Οι έφεδροι απαντούν στις προβοκάτσιες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Σημ. "Εν Κρυπτώ": η ΛΕΦΕΔ χαράζει τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στα σοβαρά σωματεία εφέδρων και στους όψιμους "υπερασπιστές του νόμου", "πολιτοφύλακες" κλπ., που αμαυρώνουν το θεσμό του Έφεδρου Πολίτη - Οπλίτη. Τα "προοδευτικά" ΜΜΕ που ξαφνικά ανακάλυψαν μπαμπούλες, να ξέρουν ότι η προβοκάτσια δεν περνάει...

Δελτίο Τύπου ΛΕΦΕΔ σχετικά με την «πατριωτική πολιτοφυλακή»
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 13:20

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων διαχωρίζει πλήρως την θέση της από την «πατριωτική πολιτοφυλακή» και όσους άλλους όψιμους «υπερασπιστές του νόμου» δηλώνουν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους σε περιόδους κρίσης αντικαθιστώντας τα θεσμοθετημένα όργανα της πολτείας.

Αυτό βέβαια θα έπρεπε να είναι αυτονόητο καθώς η Λ.Εφ.Ε.Δ. όπως και οι υπόλοιπες λέσχες και σύνδεσμοι εφέδρων είναι οργανωμένη σε σωματεία του Αστικού Κώδικα, αναγνωρισμένη από την Ελληνική Πολιτεία και εποπτευόμενη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μάλιστα η ΛΕΦΕΔ σαν αναγνωρισμένο σωματείο σε περίπτωση επιστράτευσης διαλύεται.

Οι Έφεδροι της ΛΕΦΕΔ είναι ενταγμένοι επιστρατευτικά σε μάχιμες μονάδες του Ελληνικού Στρατού στην παραμεθόριο γιατί οι ίδιοι “επιτακτικά” το ζήτησαν και σε περίπτωση που χρειαστεί θα σπεύσουν πρώτοι στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούν την Πατρίδα , στην “πρώτη” γραμμή, στα “σύνορα” αντιμετωπίζοντας τον εχθρό της Πατρίδας, και όχι πίσω στις γειτονιές και στις πόλεις «πολεμώντας» αυτόκλητα δικαίους και αδίκους όπως δηλώνει η «πατριωτική πολιτοφυλακή».

Οι έφεδροι της ΛΕΦΕΔ εκπαιδεύονται για τον καιρό του πολέμου, και θα πράξουν ότι τους πει η Πατρίδα όπως ΑΚΡΙΒΩΣ προβλέπει το σύνταγμα πιστοί στον όρκο που έδωσαν στην ονομασία τους ως ΟΠΛΙΤΕΣ .

Ταυτόχρονα στον καιρό της ειρήνης είναι ενταγμένοι στην Πολιτική Προστασία και συνεισφέρουν στον συνάνθρωπο, σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών με πλούσιο και πολυετές έργο στην δασοπροστασία - δασοπυρόσβεση.

Οι κύριοι της «πατριωτικής πολιτοφυλακής» δεν έχουν καμία σχέση με τα σωματεία εφέδρων αφού δεν αποτελούν καν σωματείο. Αυτό ας είναι ξεκάθαρο σε όλους ώστε να μην μπερδεύουν τα νόμιμα σωματεία εφέδρων, με τέτοιες περίεργες ομάδες που δρουν αυτόκλητα σκόπιμα ή εξ αμελείας και το μόνο που καταφέρνουν έιναι να αμαυρώνουν τον θεσμό του αγνού Έφεδρου Πολίτη - Οπλίτη.

www.lefed.gr

5 σχόλια:

"Δόκιμος" 15 Μαρτίου 2012 στις 4:44:00 μ.μ. EET  

Ευτυχώς που η ΛΕΦΕΔ έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση, γιατί ορισμένες φορές «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά».
Κάποιοι διαβάζουν παρά πολλά περιοδικά στρατιωτικού περιεχομένου και επηρεάζονται από τις φωτογραφίες. Βγάζουν από το ντουλάπι τη στολή, αγοράζουν σε airsoft το όπλο που πάντα ήθελαν να αποκτήσουν, κολλάνε και μερικά patches από μονάδες που θα ήθελαν να ανήκουν, και ορμάνε για «εκπαίδευση» ποζάροντας όπως ακριβώς έχουν δει στις φωτογραφίες.
Κατά τα τ΄ άλλα ΧΑΟΣ στο μυαλό τους, κρίνοντας από δηλώσεις εκπροσώπου κάποιας από αυτές τις ομάδες σε πρωινή εκπομπή σήμερα. Διαταραγμένες απόψεις, συγκεχυμένος σκοπός ύπαρξης-σύστασης των ομάδων αυτών.
Επιδημία ονειροπόλων είναι θα περάσει.

ΑΧΕΡΩΝ 15 Μαρτίου 2012 στις 7:27:00 μ.μ. EET  

''Επιδημὶα ονειροπὸλων εὶναι θα περὰσει''
Δὸκιμε,δεν εὶναι ὼρα για ονειροπολὴσεις,και οι επιδημὶες εὶναι ενὶοτε θανατηφὸρες.

Ανώνυμος 15 Μαρτίου 2012 στις 7:32:00 μ.μ. EET  

Ονειροπολοι; Δόκιμε, αυτή είναι η αθώα εκδοχή

Αριστοτέλης 17 Μαρτίου 2012 στις 10:09:00 π.μ. EET  

Από κάτι φωτό αυτής της "πολιτοφυλακής", βγάζεις συμπέρασμα για την "ποιότητα" της εκπαίδευσης. Ειδικά εκείνη η φωτό που φαίνεται εκπαιδευόμενος να σημαδεύει έξω από ένα παράθυρο, είναι τουλάχιστον αστεία. Μία τέτοια στάση, είναι θανάσιμη επιλογή, γιατί όταν "κορνιζάρεσε" από το πλαίσιο του παραθύρου, βελτιώνεις την σκόπευση του αντιπάλου. Στην ΛΕΦΕΔ τέτοια λάθη ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2012 στις 12:20:00 μ.μ. EEST  

Συντροφε Αριστοτελη μην 'φορτωνεις' στην λ..δ εχουν κανει τραγικοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP