ملي پرمختیایي تګلارې (Αστυνομικό Δελτίο)

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

کې Νεκρός εντοπίστηκε από την αστυνομία περίπου στις 05.00 το πρωί ένας άνδρας 45 ετών μέσα σε περίπτερο στη λεωφόρο Αθηνών 368 στο Περιστέρι. Ο άνδρας είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι από αγνώστους, που επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Πρόκειται για την τρίτη ληστεία με δολοφονία, μέσα σε ένα 24ωρο. Παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί στην Κορινθία και το Αιγάλεω.

کې Ληστεία σημειώθηκε στις 19:15 σε κοσμηματοπωλείο, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν στο κατάστημα επί της οδού Εγνατίας 102, και -με την απειλή όπλου- αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας περίπου 40.000 ευρώ.

کې Ληστεία στη γραμματεία του πρώτου κοιμητηριου Αθηνών που στεγάζεται στο 2ο όροφο κτηρίου στην οδό Αναπαύσεως πραγματοποίησαν στις 12.10 δύο άγνωστοι. Με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικο πόσο, διέφυγαν και αναζητούνται.

کې Ληστεία στα ΕΛΤΑ Nέου Φαλήρου διέπραξαν τρία άτομα με την απειλή όπλων. Αρπαξαν άγνωστο χρηματικό πόσο και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψαν. Αναζητούνται απο την αστυνομία, ενω το όχημα ελέγχεται για αποτυπώματα.

کې Στη σύλληψη ενός 17χρονου Βούλγαρου, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών.

کې Νεκρός στον δρόμο, δίπλα στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε στις 6:40 το πρωί 52χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών, στη συμβολή της λεωφόρου Θηβών με την οδό Κουντουριώτου, στο Αιγάλεω.Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 52χρονος έχει αίματα στο κεφάλι. Αναμένεται ιατροδικαστής, ο οποίος θα αποφανθεί για τα αίτια του θανάτου, ωστόσο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας εξετάζεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας με πιθανό κίνητρο τη ληστεία.

کې Θύμα ληστών έπεσαν δύο οδηγοί ταξί στον Ταύρο και την Καισαριανή. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες κατάφεραν να αποσπασουν χρήματα και να διαφύγουν. Στον Ταύρο αλλοδαπός κάνοντας τον πελάτη λήστεψε ταξί υπό την απειλή όπλου και διέφυγε. Στην Καισαριανή δύο άτομα με την απειλή μαχαιριών λήστεψαν ταξί και εξαφανίστηκαν.Σε ένα άλλο περιστατικό άγνωστοι τραυμάτισαν ελαφρά πεζό αλλοδαπό και του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

کې Αφαντοι παραμένουν οι δράστες ληστείας που σημειώθηκε χθες το πρωί σε βάρος ταχυδρομικής υπαλλήλου σε περιοχή της Πιερίας.Σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερις κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και κινούμενοι επί της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας - Δίου Πιερίας, κάνοντας ελιγμούς με το όχημά τους, υποχρέωσαν την ταχυδρομική υπάλληλο να ακινητοποιήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε. Στη συνέχεια, χτύπησαν την γυναίκα και τον συνεπιβάτη της, αρπάζοντας σάκο που περιείχε περίπου 26 χιλιάδες ευρώ.

Σημ Εν Κρυπτώ : Μετά απο αυτό το σύντομο απάνθισμα των ανδραγαθιών του τελευταίου διημέρου ας περάσουμε και στα σημαντικά νέα..15 ημέρες μετά την παράδοση του κέντρου των Αθηνών στις φλόγες, λίγα 24ωρα μετά την ανακάλυψη βόμβας σε συρμό του μετρό και εν μέσω ενός πρωτοφανούς κύματος εγκληματικότητας που σαρώνει την χώρα, ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Χρήστος Παπουτσής, παραιτήθηκε της θέσης του για να...διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως λέει και το σύνθημα, πρώτα....ο πολίτης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 2 Μαρτίου 2012 στις 10:29:00 π.μ. EET  

Γίναμε Καμπούλ που έλεγε και ο Μιχαλάκης..πετυχημένο το "ντεκόρ"!

ΑΧΕΡΩΝ 3 Μαρτίου 2012 στις 2:14:00 π.μ. EET  

Ὰντε τὼρα που μὰθαμε την τὲχνη,να πὰρουμε προαγωγὴ,και να γὶνουμε Μογκαντὶσου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP