Tσετίν Μάντατζη και Ρεπούση στην ΔΗΜ.ΑΡ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη προσχώρησαν η γνωστή και μη εξαιρετέα κ. Μαρία Ρεπούση και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ξάνθης, σκληροπυρηνικός τουρκόφρων, Τσετίν Μάντατζη. Ακολουθεί απόσπασμα σχετικού ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία.

"Σε… απόκομμα τείνει να μεταβληθεί το ΠΑΣΟΚ, καθώς πέραν της εκλογικής συρρίκνωσης που παρουσιάζει στις δημοσκοπήσεις, σε κοινωνικό, κομματικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο εκδηλώνονται σημαντικές αποχωρήσεις είτε προς τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη είτε προς τον υπό διαμόρφωση νέο πολιτικό φορέα των Χάρη Καστανίδη και Λούκας Κατσέλη.

Χθες έξι από τους διαγραμμένους βουλευτές -επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας»- εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε εκλογική συνεργασία με το κόμμα του κ. Κουβέλη. Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχελογιαννάκη (Ηρακλείου), Θεόδωρο Παραστατίδη (Κιλκίς), Γιώργο Παπαμανώλη (Κυκλάδων), Μάντατζη Τσετίν (Ξάνθης), Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλης) και Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας). Οπως προκύπτει, μεταξύ αυτών είναι και ο Τσετίν Μάντατζη, ο σκληροπηρυνικός βουλευτής που είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ στη Θράκη και κάνει συνεχώς προκλητικές δηλώσεις περί «τουρκικής μειονότητας», προπαγανδίζει ως φερέφωνο της Αγκυρας την ανάγκη δημιουργίας «μειονοτικού κόμματος» και μιλά για «τουρκική μειονότητα» ακόμη και στη Ρόδο και την Κω.

Ο πρώην βουλευτής του Πασόκ, μαζί με ομοιδεάτες του,μπροστά απο σύμβολα της τουρκικής προπαγάνδας.

Η συνεργασία του Μάντατζη με το κόμμα του κ. Κουβέλη έρχεται σε συνέχεια της υποψηφιότητας με τη ΔΗΜ.ΑΡ. -στην Α’ Πειραιώς- της γνωστής Μαρίας Ρεπούση, η οποία έχει διατυπώσει τον εθνικά απαράδεκτο και ανιστόρητο ισχυρισμό περί «συνωστισμού» στη Σμύρνη κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή."

7 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2012 στις 10:43:00 μ.μ. EET  

Μα είναι …καρτάσια οι δύο τους, πρέπει να …σιτίζονται στο ίδιο Σπίτι. Συγχαρητήρια πάντως, Κε Κουβέλη, ευτυχώς έγκαιρα δείξατε το πρόσωπο σας, για να σας εγκαταλείψουμε έγκαιρα, πριν κάνουμε το λάθος και με σας.

Ανώνυμος 5 Μαρτίου 2012 στις 11:48:00 μ.μ. EET  

Εξ απαλών ονύχων, έδωσε δείγμα γραφής το νέο κόμμα

Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2012 στις 9:30:00 π.μ. EET  

Τι είχες Γιάννη;

Τι'χα πάντα.....

Basil

Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2012 στις 1:19:00 μ.μ. EET  

Ο λύκος κι αν εγέρασε...

ΟΠΛΙΤΗΣ 6 Μαρτίου 2012 στις 3:12:00 μ.μ. EET  

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται η εθνοπροδοσία των πολιτικών κομμάτων, ελπίζω οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν έστω και την ύστατη στιγμή ποιές δυνάμεις ενώνονται γαι τη καταστροφή του έθνους μας.

ΟΠΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2012 στις 4:28:00 μ.μ. EET  

Ευτυχώς μας θύμισαν για άλλη μια φορά γιατί δεν τους ψηφίζουμε.

Ανώνυμος 7 Μαρτίου 2012 στις 12:07:00 μ.μ. EET  

Να τους χαιρεσται και τους δυο.Μεγαλη προσοχη στο εκλογικο σωμα να μην ''μασησει'' απο την μπουρδολογια τους και τους δωσει ψηφο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP