του δρόμου παραμόνευε ο συνεργός της, που με την απειλή όπλου ακινητοποίησε οδηγό και συνοδηγό, τους έκλεψαν και τους πήραν και το αυτοκίνητο.

-Παρεμφερές περιστατικό συνέβη και στον Κουβαρά Αττικής. Πέντε άγνωστοι σταμάτησαν εποχούμενο άνδρα αφού του έριξαν κάδους σκουπιδιών στον δρόμο, τον ξυλοφόρτωσαν, τον λήστεψαν και του πήραν το Ι.Χ.

-Στη Ραφήνα ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του γαμπρού του πρώην υφυπουργού Εθνικής Αμυνας επί Σημίτη, Δημήτρη Αποστολάκη. Σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο με τις οικονομίες του πολιτικού μηχανικού το οποίο είχε μέσα και τα δύο όπλα του πρώην υφυπουργού, ο οποίος τα κατείχε νόμιμα και τα είχε δώσει στον γαμπρό του για φύλαξη.

-Τέλος, προχθές το βράδυ, κάπου ένα τέταρτο πριν από τις οκτώ, ένοπλοι έκοψαν με τροχό το σιδηρόφρακτο παράθυρο του μπάνιου σε οικία επιχειρηματία στη Νέα Ερυθραία. Αφού «ξαλάφρωσαν» το σπίτι έκλεψαν και το BMW 520 της οικογένειας και έγιναν καπνός. Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες είχαν πάει για ψώνια στο super market.

Πηγή

16 σχόλια:

Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2012 στις 1:06:00 μ.μ. EET  

Τώρα να αρχίσω πάλι ή θα με πρήξετε με τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ. Hellas marine.

Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2012 στις 1:32:00 μ.μ. EET  

Παιδιά σας θεωρώ από τα πιο σοβαρά μπλογκ που υπάρχουν, αλλά το να δίνετε σημασία σε μια καθόλου έγκυρη και φιλοχουντική φυλλάδα όπως η συγκεκριμένη, ρίχνει το επίπεδό σας.
Η Δημοκρατία (!;) συνεχώς έχει ειδήσεις τις οποίες πολλές φορές ποτέ δεν επιβεβαιώνει ή αποδεικνύει ("Πολίτες κατήγγειλαν προφορικά (αλλά όχι γραπτώς γιατί φοβούνται)"), με μόνο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων ή και καταστάσεων.

ΘΠ

enkripto 8 Μαρτίου 2012 στις 2:20:00 μ.μ. EET  

Αγαπητέ Θ.Π,

νομίζω ότι δεν αμφισβητείται απο πουθενά, ότι σοβαρότατα περιστατικά όπως ληστείες μετα φόνου, πλέον δεν φτάνουν ούτε στα μονόστηλα των εφημερίδων. Εχουμε κατ'επανάληψη δημοσιεύσει κομμάτια
σαν το παραπάνω, τα περιστατικά είναι κυριολεκτικά μυριάδες.

Συνεπώς δεν νομίζω ότι ο συντάκτης της εφημερίδας προσπαθεί να "δημιουργήσει εντυπώσεις" περι μιας μη υπαρκτής κατάστασης.

Η κατάσταση εσωτερικής (αν)ασφαλειας κυρίως στο κλεινόν άστυ είναι τραγική. Νομίζω ότι οποιος δεν το βλέπει, απλα εθελοτυφλεί.

Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2012 στις 2:52:00 μ.μ. EET  

enkripto

Σαφώς και δεν αμφισβητώ ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα έχει ξεφύγει, όχι μόνο στην Αθήνα. Άλλωστε έχω και προσωπική εμπειρία, δυστυχώς.
Απλά επειδή παρακολουθώ πολλά μπλογκ και sites, θεωρώ πως η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει μια τάση προς την υπερβολή και τον έντονο λαϊκισμό.

ΘΠ

enkripto 8 Μαρτίου 2012 στις 2:59:00 μ.μ. EET  

Δεκτή η ένσταση και δεν είμαι εγώ ο δικηγόρος κανενός εντυπου μέσου, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπερβάλλουν.

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2012 στις 3:03:00 μ.μ. EET  

οποιος διαφωνεί με την μαρξιστική ιδεολογία της κυρίαρχης ελίτ στην Ελλάδα (κυβέρνηση, βουλή, εφημερίδες,"πανεπιστημιακοί") είναι χουντικός.

AegeanHawk 8 Μαρτίου 2012 στις 3:27:00 μ.μ. EET  

Το περιστατικό στον ηλεκτρικό σταθμό δείχνει να "πάσχει" κάπου όπως το αποδίδει ο Στέφανος Χίος.
Είναι ο ίδιος "ανταποκριτής" του Ελληνικού life style, και διάφορων εκπομπών κουτσομπιλίστικου..style?
Εξωπραγματικός αριθμός κακοποιών, οπλισμένων κλπ.?
Δεν βρέθηκε ούτε ένας "γενναίος" παθών να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία?

enkripto 8 Μαρτίου 2012 στις 3:39:00 μ.μ. EET  

@Αegeanhawk

προφανώς έχεις καιρό να κατέβεις στο κέντρο των Αθηνών.."επιδρομές" ομάδων πλιατσικολόγων λαθρομεταναστών έχουν ξανασημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα.

Δυστυχώς μόνο "χτυπητά" περιστατικά όπως αυτό του άτυχου πατέρα που σφαγιάστηκε απο τους Αλγερινούς, φτάνουν στα κεντρικά ΜΜΕ.

Σε ότι άφορά τον συντάκτη..και ο Μίκι μάους να το έγραφε, δεν παύει να αποτελεί μια πραγματικότητα.

Όσοι θέλουν να οχυρωθούν πίσω απο επιχειρήματα του στύλ "η τάδε εφημερίδα είναι χουντική" ή "ο τάδε συντάκτης γράφει λαιφσταλιές" μπορούν να το κάνουν ελεύθερα.

Ως γνωστόν όταν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί μας, τοσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Αρματιστής 8 Μαρτίου 2012 στις 5:08:00 μ.μ. EET  

Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ τη προσωπική μαρτυρία μου, αναφορικά με τη κατάσταση του κρατικού μηχανισμού, κεντρικού και ευρύτερου, καθώς και του ελλείμματος ασφάλειας που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.

Το τριήμερο των απόκρεω, βρέθηκα στη Λάρισα, φιλοξενούμενος του κουμπάρου μου, απόστρατου αξιωματικού ειδικής μονιμότητας (χειριστή Ε/Π και Α/Φ της Α.Σ. με 3.000 ώρες, που αποστρατεύθηκε στην ηλικία των 42, όχι γιατί το ζήτησε, αλλά επειδή έτσι αποφάσισε η «ΥΠΗΡΕΣΙΑ», επειδή έληξε το συμβόλαιό του).

Μεταβήκαμε στη Λάρισα με τραίνο τη Παρασκευή. Αναχωρήσαμε από τη Λάρισα για επιστροφή στην Αθήνα το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας. Στο σταθμό της Λάρισας, πληροφορηθήκαμε ανεπίσημα, ότι επειδή κάποιο τραίνο είχε «εκτροχιαστεί» ανάμεσα στη Τιθορέα και το Λιανοκλάδι, θα μεταφερόμαστε με λεωφορεία από το Λιανοκλάδι στη Τιθορέα και εκεί θα μετεπιβιβαζόμασταν σε άλλη αμαξοστοιχία. Σε όλη τη διαδρομή μέχρι και πριν το Λιανοκλάδι, καμιά επίσημη ενημέρωση δεν λάβαμε από τους υπεύθυνους του συρμού σχετικά με αυτό που κυκλοφορούσε ανεπίσημα. Μάλλον δεν γνώριζαν τίποτε. Ενημερωθήκαμε τελικά, λίγο πριν φθάσουμε στο Λιανοκλάδι. Εκεί άκουσα από υπάλληλο της αμαξοστοιχίας, ότι οι επιβάτες ανερχόντουσαν σε 489.
Στο Λιανοκλάδι, μας περίμεναν τα λεωφορεία. Επιβιβαστήκαμε και αναχωρήσαμε για Τιθορέα μέσω της παλαιάς εθνικής οδού από το Μπράλο. 10 πούλμαν που μετέφεραν 500 περίπου ψυχές, κινήθηκαν από ένα ορεινό και δύσκολο δρομολόγιο, μέσα στη νύκτα, σε ένα δρόμο που στο μεγαλύτερο τμήμα του ήταν καλυμμένος με χιόνι και κάτω από χιονόπτωση που συνεχιζόταν αδιάκοπα και πυκνή. Χωρίς αλυσίδες. Ο Θεός ή η τύχη, βοήθησαν να φθάσουμε χωρίς κανένα απρόοπτο στη Τιθορέα.
Πιστεύω, ότι αν οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ, επικοινωνούσαν με τη τροχαία της Λαμίας, θα έπαιρναν τις σωστές πληροφορίες για τη κατάσταση της παλιάς Ε.Ο. και θα μπορούσαν να επιλέξουν τη μετακίνηση των επιβατών, ή στην Αλίαρτο, ή στη Θήβα. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, αλλά αλήθεια, τι θα έλεγαν οι άθλιοι σε περίπτωση ατυχήματος;
Στο σταθμό της Τιθορέας, επιβιβαστήκαμε στο τραίνο που ανέμενε. Εδώ εκτυλίχθηκε η ανικανότητα του ΟΣΕ να ενεργήσει ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η αμαξοστοιχία που ανέμενε, διέθετε λιγότερα βαγόνια, με αποτέλεσμα ο κόσμος να στοιβαχτεί ο ένας επί του άλλου. Οι διάδρομοι έκλεισαν από τις αποσκευές και τους επιβάτες που κάθισαν στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η οποιαδήποτε μετακίνηση.

Ελλάς το μεγαλείο σου.
Τελικά φθάσαμε στην Αθήνα αργά το βράδυ, περί την 2300, χωρίς να παρουσιαστεί άλλο απρόοπτο.

Είχα σταθμεύσει το αυτοκίνητό μου κοντά στο ΣΣ και μετέφερα το κουμπάρο μου στο σπίτι του, κάπου στο κέντρο, μέχρι έξω από τη πόρτα του, για το φόβο των Ιουδαίων.

Ανέβηκα την Ηπείρου και έστριψα δεξιά στη Πατησίων προς το κέντρο. Με έπιασε το φανάρι μπροστά στο πολυτεχνείο. Ψιλόβρεχε, έκανε πολύ κρύο και η Πατησίων, μπροστά και πίσω μου, ήταν έρημη. Κανένας δεν κυκλοφορούσε. Στη γωνία του πολυτεχνείου προς το κέντρο βρίσκονταν 5 μελαψοί. Επίσης απέναντι από το πολυτεχνείο, τρία άτομα και άλλα δύο πιο πίσω έκαναν κάποιο παζάρι. Οι 5 μελαψοί ξεκίνησαν προς το μέρος μου. Κατέβασα αμέσως τις ασφάλειες. Τρεις κινήθηκαν λίγο περιμετρικά. Ένας ήρθε από τη πλευρά μου (του οδηγού). Ο 5ος όταν έφθασε μπροστά από το αυτοκίνητο, σταμάτησε με σκοπό να με κλείσει. Μάρσαρα και έφυγε. Αν δεν έφευγε θα τον πάταγα. Αδιάβαστος δεν θα πήγαινα. Και οι δύο τράβηξαν με δύναμη τη εμπρός πόρτες. Ευτυχώς είχα βάλει ασφάλεια. Μάρσαρα και έφυγα από τη ζώνη πυρός.

Δυστυχώς το κέντρο, είναι εμπόλεμη ζώνη. Και δεν φταίνε οι πολίτες για αυτό. Κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που ασκούν την εξουσία, τους οποίους δεν θα κουραστώ να χαρακτηρίζω ως ανίκανους, ανεπαρκείς, λίγους, άθλιους και διεφθαρμένους. Και αδιάφορους. Κανένας τους δεν γνωρίζει και δεν θέλει να μάθει.

AegeanHawk 8 Μαρτίου 2012 στις 5:48:00 μ.μ. EET  

Το ζητούμενο και η επιδίωξη είναι να μην οχυρώνεται ΚΑΝΕΙΣ πίσω από τίποτα.....

Είναι πασίγνωστη πλέον η προσπάθεια εντυπωσιασμού με πομπώδεις ειδήσεις και το σχετικό "φούσκωμα", "ξεχείλωμα" των πραγματικών γεγονότων.
Στα Χ περιστατικά που αναφέρει είναι εύκολο να "προσθέσει" και μερικές "πιπεράτες" εκφράσεις γιατί..."πουλάνε". Ποιός τον ελέγχει ή ποιός θα του ζητήσει το λόγο για το ψέμα ή το ψεματάκι που έγραψε? Αλλά η τρομοκράτηση...θεριεύει και φέρνει..."άλλα".

Δεν είναι δυνατόν πλέον να "καταπίνομε" κάθε είδηση "αμάσητη" διότι έχει αποδειχτεί επανειλλημένα η συστηματική κατασκευή ειδήσεων.

Και φυσικά το ποιόν και ο βίος του καθενός μετράει. Από "συντάκτης κουτσομπολιών" σε αστυνομικό συντάκτη από την μια χρονιά στην άλλη.....μου "χτυπάει" κάπως και με βάζει σε σκέψεις του στυλ: "ό,τι πουλάει προσφέρω και το δίνω με περιτύλιγμα".

Διασταυρώθηκαν τα γεγονότα που περιγράφει ο ex-τηλεαστέρας των μεσημεριανάδικων ή κάνομε κουβέντα για "αποκλειστικές" ειδήσεις με νούμερα και γεγονότα ενός "δημοσιογράφου" που ασχολιόταν πέρυσι με το κούρεμα του σκύλου της τάδε τραγουδιάρας?

Μια απλή "κατάθεση" προβληματισμού και αμφισβήτησης κάνω, με βάση την περιγραφή και την κοινή λογική.

Χμ...τελικά δεν υπήρχε ουδείς "γενναίος" στο σταθμό. Φαίνεται πως είναι είδος προς εξαφάνιση...οι γενναίοι.

enkripto 8 Μαρτίου 2012 στις 6:40:00 μ.μ. EET  

"έχει αποδειχτεί επανειλλημένα η συστηματική κατασκευή ειδήσεων."

Αν δεν αναφέρεσε σε εμάς η την συγκεκριμένη εφημερίδα, δεν βλέπω για ποιον λόγο το συζητάμε.

Ένας λόγος παραπάνω, απο την στιγμή που δεν έχεις (φαντάζομαι) κάποιες πληροφορίες που να αντικρούουν τα λεγόμενα της εφημερίδας. Αν έχεις, πολύ ευχαρίστως να τις ανεβάσουμε.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν προσφέρεται για κλικοθηρία και εντυπωσιασμό για έναν πολύ απλό λόγο. Ακόμα και η πένα του πιο ευφάνταστου δημοσιογράφου δεν μπορεί να ξεπεράσει την πραγματικότητα απο Αγ.Κωνσταντίνου και κάτω.

Όποιος έχει ιδία γνώση καταλαβαίνει.

Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση ότι την προηγούμενη παρασκευή, σε ένα 24ωρο μόνο, είχαμε 4 ληστείες μετα φόνου που δεν έπαιξαν ούτε πριν τον καιρό στις ειδήσεις; μήπως τελικά δεν έχουμε προσπάθεια "τρομοκρατίας" αλλά προσπάθεια "κουκουλώματος"; (προεκλογική περίοδος γαρ)

Μια απλή κατάθεση προβληματισμού και απο εμένα.

Ειρήσθω εν παρόδω, το ίδιο επιχείρημα ακούμε συχνά πυκνά απο κομματικούς αστέρες που φυλάσσονται απο 15 αστυνομικούς ο καθένας. The cat is out of the bag, όπως θα έλεγαν και οι φίλοι του υπουργού.

Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2012 στις 6:51:00 μ.μ. EET  

ΑegeanH, στο είπα και παλαιότερα..

βγάλε το ζιβάγκο και τις παρωπίδες

bob 8 Μαρτίου 2012 στις 6:55:00 μ.μ. EET  

ο κυριος Χιος ξεκινησε απο το αθλητικο ρεπορταζ (ant1)
ακομα κι αν δεν ειναι αληθινο το περιστατικο στο σταθμο, εχουν συμβει αναλογα ακομα και σε ταβερνες ή σε δρομους (θυμαστε τα τσεκουρια, τα σπαθια και τα τοξα στο κεντρο της αθηνας?) να μην τα ξεχναμε
και θα συμβουν και χειροτερα...
το περιστατικο που ετυχε στον αρματιστη προφανως δεν το κατεγραψε καμια καμερα και καμια εφημεριδα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εγινε!
ομοιως αναλογα περιστατικα τυχαινουν ή θα τυχουν σε ολους μας, οποτε το θεμα δεν ειναι ποιος το ειπε ή ποιος το εγραψε αλλα πως θα αλλαξει αυτη η κατασταση.
με αφορμη το περιστατικο του αρματιστη θα αναφερω πως εχω παντα κλειδωμενες τις πορτες, τα τζαμια κλειστα, κινητα τσαντακια κρυμμενα, αφηνω αποσταση απο το μπροστινο οχημα τουλαχιστον 3 μετρα ωστε να κανω μια μανουβρα αν χρειαστει.
οταν ειμαι με τη μηχανη περναω και με κοκκινο αρκει να μην σταματησω σε υποπτα φαναρια

Οδυσσέας 8 Μαρτίου 2012 στις 6:58:00 μ.μ. EET  

Επειδή εγώ ανέβασα το άρθρο θα ήθελα να απαντήσω κι εγώ στις ενστάσεις για την αξιοπιστία της πηγής: ασχέτως εφημερίδας και δημοσιογράφου, τα περιστατικά αναφέρονται με πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες (ώρα, τόπος, ποσό, δράστες, θύματα) και άρα είναι διασταυρώσιμα και κατά τη γνώμη μου αξιόπιστα.
Ειδικά ως προς το "περιστατικό στο σταθμό", ο Aegean Hawk μάλλον το έχει καταλάβει λάθος: από την περιγραφή προκύπτει ότι οι οπλισμένοι αλλοδαποί μπήκαν σε βαγόνι του ΗΣΑΠ, λήστεψαν τους επιβάτες και ξανακατέβηκαν στον επόμενο σταθμό (Ανω Πατήσια). Επομένως δεν τίθεται θέμα αν "υπήρχε κάποιος γενναίος στο σταθμό" αλλά αν υπήρχε κάποιος γενναίος στο βαγόνι. Κι εγώ να ρωτήσω, τι ακριβώς να κάνει ο γενναίος; Μάλλον φίλε Aegean Hawk επειδή είσαι από νησί (το συμπεραίνω από τα ωραία βίντεο που ανεβάζεις) δε μπορείς να συλλάβεις σε όλο του το μέγεθος αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας.
Ανάλογο περιστατικό με αυτό που περιγράφει ο Αρματιστής είχα κι εγώ στην ίδια περιοχή λίγα τετράγωνα παραπέρα (Μάρνη και Αριστοτέλους). Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως.

Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2012 στις 8:21:00 μ.μ. EET  

Κύριοι ήρθε η ώρα της συγκομιδής.Αυτά σπύραμε,τέτοιες καταστάσεις θα υποστούμε,αυτά θερίζουμε ή μάλλον μας θερίζουνε.Ωρα 5 πρωινή εισβάλουν Αλβανοί σε οικία σπάζοντας την μπαλκονόπορτα,όχι σε απομονωμένη οικία,μέσα η ηληκιωμένη επειδή μένει μόνη έχει κλειδωθεί όπως κάθε βράδυ στην κρεβατοκαμαρά της παρόλα αυτά την βρίσκουν σπάζοντας την πόρτα της την καβαλάνε κυριολεκτικά στο κρεβάτι της βάζουν το όπλο [κυνηγετικό κομμένο]στο κεφάλι και της ζητούν λεφτά.Οταν αυτή τους λέει[ψέματα]ότι ο γιός της σε λίγο επιστρέφει από την δουλειά του,αυτοί της δείχνουν το όπλο λεγοντάς της σε γνήσια ΑλβανοΕλληνικά ότι θα κάνει με αυτό.Ευτυχώς την άφησαν ζωντανή αφού πήραν κάτι όχι όπως τον συνταξιούχο του πολεμικού ναυτικού,πολεμιστή της μέσης ανατολής,που αφού γλίτωσε από τον πόλεμο τον έπνιξε μέσα στο σπίτι του ο Γεωργιανός διαρρήκτης που παραβίασε την πόρτα του.Τα ζω καθημερινά,όχι βλέποντας ειδήσεις που τα κρύβουν,μαντέψτε πως;.Λοιπόν αφήστε τις παπάτζες και τις φιλολογίες μερικοί και ξυπνήστε.Μιά σας φταίει ο τάδε δημοσιογράφος μιά η ταδε φασιστική εφημαρίδα.Πάρτε τον ριζοσπάστη και μην μας τα σπάτε άλλο. Hellas marine.

Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2012 στις 9:39:00 μ.μ. EET  

Γιά να μην με κατηγορήσετε ως ρατσιστή[όλα τα ζώα τα αγαπάω] και στεναχωρηθώ πολύ σας ενήμερώνω ότι και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΦΤΟΙ συγγνώμη ρομά ήθελα να πω δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο,σίδερο εννοώ,αφήστε τα ναρκωτικά.Κλέβουν τα πάντα από φανοστάτες στα πεζοδρόμια,τους οποίους ρίχνουν στο έδαφος δενοντάς τους πίσω απότα αγροτικά, έως τις ράγες από το σιδηροδρομικό δίκτυο έχουν ξηλώσει.επίσης κάνουν διαρρήξεις στα ίσια πιά σε αποθήκες της ΔΕΗ για χαλκοκαλώδια.Συμπέρασμα;Η Ελλάδα παρομοιάζεται με μιά ξεπεσμένη πόρνη που στο κορμί της ασελγεί όποιος θέλει τσάμπα και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP